Aless Napisano 9. december, 2019 Prijavi Napisano 9. december, 2019 Danes menjal Led ?arnice za navadne na lu?kah za osvetlitev tablice.So kitajske led za?ele utripat kot disko kugla. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Alex Napisano 9. december, 2019 Prijavi Napisano 9. december, 2019 Na ?estki so tako veliki, da izgledajo kot ro?aji za recimo po tri indijce, ki bi se na vsaki strani dr?ali in viseli bo?no. Nekako kot na tej sliki Pa ni tako hudo... nekaj si zapel za te ro?aje. Pozabi na njih in bo... Citiraj
Scr3am Napisano 9. december, 2019 Prijavi Napisano 9. december, 2019 Danes menjal Led ?arnice za navadne na lu?kah za osvetlitev tablice.So kitajske led za?ele utripat kot disko kugla.nabav osram na mimovrste za cca 5? pa nebo problemov . Se 5 let je garancije se mi zdi 1 Citiraj
Aless Napisano 9. december, 2019 Prijavi Napisano 9. december, 2019 nabav osram na mimovrste za cca 5? pa nebo problemov . Se 5 let je garancije se mi zdiMa? mogo?e link, k sem mal len pa se mi ne da iskat Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Sm zajebu ni osram. Osram je dost drazji (cca. 20e). Te sem imel v mislih https://www.mimovrste.com/avto-zarnice/m-tech-zarnica-led-w5w-12v-canbus-4x-osram-bela Citiraj
Aless Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Se mi je zdelo prepoceni 5? za Osram.Tele na linku ima? ti?? K zgledajo tko kot moje kitajske Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Slivka Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Osram ni noben Osram ampak je posran in poscan... Kar sem jih nabavil, sploh LED, vse je krepalo po nekaj mesecih... Citiraj
mazdaman Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Jaz bom te naro?il https://www.aliexpress.com/item/4000103290412.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.677e1ac6YyA9tB&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm_id=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&pvid=2cd0a348-3372-4fc2-a774-7b013e09d651 ker paket 50 kos obi?nih kitajcev, ki sem ga pred leti kupil se je spraznil. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Nevem kaj si ti slivka kupil ampak osram je top. V primerjavo s phillips sploh. Nikoli nobenih problemov. Pa se zamenjajo ti brez pripomb ce kaj crken. Je pa res, da so drage, ampak vsaj ves zakaj. Doma imam vse osram led pa niti ena ni se do sedaj crknila. V prejsnemi avtu sem tudi imel vse osram led pa pravtako se vse brezhibno deluje in ni nobenega utripanja. Lahko da imas podnozje zjebano in zarnica/ledica vibrira in crkne cez cas. Citiraj
323 BA Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Jaz pravim obratno, philips top, osram crkuje kot po teko?em traku... Citiraj
Slivka Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Posran imam v hi?i, torej 220V. ?e zdr?ijo tri mesece, je pa veliko. Ja, jih zamenjajo. Ampak imam pa sitnosti: zlezi na lojtro, razdri planfonjero, poberi ?arnico ven, naslednji dan po slu?bi v trgovino, da jo zamenjajo, nato doma spet na lojtro,... ?e si star 15 ali 20 let, ti to ni problem. Ko pa si enkrat ?ez terenca, se pa ?e malo naveli?a? po lojtrah plezat. In ker imam doma zdaj ?e 9 Posranovih LEDic, to pomeni, da vsak mesec trikrat plezam po lojtrah in jih menjam. Prej Philipsa nisem toliko menjal. ?e prej pa sem imel klasi?ne (ne LED ali var?ne) od Retlux in Schark Tehnik (ali nekaj takega) in so "dr?ale" skoraj 10 let... Pa so me trgovci in podobni prepri?evali, da ima LED nekajkrat dalj?o ?ivljenjsko dobo od ?arnic na nitko... Citiraj
Bini Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Spravi ra?un in embala?o in reklamiraj ?arnico saj 3 mesece je zelo prehitro da ti crkne LED ?arnica! Citiraj
x-layer Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Hmm, jaz sem kupil Philips-ove LED ?arnice vsaj 5 let nazaj, pa mi do sedaj ?e ena ni crknila... Kak?no pa imate kaj napetost v va?ih koncih? Ker kolikor berem nisi ravno v mestu doma... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
50keda Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 ja pri ledkah je tak, da ne crknejo ledice ampak vecinoma elektronika, ki je v zarnci. same ledke bi morale res dlje zdrzat, kot katerakoli zarnica. Citiraj
