Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes menjal Led ?arnice za navadne na lu?kah za osvetlitev tablice.

So kitajske led za?ele utripat kot disko kugla.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Na ?estki so tako veliki, da izgledajo kot ro?aji za recimo po tri indijce, ki bi se na vsaki strani dr?ali in viseli bo?no. Nekako kot na tej sliki

TRAIN-ART_1580740c.jpg

Pa ni tako hudo... nekaj si zapel za te ro?aje. :) Pozabi na njih in bo...

Napisano

Danes menjal Led ?arnice za navadne na lu?kah za osvetlitev tablice.

So kitajske led za?ele utripat kot disko kugla.

nabav osram na mimovrste za cca 5? pa nebo problemov :). Se 5 let je garancije se mi zdi

Napisano

nabav osram na mimovrste za cca 5? pa nebo problemov :). Se 5 let je garancije se mi zdi

Ma? mogo?e link, k sem mal len pa se mi ne da iskat

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
Napisano

Nevem kaj si ti slivka kupil ampak osram je top. V primerjavo s phillips sploh. Nikoli nobenih problemov. Pa se zamenjajo ti brez pripomb ce kaj crken. Je pa res, da so drage, ampak vsaj ves zakaj. Doma imam vse osram led pa niti ena ni se do sedaj crknila. V prejsnemi avtu sem tudi imel vse osram led pa pravtako se vse brezhibno deluje in ni nobenega utripanja. Lahko da imas podnozje zjebano in zarnica/ledica vibrira in crkne cez cas.

Napisano

Posran imam v hi?i, torej 220V. ?e zdr?ijo tri mesece, je pa veliko.

Ja, jih zamenjajo. Ampak imam pa sitnosti: zlezi na lojtro, razdri planfonjero, poberi ?arnico ven, naslednji dan po slu?bi v trgovino, da jo zamenjajo, nato doma spet na lojtro,... ?e si star 15 ali 20 let, ti to ni problem. Ko pa si enkrat ?ez terenca, se pa ?e malo naveli?a? po lojtrah plezat. In ker imam doma zdaj ?e 9 Posranovih LEDic, to pomeni, da vsak mesec trikrat plezam po lojtrah in jih menjam. Prej Philipsa nisem toliko menjal. ?e prej pa sem imel klasi?ne (ne LED ali var?ne) od Retlux in Schark Tehnik (ali nekaj takega) in so "dr?ale" skoraj 10 let... Pa so me trgovci in podobni prepri?evali, da ima LED nekajkrat dalj?o ?ivljenjsko dobo od ?arnic na nitko...

Napisano

Spravi ra?un in embala?o in reklamiraj ?arnico saj 3 mesece je zelo prehitro da ti crkne LED ?arnica!

Napisano

Hmm, jaz sem kupil Philips-ove LED ?arnice vsaj 5 let nazaj, pa mi do sedaj ?e ena ni crknila... Kak?no pa imate kaj napetost v va?ih koncih? Ker kolikor berem nisi ravno v mestu doma...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

ja pri ledkah je tak, da ne crknejo ledice ampak vecinoma elektronika, ki je v zarnci. same ledke bi morale res dlje zdrzat, kot katerakoli zarnica.

Napisano

Jaz pravim obratno, philips top, osram crkuje kot po teko?em traku...

Enako. Zdr?ijo ful. Edino svetilnost se z leti zmanj?a.Nazadnje sem kupil dve 1509 lumnov svetilnosti za eno plafonijero (ekvivalentne 100W) in svetijo, kot da je dan.

Napisano

5dni nazaj sem v elektronabavi "postrgal" s polic zadnje kose "var?nih" ?arnic.

LED ?arnice niso ni? ?parovne, ker je prevelika poraba - prehitro crkujejo. Pa ?e spekter jih ?e vedno jebe. Vsaj lu? za brat je fajn da je klasi?na ali pa halogenska. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Spravi ra?un in embala?o in reklamiraj ?arnico saj 3 mesece je zelo prehitro da ti crkne LED ?arnica!

Saj imam, a nisi bral?

Saj jih reklamiram, saj jih zamenjajo, ampak sit sem pa plezanja po lojtrah in menjavanja. ?eprav, ?ena je pa zadovoljna - nikoli se prah ne nabere, vedno so ?iste...

Napisano

Moras imeti vedno kaksno v rezervi, da ni treba dvakrat plezat po lojtri  :jupiii:  :harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

?ivjo.

Imam vpra?anje. Je normalno da vsaki?, ko na parkiri??u nekdo prisloni vrata na mojo mazdo (M6, 2017) pusti odtis na karoseriji? Teh udrtin se je v dveh letih ?e kar nabralo. Kot da je karoserija Mazde iz putra.

Imam kasko, tako da glede popravila ni panike, samo me nervira, ker ne upam normalno parkirati avta, ker folk je o?itno brez filinga, ko odpirajo vrata. 

Je problem z mehkim plehom pri mazdah ?e od nekdaj?

Napisano

?ivjo.

Imam vpra?anje. Je normalno da vsaki?, ko na parkiri??u nekdo prisloni vrata na mojo mazdo (M6, 2017) pusti odtis na karoseriji? Teh udrtin se je v dveh letih ?e kar nabralo. Kot da je karoserija Mazde iz putra.

Imam kasko, tako da glede popravila ni panike, samo me nervira, ker ne upam normalno parkirati avta, ker folk je o?itno brez filinga, ko odpirajo vrata. 

Je problem z mehkim plehom pri mazdah ?e od nekdaj?

Na ?alost je tu bolj problem z na?imi pacienti od voznikov, ki so totalno brezobzirni.

Tako kot vozijo, tudi odpirajo vrata na parkiri??u. Vidi? kako mlado mamico z ramo dr?i prislonjen telefon k u?esu, odpre vrata, bum v druga vrata, izvle?e otroka iz sede?a in gre. In pri tem niti ne opazi, kaj je naredila. Podobno je, ko gredo na parkiri??e in iz njega. Na sigurno, iz prve in ti mimogrede podrajsajo kak odbija?.

Tako, da ja, mogo?e je pleh malo tanj?i a to ni glavni problem.

Tudi meni so pustili podpis k*et*na na zadnjih vratih skoraj takoj, ko sem kupil mazdo.

Napisano

Eni oziroma bolje re?eno ene (sej veste, to so tiste, ki se deklarirajo kot bolj?e voznice od mo?kih) tako treskajo z vrati, da se ti kr srce trga, ko to vidi?. Zato jaz parkiram v najbolj oddaljene koti?ke parkiri??a in sre?a imam tudi na ?ihtu tolk placa na parkiri??u, da se tudi polno odprta vrata pri kupeju ne odprejo tako dale?, da bi udarila meni v bok.

33112_1.png

Napisano

Jaz enako, je pa zanimivo, pri prej?nji Mazdi v 7-letih lastni?tva nisem dobil vdrtin, pri sedanji pa v enem letu dve. Ali imam zdaj nesre?o pa prej sre?o, ali pa je razlika v kvaliteti v plo?evini.

Mi je pa suho popravljal dober mojster v ?rnu?ah, ?e bo kdo rabil kontakt, ga lahko posredujem.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Sporo?i, jaz imam eno na havbi. Sicer ne vem, ?e bi to ?lo na kasko, pa vseeno. :) A on tudi z zavarovalnico kaj komunicira?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.