Boss Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 zdaj se bom pa re?il enega dolga pa ?e eno gajbico si bom prvo??il za ukol se vozit. S podpisom za nepremi?nino avto ni ve? prioriteta. Ja tudi playboy Uro? se je postaral - 1 Citiraj
Scr3am Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 jaz sem jo pa kar prodal!Za koliko je potem ?la ? Citiraj
Z M A J Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 Mojster Pelko ji je nardil redni servis, v kratkem sledi ?e menjava prednjih zavornih diskov in plo??ic ter zunanjega HKZ. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 ti si pa pri pelku ve? ko njegova ?ena 7 Citiraj
mazdaman Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 zdaj se bom pa re?il enega dolga pa ?e eno gajbico si bom prvo??il za ukol se vozit. S podpisom za nepremi?nino avto ni ve? prioriteta.Zdaj bo pa velika dru?inska krava z dizlom za mali dnar pri?la v po?tev. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
P4nd4 Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Noro?il ji nova plati??a in letne gume, da bo lepo obuta 2 Citiraj
uklopko Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Playboy uros se ni postaral, le vecji avto je moral kupit zaradi navala beyb....:-), da lahko ob 1x pobasem vec hkrati potem pa jih pocasi zrihtam, ha ha haBoss legenda! 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Shrek Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Naredil tehni?nega...BP...?eprav je bil xenon kit notri... 3 Citiraj
Martin Cufer Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Ready for season 3 Citiraj
Deeyan Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Zmontiral ji srce 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Ej....super zdaj pa hitro naprej ,da bo Mazdurina pripravljena za pomlad....lp:-):-):-) 1 Citiraj
Martin Cufer Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Naredil tehni?nega...BP...?eprav je bil xenon kit notri... Kateri xenon kit ima? zmontiran? meni tud po?asi ?e te?ijo te navadne sve?e . kaj imate pa drugi notri zaene ?arnice v 6-icah 1. gen? Citiraj
SpEkTr Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Lepo Shrek, midva mava isti kit. Upam, da gre tudi meni skozi, sicer pa za tisti ?as premontiram navadne nazaj..Izy fizy. Citiraj
Shrek Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Sem vpra?u prej, ?e bo spustil...pa je reku, da ?e sveti tako kot mora, ni blema... ...Kar veselje se je bilo odpeljat od tam, ko ve?, da vozi? BP avto, ki ti je v?e?... ...Kdaj ima? pa ti tehni?nega, SpEkTr? Bo? isto taktiko naredu s predhodnim vpra?anjem? 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Ne vem ?e. Al se naredim francoza, pa peljem pa je. ?e ga grem 2 dni prej vpra?at bo ?e pozabil, pa ?e vpra?anje, ?e se ne menja tam osebje..pol je itak ?abe Citiraj
Gelipter Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Ne vem ?e. Al se naredim francoza, pa peljem pa je. ?e ga grem 2 dni prej vpra?at bo ?e pozabil, pa ?e vpra?anje, ?e se ne menja tam osebje..pol je itak ?abeEj....ne rabi ti ,kar hodi na tehni?ni ...bo VSE ok,ker tvoj avto ima le?o pa tudi svetloba je ok.na moji prej?nji mazdurini sem imel tudi tak kit-xenon.pet let in nikoli problema na tehni?nem .P.RES pa da je rekel mojster ,to pa dobro sveti...pol pa smeh..lp:-):-):-) Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Ne hodit na AMZS v Kranj, tam me s ksenon kitom ni spustil pa ?e celo za LED ?arnice zadaj za osvetljevanje reg tablice mi je te?il. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Scr3am Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 A nimas ti spekter 6ko druge generacije, katera ima ze serijsko xenon? Citiraj
SpEkTr Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Ne, mirai oprema nima. Sem mel prej sestko prve, tam je blo serijsko Sent from my SM-G920F using TapatalkNe hodit na AMZS v Kranj, tam me s ksenon kitom ni spustil pa ?e celo za LED ?arnice zadaj za osvetljevanje reg tablice mi je te?il.Ponavad ne grem tja. V skrajni sili bom pa? premenjal, pa bo s5 za 2 leti mir. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Scr3am Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Aha... zanimivo . Kako pa je s to zadevo, ?e smem vpra?ati ? Je razlika o?itna oz. se spla?a? Vrjetno si dal 4500-5000K (zgleda bolj original in manj opazno). Pa se te HID zarnice lahko normalno zamenjajo, ce crknejo ? . Nekje sem bral, da ni priporocljivo imeti xenon kita v halogenskem ohisju... je to res ? Sprasujem zato, ker se tudi sam malo nagibam k teli opciji. HID imas vrjetno samo za kratke luci? Citiraj
Z M A J Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Kar se KR TP-jev ti?e, vam priporo?am tiste zraven tavelikega Me?katorja in Petrola. Jaz pa dans V6-ko parkrat fajn naturiral v breg, ker se mi ni dalo jajcat se za me?ka?i, ki namest 90 konstantno vozijo magin?ih 60kmh. In lahko re?em, da zadovoljivo pospe?i navkreber. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomek Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 vidim da te?e debata o Xenon kitu in me zanima ?e se da kak link nalimat ker bi na? tut to meu Citiraj ZoomZoom
Z M A J Napisano 23. februar, 2016 Prijavi Napisano 23. februar, 2016 Letna 17 palcna je dans dobila in je videt FANTASTICNA! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 23. februar, 2016 Prijavi Napisano 23. februar, 2016 zmaj slika 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.