Z M A J Napisano 1. oktober, 2015 Prijavi Napisano 1. oktober, 2015 Konkretno sem jo vozil, ?e precej ve? u?eri kot dans. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 1. oktober, 2015 Prijavi Napisano 1. oktober, 2015 Redni servis plus menjava zadnjih zavornih plo??ic pri Pelkotu. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Na stevcu ima dodatnh 400km in dobila je bencin She'll 100 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Na stevcu ima dodatnh 400km in dobila je bencin She'll 100 Kaj ni na plin? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Kaj ni na plin?Ta pomanjkljivost naj bi bila odpravljena do konca tega tedna Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Misli? re?i: to pomanjkljivost bomo usposobili do konca tedna... ?e ni turbo diz... ah, ni?, pozabi. Odkar je "neki" otrok v vrtcu pel:Bar?ica po morju plava,drevesa se priklanjajo.Oj le naprej, oj, le naprej,dokler je ?e nafte kej... ... se raje glede tega ne opredeljujem ve?... Jaz pa ?enino petko po?asi pripravljam za zimske gume. Pri nas v hribih je datum za zimske gume 15.10. in 15.11. za verige, lopato in jekleno vrv (da te lahko kdo potegne ven iz godlje)... Citiraj
Z M A J Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Prvikrat bo preno?ila v svoji pripadajo?i (doma?i) gara?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 Dobil ponudbo od istega mehanika na servisu, da mi proda rabljenega, za 200? - pa menda je original (morem vpra?at)?e bral vsepovsod, pa menda so teli katalizatorji narejeni za manj?e temperature, kar pomeni da bi ga kr hitro skuril... Najbrz bom kupil rabljen original katalizator, avto mam namen prodat drugo leto, ali celo letos ?e bo kak?na ponudba, in se ne bom spu??al v stro?ke ?ez tiso?aka za nov original katalizator ki je vreden 1/4 celga avta.Kaj pa ?e bi kak dummy stuff montiral na drugo sondo, pa motor niti nebi vedu da kaj ni ok in se vozi? dalje. 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 Dobila je nov avtoradio 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 V soboto sem jo prodal Se opravi?ujem za neaktualno tematiko. Me pa nekaj zanima; kupec je bil iz Srbije in je rekel, da kupoprodajna pogodba ni potrebna, ker je avto vzel na podjetje. Je to res? Jaz sem si za vsak slu?aj vzel njegov podpis na izvod pogodbe. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Stekla od znotraj namazal proti rosenju s Paulina Anti fog preparatom Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 V soboto sem jo prodal Se opravi?ujem za neaktualno tematiko. Me pa nekaj zanima; kupec je bil iz Srbije in je rekel, da kupoprodajna pogodba ni potrebna, ker je avto vzel na podjetje. Je to res? Jaz sem si za vsak slu?aj vzel njegov podpis na izvod pogodbe. Ti vsekakor mora? avto prepisati na UE ali tehni?nih pregledih, ker druga?e bo v na?em sistemu ostal pisan na tebe in te lahko pridejo kontrolirati ???? Ali pa ?e se z avto delajo kake pizdarije je ?e vedno tvoj. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Naj ti po?lje obojestransko kopijo tanove prometne in se bo skupaj s podpisano kupoprodajno najbr? dal kaj zrihtat. Ni pa fajn ?akat, da ne bo res prej kej neza?eljenega. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 7. oktober, 2015 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Ti vsekakor mora? avto prepisati na UE ali tehni?nih pregledih, ker druga?e bo v na?em sistemu ostal pisan na tebe in te lahko pridejo kontrolirati ???? Ali pa ?e se z avto delajo kake pizdarije je ?e vedno tvoj.Ni res,zase je dovolj da odjavi? avto iz prometa, s tem tudi vrne? tablice in s tem se ti zavaruje?, ker od tega trenutka ni vezan ve? nate. Kako bo pa on izkazoval nakup je pa njegov problemKupoprodajna je bolj zaradi nove registracije v sloveniji(pa ?e sam jo mora? hraniti), torej ?e ima? njegov izvod in odjavo je to to. Upam da mu nisi dal avto s prometno, tablicami po sistemu, saj bo poslal nazaj 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Samo odjava ni dovolj. Mora biti prepis ali pa mora? dati ?e izjavo o lokaciji vozila. