Gorjup13 Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 Kupu ji rablene male feltne, za zimo bodo 17'' dost zdej pa sam ?e nove gume pa smo pripravljeni 2 Citiraj
Gorjup13 Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 No pa sem zapravil ?e en kup cekinov in jo preobul v zimake Citiraj
Z M A J Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Dana?njih cca. 100km niti enkrat samkrat ni videla preko 4000 motornih obratov in seveda je bila vo?nja znotraj hitrostnih omejitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 ?tevec sem ji navil na 11111 2 Citiraj
Gelipter Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Ej....zanimiva ?tevilka.....he he samo za ?olo niso te ?tevilke:-):-):-)lp Citiraj
LabiGT Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Razen ce si v Nemciji :-) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Sicer ne danes, ampak v?eraj sem jo po 1 tednu malo zavrtel do rde?ega polja, po nesre?i seveda. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Sicer ne danes, ampak v?eraj sem jo po 1 tednu malo zavrtel do rde?ega polja, po nesre?i seveda. Do katerega rdecega polja? Makovega? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Ja makovo ?tru?ko sem si dons prvo??u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
P4nd4 Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Ji privo??u zimske ?evlce 2 Citiraj
Scr3am Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Jest sm jo isto na zimo pripravil 1 Citiraj
yasny Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Ta teden sem ji privo??il naslednje:- kompletno kopanje - vgradnjo dodatne opreme (avtomati?no zapiranje in odpiranje zunanjih ogledal na uradnem servisu)- vgradnjo modula za "Coming & Leaving Home" pri Primo?uMen je tud ful nadlezno, ko je treba rocno odpirat/zapirat na gumb. Tk da pol to pomeni, ko avtomatsko zaklenes avto, se zaprejo ogledala in obratno, kajne? Kje si pa modul nabavil? Imas to funkcijo ze aktivirano? Js pa ze 2 tedna cakam, da mojemu vulkanizerju dostavijo platisca. Ce jih ne bo do 15.11., potem pa ene ketne in it k drugemu vulkanizerju. Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj
SpEkTr Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 A res rabi? da se ti vsaki? zlagajo ?pegli? To je bolj kot ne en fenseraj. Zlo?i? jih ko je pa? treba... Sent from my SM-G920F using Tapatalk 2 Citiraj
Z M A J Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 ?istil za njo po parkirnem mestu v gara?i fakultete, ker tole olje je strahovito drse?e in naj vendar kmalu neha te?t. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 A res rabi? da se ti vsaki? zlagajo ?pegli? To je bolj kot ne en fenseraj. Zlo?i? jih ko je pa? treba... Sent from my SM-G920F using TapatalkEj...jaz imam na moji mazdurini CX5...tako ,ko rabi? jih zlo?i? pa jeeee.lp Citiraj
yasny Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 A res rabi? da se ti vsaki? zlagajo ?pegli? To je bolj kot ne en fenseraj. Zlo?i? jih ko je pa? treba... Sent from my SM-G920F using TapatalkNa zalost jih moram, saj kjer zivim so parkirisca tako ozka, da bi mi jih prej ali slej poskodovali, ce tega ne bi pocela. Citiraj
Katjaa Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Tud men bi prov to pr?lo, da se ?pegli avtomatsko zlo?ijo. Tko je, ?e si doma v bloku:) Edino pozimi zna bit kriza, ko zmrzuje? Citiraj
SpEkTr Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Jaz vsak dan ko grem v slu?bo parkiram med bloki. In jih malokrat zlo?im...v bistvu je spegu se najmanj. Problem je pleh , ko ti nekdo vrata not butne... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Katjaa Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 To je res.Mam pa sosedo,ki svojga starga golfa vtakne ma povsod!Nabiram in nabiram in ne manjka dosti,da bo babji ravs! 2 Citiraj
yasny Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Pri nas so zelo ozka parkiri??. Vedno parkiram zadenjsko, saj je druga?e nemogo?e priti ven z malo ve?jim avtom. Ostali stanovalci imajo manj?e avtomobile, ki so do polovice mojega. In potem ko kdo parkira poleg mojega, mora iti mimo mojih vrat in v tem primeru, ?e ne bi bila zlo?ena, bi lahko kdo ?e butnil v njih. ?e bi imela gara?o ali pa parkiri??a normalne velikost, na zapiranje ogledal ne bi niti pomislila. Citiraj
Tomozuki Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Ta malomarnost drugih je v?asih res sitna. ?e ?e svojega pleha ne marajo in brez ob?utka mahajo s svojimi vrati naokoli, naj vsaj pazijo na druga vozila. Enkrat je ena tresnila po mojem avtu medtem, ko sem sedel noter. Sem odprl vrata in vpra?al, ?e ne zna normalno vrat odpirat, nakar me je baba pogledala s svojim prezirajo?im pogledom in ?la naprej. Ni? oprosti, sor?i ali kaj podobnega. Pa za to mojo 20 let staro gajbo mi je bolj ko ne vseeno, ampak marsikdo pa ima nov avto in bi ga rad ohranil v dobrem stanju do prodaje... Citiraj
sylver Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Zapiranje ogledal je pri meni nujno zlo, zaradi ozkih parkirisc. Vcasih imam obcutek, da bodo mimoidoci pobrali s sabo moja ogledala, tudi ko so zlozena Tako je. Pac pogresal sem to funkcijo in sedaj je ne vec. Je pa zanimivo, da je vsak avto, ki sem ga imel do sedaj, imel to funkcijo, samo Mazda ne. Ampak ok, ima pa druge pozitivne lastnosti, katerih ostali nimajo 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 ?ele danes sm mojo poslal na zimsko spanje in parkiru v gara?o, pa jo ?e pogre?am 3 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 ?e od u?eri zve?er po?iva v 8m dolgi in 4,5m ?iroki gara?i, tako da zarad mene tudi ?e malenkost zraste, bo ?e zmeraj noter ostala. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Uf...danes sem jo hotel oprati..samo to vreme jebemliga Megla tle pri nas na obali..pa tudi ?asa mi je zmankalo..he he lp:-):-):-) 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.