Mraušk Mčk Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Meni pobirajo to?no do roba. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Meni pobirajo to?no do roba.... meni pa ?e ?ez rob. Citiraj
Martin Cufer Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Zamenjal komplet amortizerje na ?estici. Po pre?ve?enih 345k km so bili ?e zreli za menjavo Citiraj
x-layer Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Danes sva z o?etom naredila servis na moji "novi" mazdi 6. Menjava motornega olja, oljnega filtra, sve?k, zra?nega filtra in filtra kabine.Ker je bil menjalnik malo masten, sva pritegnili en ?ep na strani, kjer je najverjetneje pu??alo olje in dolila cca 0,5l olja. V pritlja?niku je na roloju bil zlomljen en (recimo temu) nosilec, s katerim se rolo prihakla na zadnja vrata:Ta nosilec sem potem vzel dol in v njega vstavil 3mm vijak:Na koncu pa ga ?e zalepil in s kle??ami za nekaj ?asa stisnil skupaj: 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Gelipter Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Ej...dobro si to zrihral ..pa ?e na servis ni rablo hodit..zoom zoom . .lp Citiraj
Boss Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Zamenjal komplet amortizerje na ?estici. Po pre?ve?enih 345k km so bili ?e zreli za menjavo ta je ?e dober, samo za??itni pleh ti je prerjavel. Citiraj
x-layer Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 Ej...dobro si to zrihral ..pa ?e na servis ni rablo hodit..zoom zoom . .lpNa servisu so rekli, da je potrebno menjati celi rolo, ker se tega dela baje ne dobi posebej... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Martin Cufer Napisano 30. junij, 2019 Prijavi Napisano 30. junij, 2019 ta je ?e dober, samo za??itni pleh ti je prerjavel. Haha,k bi blo sam to Sem ga stisnil noter in je rabil cca. 4-5 sek,da se je zmislil,da mora tudi nazaj ven priti. No ja,sosednji je bil "malenkost" bolj?i, prednja dva pa ?e kar. Zdej bo mir s5 za 300k km Citiraj
jacques33 Napisano 16. julij, 2019 Prijavi Napisano 16. julij, 2019 Opravil prvi redni servis, prostovoljno so mi namestili nov firmware, cena pa, kot da bi servisiral 2-ko. Kje? BTC. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
jacques33 Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
zubrck Napisano 18. julij, 2019 Prijavi Napisano 18. julij, 2019 V kratkem bo akcija Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Citiraj
Bini Napisano 18. julij, 2019 Prijavi Napisano 18. julij, 2019 V kratkem bo akcija Poslano z mojega SM-G955F z uporabo TapatalkKam bo? pa vse to dal? Citiraj
zubrck Napisano 18. julij, 2019 Prijavi Napisano 18. julij, 2019 V mojo makino. Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Citiraj
zubrck Napisano 18. julij, 2019 Prijavi Napisano 18. julij, 2019 87evrov komplet brez aditiva.www.Motornaolja.com Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
iceman22 Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Sem jo peljal k mocniku na pregled.. Bo ostala ene 2 3 dni.. Ker sem nazadnje 3 krat fasal dpf lucko kljub uspesni regeneraciji..in poraba mi je narasla na cca. 9.5l po avtocesti umirjene voznje.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Kupil olje mobil 1 in naredil servis na sivki(stara 6-ka). Cena?... sitnica. Izgleda pa, da hodi sklopka h koncu in jo bo potrebno po?asi zamenjati. Cena...obilna. Citiraj
Scr3am Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Cena je vrednost celega avta Citiraj
LabiGT Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 No pri bencinarju je sklopka 150 eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Ja sej si lepo napisu "pri bencinarju". Saj je pri dizlu tudi nekaj takega, ampak kaj, ko moras pri dizlu se tistega hudica (vztrajnik) menjat.. 1 Citiraj
x-layer Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Ja sej si lepo napisu "pri bencinarju". Saj je pri dizlu tudi nekaj takega, ampak kaj, ko moras pri dizlu se tistega hudica (vztrajnik) menjat..Zakaj pa je potrebno menjati vzteajnik? Kaj je dvomasni? A ?e trese avto pod standgasom? Koliko kilometrov ima prevo?enih avto? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Alex Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Avto ima 210000 in ne trese, samo prime ?isto na dnu, v?asih zobniki grdo zaren?ijo, ker ne more? menjati. Druga?e pa niti ne trese niti ne spodrsava. Aja, pa pedal je trd kot od dedka...palica. Citiraj
x-layer Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Avto ima 210000 in ne trese, samo prime ?isto na dnu, v?asih zobniki grdo zaren?ijo, ker ne more? menjati. Druga?e pa niti ne trese niti ne spodrsava. Aja, pa pedal je trd kot od dedka...palica.Kot je ?e napisano, potisni le?aj, pa verjetno tudi zdelana potisna plo??a oziroma potisni ko?. Pozanimaj se prej, ?e je nujno menjati vztrajnik... Ker za ene avte vem, da imajo dvomasni vztrajnik in tam za?ne pokati vmesna guma in zato avto trese pod dolo?enimi obrati. ?e pa je klasi?en vztrajnik, pa ne vem zakaj bi ga menjeval, razen ?e je po?en... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.