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Tako je... ze nekaj casa je tako, kot je mazdaman nasisal... Ce se avto ne registrira naprej, moras dati ob odjavi kupoporodajno pogodbo... ali pa izjavo, kje se avto nahaja ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 8. oktober, 2015 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2015 Tako je... ze nekaj casa je tako, kot je mazdaman nasisal... Ce se avto ne registrira naprej, moras dati ob odjavi kupoporodajno pogodbo... ali pa izjavo, kje se avto nahaja ...ne vem, ko sem motor prodal v zagreb, sem samo rekel odjava iz prometa in so naredili, brez izjave. Nato sem ga peljal na prikolici v zg, sele tam sva papirje delala Sicer pa pise da ima kopijo njegove Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 8. oktober, 2015 Prijavi Napisano 8. oktober, 2015 Ko sem lani odjavljal Cordobo, ker je sla na odpad oz. v reciklazo, sem moral izpolniti neko izjavo in navesti naslov, kje se nahaja... Menda je to zato, da se slucajno ne znajde v kaksnem gozdu ali na divjem odlagaliscu ... Mimogrede... vceraj se je stevec obrnil ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tomozuki Napisano 9. oktober, 2015 Prijavi Napisano 9. oktober, 2015 ne vem, ko sem motor prodal v zagreb, sem samo rekel odjava iz prometa in so naredili, brez izjave. Nato sem ga peljal na prikolici v zg, sele tam sva papirje delala Sicer pa pise da ima kopijo njegove Avto je bil ?e odjavljen iz prometa 3 mesece nazaj. Kopije odjave, prometnega dovoljenja in homologacije imam ?e sedaj (ker sem si jih za ziher naredil). Sem klical na ?tajerski avtodom in je gospa rekla, da lahko pri njih uredim prepis s podpisano kupoprodajno pogodbo, ki ne rabi biti uverjena. Malo me samo skrbi, da bodo ?eleli ?e odjavljeno prometno dovoljenje in kopija ne bo dovolj. Citiraj
Z M A J Napisano 9. oktober, 2015 Prijavi Napisano 9. oktober, 2015 Menda se nekaj dogaja z njo, jaz pa je od vceri nisem 0 vidu Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 10. oktober, 2015 Prijavi Napisano 10. oktober, 2015 Mazdica je na kozmeti?nem tretmaju pri An?etu. Jaz pa pi?im z opelico naprej... ? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Gelipter Napisano 10. oktober, 2015 Prijavi Napisano 10. oktober, 2015 Mazdica je na kozmeti?nem tretmaju pri An?etu. Jaz pa pi?im z opelico naprej... ? Sent from my GT-I9505 using TapatalkEj..super naj jo dobro porihta lp 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober, 2015 Prijavi Napisano 13. oktober, 2015 Je nardila po slu?bi ene slabih 200km, zaenkrat ?e na super 100. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 15. oktober, 2015 Prijavi Napisano 15. oktober, 2015 Naredil tehni?nega, zdej 2 leti mir 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. oktober, 2015 Prijavi Napisano 15. oktober, 2015 Pri?el z njeno legalizacijo, ker se prej?nji lastnik ni zanjo niti tolko pomujal, da bi imela homologacijski karton?ek. Trenutno se ukvarjam z UE Izola, kjer je bila prvi? registrirana, davnega leta 96, potem naj bi sledil LPP ter v nadaljevanju ?e avtoplinski mojstri, ki bodo poskrbeli za vpis naprave v karton?ek. O?itno bo ?e kar neki stro?kov. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.