Dare Kosterca Napisano 28. april, 2016 Prijavi Napisano 28. april, 2016 Peljal k dr. Pelkotu na redni servis,ki se je izpridil v izrednega,na levem sprednjem kolesu vse polomljeno in polno lufta...jaz pa kolnem ceste... Mazdico moral pustiti tam,do ?etrtka . ?mrc.Vse po?lihtano,ceste so postale bolj?e. Citiraj
Boss Napisano 28. april, 2016 Prijavi Napisano 28. april, 2016 Kaj je bilo vse polomljeno, ker tole se bere precej grozljivo... Citiraj
Dare Kosterca Napisano 28. april, 2016 Prijavi Napisano 28. april, 2016 Saj sam ne vem to?no,lufta je bilo na l. kolesu ene 2 cm,vzvod za nastavljanje xenona je bil odlomljen in je kar visel ke v 3 dni,pa pu?a,pa ?e neka druga ?eleznina. Citiraj
Z M A J Napisano 28. april, 2016 Prijavi Napisano 28. april, 2016 V kolikor je definicija za bit Mazdas to, da imas Mazdo v lasti, potem to zdele ze ene 2 uri nisem vec. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Markohamrus Napisano 28. april, 2016 Prijavi Napisano 28. april, 2016 Sve?e stu?irana Poslano z mojega oneplus one telefona ! 4 Citiraj
Martin Cufer Napisano 29. april, 2016 Prijavi Napisano 29. april, 2016 Avto pripeljal od "kirurga" Zamenjani batni obro?ki,ojni?ni le?aji,tefloni,vsa tesnila,sve?ke,napenjalec,rolica,jermen,filter olja,olje,filter zraka,antifriz...uff,a sm ?e kej pozabu? Citiraj
Martin Cufer Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Skratka, veliki servis ? Jap,kar uredu veliki servis. Sam zdaj pa prede mucica Citiraj
Scr3am Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 ?aki sej ti ima? 1.8 an ? Kako pa to, da si menjal obro?ke? Po vsem na?tetem sklepam, da je bla mal po?re?na ? Citiraj
Martin Cufer Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 ?aki sej ti ima? 1.8 an ? Kako pa to, da si menjal obro?ke? Po vsem na?tetem sklepam, da je bla mal po?re?na ? To?n tko. 1.8 je. Dobr litr olja na 1k km.?e pa sem ?el na AC pa ?e mal ve?. ?e temu lahk re?e? "MAL" Citiraj
Scr3am Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Pismo, potem nas je pa ze kar nekaj 1.8 maherjev k smo mel ta problem :/. Smem vprasat koliko si dal samo za generalko. Obrocki,tesnila, tefloni itd. . Glede jermena si pa imel vrjetno microjermen v mislih ? Koliko imas pa prevozenih? Citiraj
Martin Cufer Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Pismo, potem nas je pa ze kar nekaj 1.8 maherjev k smo mel ta problem :/. Smem vprasat koliko si dal samo za generalko. Obrocki,tesnila, tefloni itd. . Glede jermena si pa imel vrjetno microjermen v mislih ? Koliko imas pa prevozenih?Jap. Oljni obro?ki so bli na 3. in 4. cilindru ?ist zape?eni v bat. Na ventilih je blo 2-3mm zape?enih saj,komore so ble polne saj. Uglavnem ?ist v pi*** motor. Vse komplet,delo in materjal me je pri?lo 550?. Je bil pa mi?ljen microjermen ja. Bom reku kolegu,ki je rihtal naj mi po?lje slike,pa jih bom upload-al,da bo? vidu kako je zgledalo. 2 Citiraj
Markohamrus Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Danes je bla dele?na nege notranjosti, plati?? in malo zunanjosti Poslano z mojega oneplus one telefona ! Citiraj
Scr3am Napisano 30. april, 2016 Prijavi Napisano 30. april, 2016 Jap. Oljni obro?ki so bli na 3. in 4. cilindru ?ist zape?eni v bat. Na ventilih je blo 2-3mm zape?enih saj,komore so ble polne saj. Uglavnem ?ist v pi*** motor. Vse komplet,delo in materjal me je pri?lo 550?. Je bil pa mi?ljen microjermen ja. Bom reku kolegu,ki je rihtal naj mi po?lje slike,pa jih bom upload-al,da bo? vidu kako je zgledalo. Kr uredu cena Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 po uspe?nem nalaganju navigacije je dobila ?a par aplikacij in izbolj?av na MZD sistemu Navigacija: Merilec hitrosti, porabe, kompas .. Media Player: pa status bar je malo druga?en: izklopil nadle?na opozorila ob zagonu, pa ?e par malenkosti.. edino kar mi ?e ne dela je CastScreen, po moje ker ne vem to?no nastavit USB povezave na androidu 2 Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 A Frozen dela med vo?njo? ve? da Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 All in one za mzd si dol potegne?, ozna?i? katere program?ke bi rad, posname na usb klju?, ki ga vtakne? pol v avto in po?aka? da se vse poin?talira. Po ponovnem zagonu ima? potem lepo vse gor.filme pa mora? potem imeti na usb klju?u v direktoriju Movies.. Citiraj
Gelipter Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 Ej...Robertos664...super si to zrihtal...?e priporo?am...lp Citiraj
SpEkTr Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 Odli?no! Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2016 Prijavi Napisano 2. maj, 2016 bil spet v gara?i in po eni uri muk uspel v delovanje spravit ?e AndroidAuto. ?pila super brez zatikanja. Predvaja pa glasbo, navigacija prek ogoogle maps, vreme ka?e, druga pa ?e nisem raziskal.. ?e bo kdo to in?taliral in probaval, da vam skraj?am muke: v drugem USB ne sme biti nobenega USB klju?ka.. Samo USB kabel do telefona.. 1 Citiraj
izacus Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Problem je samo da ti backup kamero pokvari + klicanje ne dela :/ Jaz sem preklopil nazaj na kar CMU BT in navigacijo. Citiraj
robertos664 Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Saj to so ?e za?etki. Mazda bi se lahko ?e zdavnaj zmigala v tej smeri. ?e v ?kodi rapid lahko naro?i? radio z android autom.. Citiraj
Dare Kosterca Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Polomil desno ogledalo(z roko) bravo jaz. :vskalo: :vskalo: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.