Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sm v?er tud js neki malga pelu in stroj res kr zahteva mal motorike in vozni?kega talenta :)

Sej je lu?tn takga stroja vozt, ampak ko sem vidu, da so gume ?e bolj v revnem stanju in glede na dimenzijo, mi je hitr vro?e ratal kok bo to enga stro?ka, pa en le?aj se neki ogla?a. Tko da bo ?e zanimivo, ampak vsekakor pa vo?nja z njim marsikaj odtehta.  :zvizga:  :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Moja jutri praznuje 2 leti od prve registracije (prve 4 mesece ni bila v mojem lastni?tvu) in je danes bila na ?etrtem rednem servisu.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Ja, se kar nabira.

Ugotavljam, da bo poliranje in nanos prevleke pri Rokydetailingu kar projekt - nekaj dni brez avta...

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Spet sm ji mal ?evle zamenju in ene par malenkosti dodelu, bo treba predstavitveno temo updejtat in en foto?uting nardit..

c4eb5bcb6b472b2100cacc6b81142a9f.jpg

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Stroj, ki ni Mazda je vceri obrnil 232000km na stevcu, kar je natancno 100000 mjn kot Mx-6 in njeno trenutno stanje. :)

Dans pa se s5 vozim z znamenito Katrco na LPG :)

Napisano

Stroj, ki ni Mazda je vceri obrnil 232000km na stevcu, kar je natancno 100000 mjn kot Mx-6 in njeno trenutno stanje. :)

Dans pa se s5 vozim z znamenito Katrco na LPG :)

Ej...samo ta Katerca pa RASTURA...s km....he he kar tako naprej...:-):-):-)lp

Napisano

Ej...samo ta Katerca pa RASTURA...s km....he he kar tako naprej...:-):-):-)lp

Vozi me naokrog s stro?kom med 3 in 3,5? na 100 prevo?enih, kar se mi zdi super za vsakodnevne potrebe. V6 je potovala na istih relacijah s cca. 5? na 100  :zvizga:

Napisano

Vozi me naokrog s stro?kom med 3 in 3,5? na 100 prevo?enih, kar se mi zdi super za vsakodnevne potrebe. V6 je potovala na istih relacijah s cca. 5? na 100  :zvizga:

?akaj malo. Kupi? V6, potem pa gleda?, koliko ?/100 km porabi?

Saj si ?e huj?i kot pa jaz z BTjko (na koncu leta se?tejem litre in delim s kilometri tistega leta, da imam pribli?no oceno porabe)...

Napisano

Danes sem ji pobarval zavorne ?eljusti, ji privo??il nove letne gume in jih skupaj s feltnami zmontiral...

post-9121-0-99277600-1461424399_thumb.jpg

Napisano

Danes nisem ni? naredil na Mazdurini..he he samo dvakrat sem jo pogledal ?ez balkon,saj je blo vreme slabo in de?evno,naj tudi ona malo po?iva.lp

Napisano

Dans sem ji zamenjal plastiko pod volanom, sovoznikov predal, ro?no zavoro in komplet sredinsko konzolo, s sive na ?rno :P

Napisano

Po 10-ih dnevih mirovanja sem jo zalaufu, zapelju do moje rezidence in lastnoro?no okopal. V?gala je v roku sekunde.  :ouje:

Napisano

Jo odpeljala na redni servis:)

Kaj k dr.pelkotu???? Lp

Napisano

Ok...samo ,da jo dobro in strokovno naredi servis...lp

Napisano

Peljal k dr. Pelkotu na redni servis,ki se je izpridil v izrednega,na levem sprednjem kolesu vse polomljeno in polno lufta...jaz pa kolnem ceste... Mazdico moral pustiti tam,do ?etrtka . ?mrc.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.