PATO Napisano 9. marec, 2016 Prijavi Napisano 9. marec, 2016 Oglas sestavit ne more skodvat, obenem je pa 'podarit' vsekakor ne mislim, ker prostora imam na pretek Seveda ne Sej kul, mora? probat...morda bom tudi jaz za svojo spesnil, pa lahko mazdam vrednost dvigneva Citiraj
Slivka Napisano 9. marec, 2016 Prijavi Napisano 9. marec, 2016 ?ena pa jamra, da upa da bo kdo skidal.... ?e dobro da sta na forumu :) Ja, upanje se ji je uresni?ilo... Na koncu sem spet kidal jaz... Ker je najmlaj?i dobil vnetje u?es, je petko opremila z verigami, nalo?ila malega in pri?la v Gorico. Nato pri?la pred bolnico, zapeljala BTjko ven, na parkirni prostor postavila petko in se odpeljala nazaj v hribe. Na BTjko ji nazaj grede ni bilo potrebno montirat verige, jaz pa sem jih na pol vzpona med ?epovanom in Lokovcem. Kljub verigam smo zadnjih 200 metrov petko vlekli z BTjko. Ker je bilo popoldne lepo son?no in je sonce ?galo na polno, sem kidal sneg vse do son?nega zahoda... No, samo po stopnicah in tik pred gara?o, kjer ne morem s plugom. Ostalo je oddelala BTjka. Ki pa ji pri takem delu mo?no manjka blokada diferencialov... Sicer pa je za jutri napovedano lepo vreme. In ravno zato sem BTjki danes nekaj naredil: V keson sem ji nalo?il ?tiri pare smu?i. Za jutri sem napisal starej?ima dvema opravi?ilo za ?olo, jaz imam dopust in gremo izkoristit dan. Ra?unam, da med tednom ne bo take gu?ve kot bo ?ez vikend... 4 Citiraj
Z M A J Napisano 10. marec, 2016 Prijavi Napisano 10. marec, 2016 Priskrbel ji prvo prasko. Na zdravje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 10. marec, 2016 Prijavi Napisano 10. marec, 2016 Priskrbel ji prvo prasko. Na zdravje! a to pomeni, da si bil pirjen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. marec, 2016 Prijavi Napisano 10. marec, 2016 a to pomeni, da si bil pirjen To pomen, da se niti mal ne sekiram in sem zadovoljn z dosezkom, ker nisem ozenjen z njo, pa s kako drugo tudi ne, eto Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 11. marec, 2016 Prijavi Napisano 11. marec, 2016 Iz lego kock za odrasle sm ji sestavu in zmontiru eno zadevo 5 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
P4nd4 Napisano 11. marec, 2016 Prijavi Napisano 11. marec, 2016 Nove cevlce ji preobu Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk 3 Citiraj
Z M A J Napisano 11. marec, 2016 Prijavi Napisano 11. marec, 2016 Opazil, da ima aktualna Mazdurina pri 170kmh v 5.prestavi natanko 5000 motornih obratov Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 11. marec, 2016 Prijavi Napisano 11. marec, 2016 Na njej ni?...sem pa z njo ?el po sve?e speskane felne ki jih ?aka ?e barvanje. Proti prej so zdaj tako lepe da jih je ?koda barvat 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. marec, 2016 Prijavi Napisano 12. marec, 2016 Nalil ji 10l bencina in to naj bi predvidoma zado??alo za vsaj 1 mesec, pa opazil, da ima 5.prestava pri 180kmh 5.200 motornih obratov. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 13. marec, 2016 Prijavi Napisano 13. marec, 2016 Po treh dneh sem se spet vozil z mojo Mazdurino...u?itek v vo?nji:-):-):-)lp 2 Citiraj
AmpeR Napisano 14. marec, 2016 Prijavi Napisano 14. marec, 2016 CX-5 parkiral zraven kolegov, ki upam, da jih ne bom "osebno" nikoli nujno potreboval...Sicer pa vaja v doma?i tretji najdalj?i jami Sloveniji... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 Dobila je letne pnevmatike in plati??a, obenem pa tudi svoj oglas na avto.net, kjer se nahaja kot edina predstavnica mazda?ke podvrste. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mihalas Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 Pozdravljeni. Na mojo mazdo 3 challenge 2014 letnik bi rad dau 18 col feltne. A je to ok? Glede porabe pa to mislim? Lp Citiraj
robertos664 Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Itak da je ok poraba je pri meni zrasla za cca dva deci. Citiraj
jures Napisano 16. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Kaj je par deci proti 500-600? za 18 feltne in gume? Tega jaz nikoli ne bom razumel.... 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Natovoril ji dvoje sanke za popoldan Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
koroska18 Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Danes sem jo odpeljal na posodobitev audio HI-FI sistema . Citiraj
Jest Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Zame je zime konec ... 7 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 16. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Kako avto brez gum zgleda nikakvo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Zame je zime konec ... mene je pa donsn zutri belina kr presenetla, ko sm se odpravluna siht Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Napisano 16. marec, 2016 Mazdurina je rahlo odpo?ila in nardila dans le 80 km ter je na sankanje peljala znamenita Clio - Katrca. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Napisano 17. marec, 2016 Lastnoro?no na sve?e oprana. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
P4nd4 Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Napisano 17. marec, 2016 Ji privo??u podal?anje cestnih dajatev in zavarovanje 1 Citiraj
robertos664 Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Napisano 17. marec, 2016 Menjal kolesa na poletno kolekcijo 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.