LabiGT Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Drugo itak...bom pol pogledal pa ti napisem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gelipter Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 225/65/17 102v yokohama geolanderEj...jaz imam iste gume gor na CX5..samo so nove.druga?e dr?ijo dobro cesto..samo res ?udno,da je tako naredilo z gumo...?e dobro ,da ti ni to na dopustu se naredilo.mogo?e kot pravi Jure poglej ?e ti krije zavarovanje.dobro zrihtajlp Citiraj
AmpeR Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Dobro, da ni po?ila med vo?njo. Ma pomojem tista Pirelli verde ni tako slaba? Citiraj
LabiGT Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 ta je zelo dobrahttp://www.gumax.si/index.php/default/pirelli-scorpion-verde-225-65r17-102h.html tale pa verjetno najboljsahttp://www.gumax.si/index.php/default/continental-conticrosscontact-lx2-225-65r17-102h.html in tale za manj denarja pa sploh ni slabahttp://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4773811&show=1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Ne sekiraj se preve?, ker tale guma s slikce je ?e bolj na konc kar se obrabe ti?e tako, da bi jih moral za naslednje leto itak zamenjat. Citiraj
jures Napisano 29. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2015 Ne sekiraj se preve?, ker tale guma s slikce je ?e bolj na konc kar se obrabe ti?e tako, da bi jih moral za naslednje leto itak zamenjat.ampak 30k? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 Dost je to za tako gumo in avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
AmpeR Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 Ja te gume kar hitro pobira. Sicer na suhem odli?no dr?i na mokrem pa ni se za hvalit. Vetjetno sem jo "ranil" na Vrem??ici (malo off roada...) Citiraj
jures Napisano 29. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2015 Na cx7 je pri 50 bridgestonka bla se cist ok, bojc je potem menjal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Potekajo ve?ja dela na njej, zlasti lepotne narave. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 S kolegom resla en del instalacije, blo je treba zamenjat skor vse konektorje, skor vsi pozreni od volka, ponekod pocena izolacija... Tak cudn, da je motor se kokr tolk lavfu :SSent from Nokia Lumia 930 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Menjala (sicer ne danes) zadnje diske in plo??ice, jo peljala na optiko in centriranje in nabavila dve drugi gumi... 1 Citiraj
Shrek Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Menjala (sicer ne danes) zadnje diske in plo??ice, jo peljala na optiko in centriranje in nabavila dve drugi gumi... 20150727_151615.jpgAl ma guma ja ?e dost profila... ... Citiraj
Tadej7ad Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Menjala (sicer ne danes) zadnje diske in plo??ice, jo peljala na optiko in centriranje in nabavila dve drugi gumi... 20150727_151615.jpgTudi zimski? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Tudi zimski. Spredaj jih je po?rlo, zadnje so ?le naprej. Zadaj mam drugi dve. Citiraj
Z M A J Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Zimske gume vozit preko poletja je izjemno slaba (in nevarna) odlo?itev. Poleg tega ko je guma enkrat "pregreta", kar je na ?go?em poletnem soncu dobesedno takoj, potem izgubi tiste taprave lastnosti, ki so za?eljene za ?ez zimo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Vem. Ampak zdaj nekako bom ?e zvozla to, drugo leto pa potem menjala. Citiraj
Z M A J Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Pazljivo vozi po mokri podlagi, ker zimska guma takrat dr?i NULA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Sem ob?utla ja, mi je zadnji? konkretno odneslo rit.. sem se lovila po cesti.. Zanimivo je to, da so gume bile ?isto okej, preden je ata ?el v Srbijo z njo (naredil 2.000 km). Potem sem opazila ?ice v notranjih robovih. Peljem na optiko, mi pove da videt ni ni? kaj hin, naredi optiko, scentrira gume, zdaj pa bomo videli kako in kaj. Citiraj
Deeyan Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Pazljivo vozi po mokri podlagi, ker zimska guma takrat dr?i NULA. Jp, moja f-ka gre ob dezju fajn pocez 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Menjal vse diske na 6 gor sem dal Brembote. in kon?no sedaj ne trese pri zaviranju. Sprednji so bili obrabljeni samo za en mm a kaj ko jih je troslo kot vibrator.Zamenjal tudi olje in filter. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 tudi moja dobila nove bremze ...ATE komplet 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
dragana.stojiljk Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Jaz imam brembo diske in ferodo plo??ice. Citiraj
robertos664 Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Kaj ti to pomaga na zimskih gumah Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.