Scr3am Napisano 11. julij, 2016 Prijavi Napisano 11. julij, 2016 Zmontiral, scentriral in naredil optiko Citiraj
Martin Cufer Napisano 11. julij, 2016 Prijavi Napisano 11. julij, 2016 No ne ravno danes, ampak vceraj zmontiral xenon kit A pol une Led niso bile ql? Citiraj
brezy Napisano 12. julij, 2016 Prijavi Napisano 12. julij, 2016 Moja je bila dele?na rednega servisa + danes dobi nov mikro jermen in je ready do nadaljenga Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk 2 Citiraj
brezy Napisano 12. julij, 2016 Prijavi Napisano 12. julij, 2016 Jah danes ni dobila novega mikro jermena moram nabaviti originalnega na Mazdi, ki je 3x dra?ji!! Grrrr Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk Citiraj
Martin Cufer Napisano 12. julij, 2016 Prijavi Napisano 12. julij, 2016 Nope. Porazne Sva?ta... In kateri Xenon kit si dal not? Ker tudi mene mika nekaj v tej smeri..prvo sem hotel dati not LED,k si ti rekel,da je "kao ql",sam zdej vidim,da je en drek Citiraj
Scr3am Napisano 12. julij, 2016 Prijavi Napisano 12. julij, 2016 Za na blizu so bile super, za na dalec pa porazne. Snop je svetil toliko kot meglenke . Sem ze dal refund in mi bojo vrnli kes samo poslat morm nazaj . Xenon kit sem kupil s 4300k iz te strani in sem zadovoljen. Razlika se pozna http://www.facelift.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=252&category_id=172&option=com_virtuemart&Itemid=173 1 Citiraj
S'tan Napisano 14. julij, 2016 Prijavi Napisano 14. julij, 2016 Jest se ze dva dni vozim kolikor mozno. Koliko se spremeni v dveh letih... Pa avto, avto.... <3 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
jures Napisano 17. julij, 2016 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2016 Mal ga je pa treba spucat pred naslednjo destinacijo. Jutri pa k Rossiju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Axel Napisano 17. julij, 2016 Prijavi Napisano 17. julij, 2016 Za na blizu so bile super, za na dalec pa porazne. Snop je svetil toliko kot meglenke . Sem ze dal refund in mi bojo vrnli kes samo poslat morm nazaj . Xenon kit sem kupil s 4300k iz te strani in sem zadovoljen. Razlika se pozna http://www.facelift.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=252&category_id=172&option=com_virtuemart&Itemid=173 A kit je pod tistimi lumni, da ne rabi levelinga in pranja? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2016 Prijavi Napisano 18. julij, 2016 A kit je pod tistimi lumni, da ne rabi levelinga in pranja?Kar sanjaj, vsi rabijo to razen ?e kupi? GT4 z ta "svohnim" xenonom, ki NIMA pranja in NIVELACIJE..Druga?e pa ne komplicirat, verjemte z lastnih izku?enj, vzemi 4300, ki ne svetijo tako modro pa ne bo nobenih te?av pa ?e najbolje in najdlje bo? videl.Pokazal korejcu in ?vabu kaj dela benz, ker sta se nekaj napenjala pa ju nisem mogu ve? gledat, k se je kadilo za obema pri ca 160 na uro, in sem ju elegantno s 6. prestavo dol udaru, pa naj se med sabo vohata. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
samSimon Napisano 18. julij, 2016 Prijavi Napisano 18. julij, 2016 S temi xenon kiti je tko, ?e nima? primernega ?arometa, ne bo? imel snopa kot mora bit, ampak bo? dobil ''glare'', to pa slepi nasproti voze?e tut pri 4300K. Citiraj
