Gorjup13 Napisano 31. marec, 2016 Prijavi Napisano 31. marec, 2016 Kere gume? Zna bit da ti sopajo gumeNeke Continental, za letos bodo ?e, ker imajo ?e cel profil, DOT je pa 2814, ampak gume so pa porazne, na sre?o ni z amortizerji ali fedri ni? narobe, je pa zadnji lonec za zamenjat, ?esar sem (razen zaradi stro?ka) prav vesel, ve? o tem zakaj pa ko zadevo odpravim Citiraj
SpEkTr Napisano 1. april, 2016 Prijavi Napisano 1. april, 2016 Spet sem se spomnil, kako dobro se pelje s pravimi (letnimi) gumami :-) U?itek. 2 Citiraj
Shrek Napisano 1. april, 2016 Prijavi Napisano 1. april, 2016 Na "novi" stari ?estici zmontiral nove letne gume...yokohama... 1 Citiraj
Scr3am Napisano 1. april, 2016 Prijavi Napisano 1. april, 2016 Ti, kako se pa kej obnesejo te gume? Citiraj
Shrek Napisano 1. april, 2016 Prijavi Napisano 1. april, 2016 Za ta denar so super... 205/55/16 dimenzijo imam...klasika...o me z monta?o in centriranjem 195? pri?le...Japonski avto...japonske gume...delane na Filipinih... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2016 Prijavi Napisano 1. april, 2016 Ze drugi? v ?tirih dneh je bila na Golteh (pa ?e rima se). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 2. april, 2016 Prijavi Napisano 2. april, 2016 Na mx5ki je po novem obnovljen alternator.... hvala elektricarju iz ljubljane-sneberje... zdj avto dela tko k mora Citiraj
Z M A J Napisano 2. april, 2016 Prijavi Napisano 2. april, 2016 Ugotovil, da mineva v teh dneh pol leta odkar jo vozim in sva skupaj prevozila 18.000km pa nekaj drobi?a ter 2.000km manj od tega na avtoplin. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. april, 2016 Prijavi Napisano 3. april, 2016 Konkretno sem jo zglancal in vetrobransko steklo namazal s telim izdelkom, pa bo treba po?akat na de?, da vidim napram Rain-X kako se bo obnesel; 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 3. april, 2016 Prijavi Napisano 3. april, 2016 V film?ku zgleda bolje kot rain-x. Ne pozabit napisat kako se obnese v praksi pa mogo?e ?e kolk ?asa zdr?i na ?ipi in je potrebno ponavljat postopek. 1 Citiraj
Alex Napisano 4. april, 2016 Prijavi Napisano 4. april, 2016 Konkretno sem jo zglancal in vetrobransko steklo namazal s telim izdelkom, pa bo treba po?akat na de?, da vidim napram Rain-X kako se bo obnesel; Kje si pa to nabavil? Izgleda res v redu stvar. Nano-nanosi naj bi dr?ali ve? kot stara tehnika,baje. Citiraj
Z M A J Napisano 4. april, 2016 Prijavi Napisano 4. april, 2016 Dobil sem samo nek testercek, ki sem ga imel ze neki cajta v predalu. Ko se vidmo, lahko posodim in se VI malo nanesete Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 4. april, 2016 Prijavi Napisano 4. april, 2016 Menjal tepihe v avtu, iz gumijastih na normalne Citiraj
Z M A J Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Malo sem zamujal in Jo pognal do 190kmh Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Joj Upam da organ pregona ne bere tole 1 Citiraj
Scr3am Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Na parkiri??u zagledal 6ko 2005-2006 letnik ter jo temeljito pregledal oz. preveril stanje pleha. Nemor? vrjet kak?na razlika med mojo 03 letnik in tole faceliftano. Glede na to, da je bilo ?e use originalno je bilo zelo zelo malo rje. Zadnje obrobe, blatniki, pragovi kot novi. Neupam sploh pomisliti kako bi moja zgledala, ?e jo nebi sproti rihtal oz. ?e ne bi bila sproti sanirana rja... Citiraj
Gelipter Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Malo sem zamujal in Jo pognal do 190kmh Ej....ho?e? re?i....di si ji Ventele malo Raspihal....he he..vsako toliko treba ,,,,lp 1 Citiraj
Gorjup13 Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Ji nafilal klimo da bo pripravljena za vro?ino Citiraj
Alex Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Na parkiri??u zagledal 6ko 2005-2006 letnik ter jo temeljito pregledal oz. preveril stanje pleha. Nemor? vrjet kak?na razlika med mojo 03 letnik in tole faceliftano. Glede na to, da je bilo ?e use originalno je bilo zelo zelo malo rje. Zadnje obrobe, blatniki, pragovi kot novi. Neupam sploh pomisliti kako bi moja zgledala, ?e jo nebi sproti rihtal oz. ?e ne bi bila sproti sanirana rja...Pa kako to, da vam tako rjavijo te va?e mazde prve generacije? Moja je letnik 2004 pa nima ni? rje, blatniki zadnji kot novi. Mogo?e je res, da avti na obali manj rjavijo? Citiraj
Scr3am Napisano 5. april, 2016 Prijavi Napisano 5. april, 2016 Nevem, mogo?e zato ker na gorenskem pozimi solijo ceste za popizdit :ne vem:. Poleg tega ti bolj ?voh vid? sneg in mraz 1 Citiraj
samSimon Napisano 6. april, 2016 Prijavi Napisano 6. april, 2016 Pozdrav, dans sem vrgu notr nove tepihe po meri (Konstill Logatec) in dal popult, zamenjat tiste jadne kable pod sovoznikovim sede?em... konektorje stran pa ?ice polotat skup... po?u film s tistim pretikanjem dal notri tud tele prevleke... http://www.ebay.de/itm/Sitzbezuge-BON-MAZDA-6-/351376085271?fits=Make%3AMazda|Model%3A6&hash=item51cfa59117:g:h84AAOSwEeFVMo2c V vednost ostalim, gre za ?iv nateg... na slikah so sicer ble edine, ki so zadnji sredinski vzglavnik mele tak kot je sicer, mislu sem si samo ''hah, ajde, za tak dnar najbr? ne bo ?epa za zadnji sredinski naslon... na koncu se je izkazalo, da je to edina funkcija, ki jo imajo, glede na, da gre samo za ?e eno pol-univerzalno sranje... Mimogrede je na embala?i z ustreznostjo blo malo morje avtomobilov, in samo mazda 2... vzglavniki so vsi identi?ni... sprednje nategoval do amena, zadnje pa ?ival... skratka... nateg Citiraj
Z M A J Napisano 7. april, 2016 Prijavi Napisano 7. april, 2016 Navdusila je en mlajsi par Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 7. april, 2016 Prijavi Napisano 7. april, 2016 Sicer ne na mazdi,ampak na every day avtu... 8let stara xsara picasso si je iz lepega zazelela obnovo volanske letve.... Citiraj
AmpeR Napisano 7. april, 2016 Prijavi Napisano 7. april, 2016 Zamenjali so mi usnje na prednjih sede?ih, ker se je za?elo trgati?! Citiraj
Gelipter Napisano 7. april, 2016 Prijavi Napisano 7. april, 2016 Zamenjali so mi usnje na prednjih sede?ih, ker se je za?elo trgati?!Ej....sigurno pod garancijo...lp:-):-):-):-) 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.