Jest Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Izgleda ?e tako In koliko casa bos brez? Pa koliko te bo stal ta kozmeticni tretma ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 In koliko casa bos brez? Pa koliko te bo stal ta kozmeticni tretma ...Avto sem oddal v sredo zve?er, v soboto zve?er ga predvidoma prevzamem.Poliranje je slabil 200, nanos neke kerami?ne plasti pa pribli?no ?e enkrat toliko. Me zanima kako se bo za??ita obnesla predvsem v zvezi z mr?esom. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
g.Wankel Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Avto sem oddal v sredo zve?er, v soboto zve?er ga predvidoma prevzamem.Poliranje je slabil 200, nanos neke kerami?ne plasti pa pribli?no ?e enkrat toliko. Me zanima kako se bo za??ita obnesla predvsem v zvezi z mr?esom. Kar na na?ih koncih se lahko kej dobimo Citiraj
Scr3am Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Ce ti bo dal tisto tanovo hudo keramicno zascito ima izdelek 3 leta pisno garancijo Citiraj
jures Napisano 3. junij, 2016 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Kaj je pa v primeru da te kdo po?lata? Verjetno gre vse dol ob popravilu? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Ne vem, ?e ni omejeno s kilometri. Sicer me bolj kot garancija zanima u?inek. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Scr3am Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Ja ce je potrebno na novo strihat je logicno, da bo slo use na tistem delu dol, saj je potrebno ta del speskat,pokitat pa na novo strihat . Ucinek je zelo zadovoljiv . Drgac imas pa en kup posnetkov na youtubu. Je pa zelo fajn, da si uzel se keramicno zascito, saj bo avto toliko bolj zasciten in tudi po pou leta se bo se vedno svetil kot nov . Ta premaz je na podobno foro kot vosek, vendar je dost bolj ucinkovit in dotrajen. Voda in umazanija dobesedno dol odtece in se ne zadrzuje/nabira na vozilu. Poleg tega pa tudi sciti lak in barvo, da se se naprej sveti kot nova Citiraj
Deeyan Napisano 10. junij, 2016 Prijavi Napisano 10. junij, 2016 Dobila je nove smernike 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 10. junij, 2016 Prijavi Napisano 10. junij, 2016 ampak la?ejo so v ?rti ne v V :/ jih je pa 6 to je pa res Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2016 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2016 ampak la?ejo so v ?rti ne v V :/ jih je pa 6 to je pa res Moj V-Strom ma pravi V (V90) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 17. junij, 2016 Prijavi Napisano 17. junij, 2016 Na Mazdi nisem nic naredil... je bilo pa treba Mercedesa peljat k Pelku in je ugotovil, da je treba zamenjat filter goriva, ker je bi kot kaze vzrok za puscanje bencina ... Ko se ze ravno prodaja, je prav, da so vsaj osnovne zadeve tip top ... ... pa bil sem na "visokem polozaju" pod stropom v druzbi se ene sestice 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 17. junij, 2016 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2016 sosed je spet pomislil nate, crknila leva ?ipa....do sedaj je pa imel probleme ker je crknu plovec in je 2x brez benza ostal, mi pa gruntal ka hudi?a....a bo? ta vikend doma? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 17. junij, 2016 Prijavi Napisano 17. junij, 2016 Tale 6ka z lj registrsko je pa nasa . Je bila isto na servisu Citiraj
Jest Napisano 17. junij, 2016 Prijavi Napisano 17. junij, 2016 sosed je spet pomislil nate, crknila leva ?ipa....do sedaj je pa imel probleme ker je crknu plovec in je 2x brez benza ostal, mi pa gruntal ka hudi?a....a bo? ta vikend doma?Ta vikend se... V ponedeljek pa za dober teden zginem malo na morje... V nedeljo pride ena gospa iz Crnomlja verjetno pogledat... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 26. junij, 2016 Prijavi Napisano 26. junij, 2016 Poslu?al, kako to?a tol?e po plehu... na sre?o menda brez posledic. Citiraj
Deeyan Napisano 2. julij, 2016 Prijavi Napisano 2. julij, 2016 Koncno ma porihtane zavore! 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 2. julij, 2016 Prijavi Napisano 2. julij, 2016 Lp....danes smo jo kon?no oprali..od zapra?enih,dalmatinski,cest..lp 1 Citiraj
S'tan Napisano 5. julij, 2016 Prijavi Napisano 5. julij, 2016 Prvic jo vozil! Sicer samo 2x gor & dol po ulici ker si brez tablic nisem upal na 'cesto'.. 1-2 tedna za personalizirane tablice mojo anoreksicno rit. Ze vec kot 3 tedne cakam. =/ Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Eazy-O Napisano 5. julij, 2016 Prijavi Napisano 5. julij, 2016 Kaj se duva?, saj sploh ?e tvoja ni tehni?no. Drugi? se pa prej spravi rihtat zadeve. Jaz sem danes naredil... par kilometrov. Citiraj Casual Gearheads : Drones, Trikes and Automobiles / General Youtube Shenanigans
S'tan Napisano 5. julij, 2016 Prijavi Napisano 5. julij, 2016 The troll is real. Jutri sem z dr. Pelkom zmenjen za prepis! 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Scr3am Napisano 6. julij, 2016 Prijavi Napisano 6. julij, 2016 No ne ravno danes, ampak vceraj zmontiral xenon kit 1 Citiraj
Deeyan Napisano 6. julij, 2016 Prijavi Napisano 6. julij, 2016 Dokon?al sm ji podvozje! 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.