Alex Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Jaz pravim obratno, philips top, osram crkuje kot po teko?em traku...Enako. Zdr?ijo ful. Edino svetilnost se z leti zmanj?a.Nazadnje sem kupil dve 1509 lumnov svetilnosti za eno plafonijero (ekvivalentne 100W) in svetijo, kot da je dan. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 5dni nazaj sem v elektronabavi "postrgal" s polic zadnje kose "var?nih" ?arnic.LED ?arnice niso ni? ?parovne, ker je prevelika poraba - prehitro crkujejo. Pa ?e spekter jih ?e vedno jebe. Vsaj lu? za brat je fajn da je klasi?na ali pa halogenska. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 11. december, 2019 Prijavi Napisano 11. december, 2019 Spravi ra?un in embala?o in reklamiraj ?arnico saj 3 mesece je zelo prehitro da ti crkne LED ?arnica! Saj imam, a nisi bral? Saj jih reklamiram, saj jih zamenjajo, ampak sit sem pa plezanja po lojtrah in menjavanja. ?eprav, ?ena je pa zadovoljna - nikoli se prah ne nabere, vedno so ?iste... 1 Citiraj
Jest Napisano 11. december, 2019 Prijavi Napisano 11. december, 2019 Moras imeti vedno kaksno v rezervi, da ni treba dvakrat plezat po lojtri 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Lennzi Napisano 18. december, 2019 Prijavi Napisano 18. december, 2019 ?ivjo. Imam vpra?anje. Je normalno da vsaki?, ko na parkiri??u nekdo prisloni vrata na mojo mazdo (M6, 2017) pusti odtis na karoseriji? Teh udrtin se je v dveh letih ?e kar nabralo. Kot da je karoserija Mazde iz putra.Imam kasko, tako da glede popravila ni panike, samo me nervira, ker ne upam normalno parkirati avta, ker folk je o?itno brez filinga, ko odpirajo vrata. Je problem z mehkim plehom pri mazdah ?e od nekdaj? Citiraj
Alex Napisano 19. december, 2019 Prijavi Napisano 19. december, 2019 ?ivjo. Imam vpra?anje. Je normalno da vsaki?, ko na parkiri??u nekdo prisloni vrata na mojo mazdo (M6, 2017) pusti odtis na karoseriji? Teh udrtin se je v dveh letih ?e kar nabralo. Kot da je karoserija Mazde iz putra.Imam kasko, tako da glede popravila ni panike, samo me nervira, ker ne upam normalno parkirati avta, ker folk je o?itno brez filinga, ko odpirajo vrata. Je problem z mehkim plehom pri mazdah ?e od nekdaj?Na ?alost je tu bolj problem z na?imi pacienti od voznikov, ki so totalno brezobzirni. Tako kot vozijo, tudi odpirajo vrata na parkiri??u. Vidi? kako mlado mamico z ramo dr?i prislonjen telefon k u?esu, odpre vrata, bum v druga vrata, izvle?e otroka iz sede?a in gre. In pri tem niti ne opazi, kaj je naredila. Podobno je, ko gredo na parkiri??e in iz njega. Na sigurno, iz prve in ti mimogrede podrajsajo kak odbija?.Tako, da ja, mogo?e je pleh malo tanj?i a to ni glavni problem. Tudi meni so pustili podpis k*et*na na zadnjih vratih skoraj takoj, ko sem kupil mazdo. Citiraj
SpEkTr Napisano 19. december, 2019 Prijavi Napisano 19. december, 2019 ?ena ma na bavarcu polno udrtin. Tako da... Citiraj
Boss Napisano 19. december, 2019 Prijavi Napisano 19. december, 2019 Eni oziroma bolje re?eno ene (sej veste, to so tiste, ki se deklarirajo kot bolj?e voznice od mo?kih) tako treskajo z vrati, da se ti kr srce trga, ko to vidi?. Zato jaz parkiram v najbolj oddaljene koti?ke parkiri??a in sre?a imam tudi na ?ihtu tolk placa na parkiri??u, da se tudi polno odprta vrata pri kupeju ne odprejo tako dale?, da bi udarila meni v bok. 1 Citiraj
jacques33 Napisano 19. december, 2019 Prijavi Napisano 19. december, 2019 Jaz enako, je pa zanimivo, pri prej?nji Mazdi v 7-letih lastni?tva nisem dobil vdrtin, pri sedanji pa v enem letu dve. Ali imam zdaj nesre?o pa prej sre?o, ali pa je razlika v kvaliteti v plo?evini.Mi je pa suho popravljal dober mojster v ?rnu?ah, ?e bo kdo rabil kontakt, ga lahko posredujem. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
SpEkTr Napisano 19. december, 2019 Prijavi Napisano 19. december, 2019 Sporo?i, jaz imam eno na havbi. Sicer ne vem, ?e bi to ?lo na kasko, pa vseeno. A on tudi z zavarovalnico kaj komunicira? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.