AmpeR Napisano 10. november, 2018 Prijavi Napisano 10. november, 2018 Jo priklopil na defibrilator Citiraj
Jest Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 O?istil notranjost Jest tudi... pa se opral... tako, da bo slej ko prej dez... sem mislil, da bo ze danes 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
scania Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Jest res zelo lepa mazda. 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Jo priklopil na defibrilator A so kak?ni majhni prstki pri?gali osvetlitev kabine, ki je potem svetila dva dni? Citiraj
AmpeR Napisano 11. november, 2018 Prijavi Napisano 11. november, 2018 Ne ne... bo kar I-stop kriv za to... Citiraj
Jest Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Ne ne... bo kar I-stop kriv za to... Kaj pa je narobe? Se ti i-Stop ne aktivira ker ima akku premalo kapacitete? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Dobrih 5 let je ?lo mimo in je akumulator ?e malo bogi. Pomojem ga prav ta i-stop jebe akumulator. Pa zdaj kratke vo?nje. Aja pa ?e opozorilo za premajhno napetost se mi je ?e prikazalo. Citiraj
Alex Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Dobrih 5 let je ?lo mimo in je akumulator ?e malo bogi. Pomojem ga prav ta i-stop jebe akumulator. Pa zdaj kratke vo?nje.Aja pa ?e opozorilo za premajhno napetost se mi je ?e prikazalo.Pa to je dolgo vzdr?al... meni na mazdi 1.gen. ni nikoli zdr?al ve? kot 4 leta. Citiraj
Jest Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Jaz tudi mislim, da kar je vec kot 5 let, je ze cisto OK ... So sicer lahko tudi izjeme in jim zdrzi tudi vec kot 7, 8 let... ampak to so res izjeme ... Jaz sem imel na zacetku pri sestici problem, da iStop ni deloval... in so na servisu se mi zdi, da dvakrat menjali akumulator... po zadnji menjavi je bilo potem OK ... Se je pa problem pojavil, ko so temperature sle dol... in kar naenkrat ni vec deloval iStop niti ni polnilo kondenzatorja (iEloop) ... in po polnjenju akumulatorja je potem delovalo nekaj casa, potem pa je spet akumulator ocitno izgubil toliko kapacitete, da sistem ni vec deloval ... Zato sem tudi vprasal, ce ti iStop ni deloval ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Meni je na prvi generaciji (aftermarket) zdrzal 8 let. Citiraj
robertk6 Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Prejsnje so original ALU, kakor mi je izgledalo se ne da sneti pokrovcka. Bom pogledov radkape, ampak ce je pa ok, bi pa mogoc kar pustuItak da mora pokrov?ek ven ....kak bi pol gume centriral????? Saj na centrirki ponavadi tam skozi pogleda navoj na laterega potem zategnejo da felna ne pade dol. 1 Citiraj
Matick Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Sj gre, nism dobr pogledov. Itak bom radkape nastimov. Jutr jih grem iskat. Itak da mora pokrov?ek ven ....kak bi pol gume centriral????? Saj na centrirki ponavadi tam skozi pogleda navoj na laterega potem zategnejo da felna ne pade dol. Citiraj
Scr3am Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 Vceraj zamenjal pnevmatike z zimskimi in TPMS lucka ze veselo sveti. Letne 18ke sem pa primerno ocistil in zlozil v klet . Danes sem pa vse skupaj seenkrat ponovil, ampak tokrat na svoji bivsi sestki, katero si sedaj lasti sodelavec Citiraj
Boss Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 Zamenal kolesa na obeh Mazdah - pa smo spet nekaj privar?evali pa ?e ?akat ni treba pred vulkanizerjem. Mal telovadbe pa itak ne ?kodi. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 Ne na mazdi , ampak na xsari; zimske gume, ketne v prtljaznik, zimski vitrex in grelno prevleko na voznikov sedez. Super vlozenih 15eur ? Citiraj
FuManchu Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 Nalil zimski vitrex in preveril nivo olja. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 V?eraj po sili razmer nataknil zimske na scouta. ?e nikoli tako zgodaj. Razlog presekana letna guma. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Scr3am Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 Ne na mazdi , ampak na xsari; zimske gume, ketne v prtljaznik, zimski vitrex in grelno prevleko na voznikov sedez. Super vlozenih 15eur ?Hofer Citiraj
Slivka Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 Pomislil, da bi premontiral gume. Za danes je dovolj. Jutri bom pa v prtlja?nik postavil torbo z verigami. Pojutri?njem bom pa mogo?e ?el pogledat zimske gume, ki visijo na zidu v gara?i... Citiraj
jures Napisano 15. november, 2018 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2018 Obeta se sneg.....baje.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 15. november, 2018 Prijavi Napisano 15. november, 2018 Dal zimske gor,.. jutri ?e po vitrex Citiraj
Alex Napisano 16. november, 2018 Prijavi Napisano 16. november, 2018 Obeta se sneg.....baje....... jap... mi na obali smo tudi ?e pripravljeni na najhuj?e... Citiraj
Mda Napisano 16. november, 2018 Prijavi Napisano 16. november, 2018 Za??itil podvozje s Krown oljem Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.