Scr3am Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Kupil tole podlogo, da se ne opraska usnje od raznih gumbov k so na hlacah. Jebiga zgleda malo cesko, ampak bo vsaj usnje celo . P.S. zmeckano je zaradi pakiranja in se bo obneslo. Citiraj
Boss Napisano 6. oktober, 2018 Prijavi Napisano 6. oktober, 2018 Za koga jo pa ?uva?... a za naslednjega kupca? 2 Citiraj
Alex Napisano 6. oktober, 2018 Prijavi Napisano 6. oktober, 2018 A ni lep?e usnje od tega? Res, kot je omenil Boss za koga jih ?uva?? Ko se usnje uni?i takrat da? gor prevleke ali jih preoble?e? v novo usnje. 3 Citiraj
Scr3am Napisano 6. oktober, 2018 Prijavi Napisano 6. oktober, 2018 Haha nevem. Nebi se mogu vozit s strganim ali poskodovanim... nekak enako, kot s telefonom in ovitkom . Ce hoces preooblecti pride 250? na stol in ponavadi je potrebno oba preooblecti, ker v nasprotnem primeru se opazi razlika v materialu, barvi, s cimer pa spet nebi bil zadovoljen, da bi se videla razlika. Citiraj
AmpeR Napisano 7. oktober, 2018 Prijavi Napisano 7. oktober, 2018 Prvezal dva fjoka na cx-5 5 Citiraj
Gelipter Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Ej..?estitke foter ..Akcija..lp Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Cestitke ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
curko Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 cestitke Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
mazdaman Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 ?estitke, katera ma?na je tvoja? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 13. oktober, 2018 Prijavi Napisano 13. oktober, 2018 Za svojo bivso sestko dobil LPG NGK svecke. Za svojo sem pa vzel malo boljsi kabinski filter znamke mahle. Je pa filter z aktivnim ogljem, s prot-alergijskim delovanjem in pa s protibakterijskim delovanjem. Malo spremembe 2 Citiraj
FuManchu Napisano 14. oktober, 2018 Prijavi Napisano 14. oktober, 2018 Razlika med navadnim filtrom in ogljenim je kot no? pa dan. Si ne predstavljam navadnega v avtu Danes jo z bolj?o polovico peljala oprati v ro?no avtopralnico. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 14. oktober, 2018 Prijavi Napisano 14. oktober, 2018 No ta je pa kao next level od ogljenega. Ima poleg aktivnega oglja se kao protibakterijsko in proti alergijsko delovanje. Hehe bomo videli 1 Citiraj
AmpeR Napisano 15. oktober, 2018 Prijavi Napisano 15. oktober, 2018 Namestil dve polni lupinci :-) 3 Citiraj
Gelipter Napisano 15. oktober, 2018 Prijavi Napisano 15. oktober, 2018 Ej...dobro si to zrihtal..dobro zgleda..zoom zoom..lp Citiraj
Slivka Napisano 15. oktober, 2018 Prijavi Napisano 15. oktober, 2018 Mislim, da bo bolje, ?e da? fanta na levo stran. Da se ?e od malih nog privaja... Citiraj
Jest Napisano 29. oktober, 2018 Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 Jest sem pripravljen na zimo... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 29. oktober, 2018 Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 Si pa zgodn Zdajle ni bilo guzve in sem bil takoj na vrsti... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 29. oktober, 2018 Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 ?ez teden, dva bo ?e ornk gu?va. Citiraj
Jest Napisano 29. oktober, 2018 Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 ?ez teden, dva bo ?e ornk gu?va.Saj zao... danes so pa 4je mehaniki skakali okoli mojega avta... In je bilo zelo hitro premontirano... Ne sicer tako hitro kot pri formuli... ampak meni se tudi ni tako mudilo kot dirkacem Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 29. oktober, 2018 Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 Saj zao... danes so pa 4je mehaniki skakali okoli mojega avta... In je bilo zelo hitro premontirano... Ne sicer tako hitro kot pri formuli... ampak meni se tudi ni tako mudilo kot dirkacem Jaz jih montiram takoj, ko jih dobim. Lahko da bo to ?e jutri... nikoli ne ve?, kdaj lahko zapade sneg pri nas ma obali. Citiraj
Gelipter Napisano 29. oktober, 2018 Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 Ja Alex..pri nas na obali res me ve? to vreme lahko preseneti he he ...jaz imam tudi pripravljene zimske gume na drugih feltnah..ko bo cajt..akcija ..lp Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 Ja Alex..pri nas na obali res me ve? to vreme lahko preseneti he he ...jaz imam tudi pripravljene zimske gume na drugih feltnah..ko bo cajt..akcija ..lpVidva rabita hoovercraft.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 29. oktober, 2018 Prijavi Napisano 29. oktober, 2018 Bemti?, na obali ?e montirajo zimske gume, mi vrh hriba pa sploh ?e ne razmi?ljamo o tem... Saj pred februarjem tako ne bo kak?nega resnega sne?enja... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.