macak333 Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 Sicer je od vseh 4 injektorjev in tesnil samo en bil sajast in tesnilo je bilo videt crno/prepihano. Ostali trije so bili cisti in zlahka so sli dol, prvi pa zavarjen od saj, ampak kjer je volja je tudi pot XD. Citiraj
Tomek Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 ne temperatura ni pomembna se je tut poleti sisalo brnenje ko je bo 35! ?e jo pa na mrazu pustim bo pa glih razpadla ker nebi znala preno?it pod milim nebom vedno gara?irana Citiraj ZoomZoom
SpEkTr Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 Zdele je pri jenkotu na oljnatem tretmaju ? Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citiraj
LabiGT Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 standardnih dobrih 900km...meje so prazne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 Blokirala ji je zadnja leva zavorna ?eljust oz. ro?na na tem delu, da je disk na fertig za?arel. Situacijo je na sami lokaciji re?il MAZDA KLUB predsednik osebno, g. Lumpi. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 Blokirala ji je zadnja leva zavorna ?eljust oz. ro?na na tem delu, da je disk na fertig za?arel. Situacijo je na sami lokaciji re?il MAZDA KLUB predsednik osebno, g. Lumpi. Ej...lepo od ?efa M.K,da je pomagal re?it.samo bi blo dobro ,da pogleda dr.Pelko..:-):-):-)lp 1 Citiraj
Z M A J Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 Lumpi je po znanju pravi Pelko junior Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 Pa dost velko macolo ima pri bajti. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. november, 2015 Prijavi Napisano 5. november, 2015 V?eri je imel le neko malo kladivce seboj. Mazdurina dans dobila nove (univerzalne) prevleke, sem jih dobil v Eurospinu za par bakrenih kovancev in va?no, da pomladek ?isto ne zama?e sede?ev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2015 Prijavi Napisano 5. november, 2015 N? ?al mi je da ima to zna?ko gor, ker ......... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Katjaa Napisano 5. november, 2015 Prijavi Napisano 5. november, 2015 Menjala gume. No mehanik jih je:) Sedaj mam nove zimske in grde feltne. 1 Citiraj
Tomek Napisano 5. november, 2015 Prijavi Napisano 5. november, 2015 Blokirala ji je zadnja leva zavorna ?eljust oz. ro?na na tem delu, da je disk na fertig za?arel. Situacijo je na sami lokaciji re?il MAZDA KLUB predsednik osebno, g. Lumpi. meni se je zgodilo podobno in mi je za?galo nov disk tako da sem dal obe zadnji ?eljust nove Citiraj ZoomZoom
P4nd4 Napisano 6. november, 2015 Prijavi Napisano 6. november, 2015 Ji pomagal do tega, da ne ugasa vec. Vzrok pa pri imv ventilu ko je bila pri "mojstru"ni dal tesnilne gumice nazaj na imv posledice..vgasanje avta vazno da zdj lazje diha pa se stroskovno samo 0,15? Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2015 Prijavi Napisano 6. november, 2015 Naj vozek rjavi komu drugmu (pa upam, da ne vam), ker sem jo pelju na 3 krone zascito. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 6. november, 2015 Prijavi Napisano 6. november, 2015 nalepil dve nalepki v podporo 46 Citiraj
Jest Napisano 6. november, 2015 Prijavi Napisano 6. november, 2015 Privo??il sem ji obisk pralnice Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 6. november, 2015 Prijavi Napisano 6. november, 2015 Mal sm ji uredil rocko 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
sylver Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Ta teden sem ji privo??il naslednje:- kompletno kopanje - vgradnjo dodatne opreme (avtomati?no zapiranje in odpiranje zunanjih ogledal na uradnem servisu)- vgradnjo modula za "Coming & Leaving Home" pri Primo?u Citiraj
Jest Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Ta teden sem ji privo??il naslednje:- kompletno kopanje - vgradnjo dodatne opreme (avtomati?no zapiranje in odpiranje zunanjih ogledal na uradnem servisu)- vgradnjo modula za "Coming & Leaving Home" pri Primo?u In koliko je to?l tanj?i zaradi tega? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sylver Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 To?l je enako "debel", saj sem pla?al s kartico Tam za okoli 200 EUR vse skupaj sem pa prinesel svoj modul, ker njihov deluje zelo ?udno (s ?imer se tudi sami strinjajo). 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Pometel pod njenim pragom 1 Citiraj
Pepo1980 Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Po dolgem ?asu sem ga detaljno opral, spoliral in pa povoskal. Mi je vzelo cele 4 ure. Naslednji teden pa ?e menjam gume in je pripravljen na zimo. Samo lak je pa res v k...u na tej mazdi... 2 Citiraj
mazdaman Napisano 9. november, 2015 Prijavi Napisano 9. november, 2015 Odkril pregrinjalo in naredil nekaj km z vetrom v laseh. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 Ji natocil Elpege 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sylver Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 Pometel pod njenim pragom Super, sedaj lahko ?e svojega 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.