Axel Napisano 18. julij, 2016 Prijavi Napisano 18. julij, 2016 Kar sanjaj, vsi rabijo to razen ?e kupi? GT4 z ta "svohnim" xenonom, ki NIMA pranja in NIVELACIJE..Druga?e pa ne komplicirat, verjemte z lastnih izku?enj, vzemi 4300, ki ne svetijo tako modro pa ne bo nobenih te?av pa ?e najbolje in najdlje bo? videl. Kar je tocno to, kar sem spraseval. Ce je ta kit "svoh" in nima tistih 2k lm oziroma koliko je meja po regulativi. Iz povedanega sklepam, da je ta kit mocnejsi in ob vgradnji, kot jo predpisuje embalaza, krsis regulativo EU (in s tem tudi naso lokalno).Jaz sicer ze imam tovarnisko vgrajene xenonke in ne bom kompliciral. Z barvo je sicer tako, da bi za optimalen rezultat hotel temperaturo crnega telesa, ki ima vrh pri najvecji obcutljivosti cloveskega ocesa. Ta naj bi bila po wikiju okoli 555 nm, s cimer dobimo temperaturo ~5200 K. Ob predpostavki, da laufamo na cepkih. Ce vkljucimo se palcke, se maksimalna obcutljivost perifernega vida pomakne nekoliko proti modri. S temi xenon kiti je tko, ?e nima? primernega ?arometa, ne bo? imel snopa kot mora bit, ampak bo? dobil ''glare'', to pa slepi nasproti voze?e tut pri 4300K.Kar bi se moralo ujeti na tehnicnem, ce bi bili ti izpeljani tako, kot je treba. Citiraj
Baby Viper Napisano 19. julij, 2016 Prijavi Napisano 19. julij, 2016 Ni ve? gay bara, pa vetrna za??ita je dobila obliko prihajajo?e zadeve iz anglije 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 19. julij, 2016 Prijavi Napisano 19. julij, 2016 Na ex Mx6 poskrbel, da je katalizator s5 nazaj gor namescen, da ne bo imel poba kaksnih tezav glede tega Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Martin Cufer Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Zrihtal feder v klju?avnici,da se voznikova vrata s5 odpirajo. Prej sem imel 1 teden razgibalne vaje skozi sopotnikove 2 Citiraj
izacus Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Jaz ni?, je pa bolj?a polovica preizku?ala ?e senzorji lovijo betonsko ograjo pod njihovo vi?ino. Izka?e se da ne: Znalci, kje se spla?a to popravit v okolici ljubljane (z upo?tevanjem tega da je avto ?e v garanciji :/) ? Citiraj
Urber Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Jaz ni?, je pa bolj?a polovica preizku?ala ?e senzorji lovijo betonsko ograjo pod njihovo vi?ino. Izka?e se da ne: DSC_0396.JPG Znalci, kje se spla?a to popravit v okolici ljubljane (z upo?tevanjem tega da je avto ?e v garanciji :/) ? Moje so?alje. Upam, da uspe?no zrihta? ! LP Citiraj
Deeyan Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Koncno sm ji namestil pragovcke 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SpEkTr Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Jaz ni?, je pa bolj?a polovica preizku?ala ?e senzorji lovijo betonsko ograjo pod njihovo vi?ino. Izka?e se da ne: DSC_0396.JPG Znalci, kje se spla?a to popravit v okolici ljubljane (z upo?tevanjem tega da je avto ?e v garanciji :/) ?Nov odbija?? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 20. julij, 2016 Avtor Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Jaz ni?, je pa bolj?a polovica preizku?ala ?e senzorji lovijo betonsko ograjo pod njihovo vi?ino. Izka?e se da ne: DSC_0396.JPG Znalci, kje se spla?a to popravit v okolici ljubljane (z upo?tevanjem tega da je avto ?e v garanciji :/) ?Poslji cifro na zs Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
crusher Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Napisano 21. julij, 2016 peljal rx8 na vpoklic v a-cosmos btc. Pri previsoki vlagi se v nekaterih primerih dogaja, da se airbag na sovoznikovi strani narobe odpre oz se odpre narobe(???) Kakorkoli ?e, zastonj popravilo ki traja 10 minut Citiraj
robertos664 Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 Opral plast soli iz nje, posledica burje (bili na otoku in gledali proti celini) in parkinga tik ob morju en teden bi v gospodinjstvu imeli zadosti soli, ?e bi jo lahko zbral.. Citiraj
Gelipter Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 Opral plast soli iz nje, posledica burje (bili na otoku in gledali proti celini) in parkinga tik ob morju en teden bi v gospodinjstvu imeli zadosti soli, ?e bi jo lahko zbral..Ej....samo to je huj?e kot pozimi,ko so ceste posoljene,,,he he glavno ,da si jo dobro opral,,,lp 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.