KAALman Napisano 17. januar, 2020 Prijavi Napisano 17. januar, 2020 Servis, nova desna vilica in podalj?anje registracije... minibus ostaja ?e za eno leto Olje smo vzeli pa poceni, ker ga itak redno dolivamo ? Citiraj LP KAALman
Slivka Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Imel sem nekaj opravkov, pa sem jo vzel s seboj. 536 km v treh etapah... Citiraj
50keda Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Hitro pranje cestne svinjarije z vapom + rahlo ?amponiranje, da je sploh ?lo kej dol, groza je zdle z cestami, za sekundo dvajst se vse gor na avto name?e :/ Citiraj
Alex Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Tudi jaz sem danes pral mazdo, ker sem bil v?eraj v Lj. in je bila ?isto bela od soli.Takoj sem moral vrniti barvo v prvotno stanje:) Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Tudi jaz sem danes pral mazdo, ker sem bil v?eraj v Lj. in je bila ?isto bela od soli.Takoj sem moral vrniti barvo v prvotno stanje:)A nisi v?eraj napisal da te je dobil lublanski sne?ni mete? pri nas? Da ni bila bela od tega? Citiraj
Alex Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 A nisi v?eraj napisal da te je dobil lublanski sne?ni mete? pri nas? Da ni bila bela od tega?Ne vem, vem le to, da so bile ?iste le ?ipe in to samo tam, kjer so brisalci. ?e dolgo nisem imel tako svinjskega avta. Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Ne vem, vem le to, da so bile ?iste le ?ipe in to samo tam, kjer so brisalci. ?e dolgo nisem imel tako svinjskega avta. Tudi xsara danes konkretno usrana od soljenih cest okoli Nanosa... Ampak ni ?e spucana. Bo. 1x. Neko?. Citiraj
Jest Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Sem jo peljal na servis, da zamenjajo steklo (Mazdo mislim ) ... Trenutno sem mobilen z eno stevilko manjso Mazdo 3 ... to, ki sem jo ze enkrat imel, ko so mi lani menjali steklo ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Pa bo? pre?ivel? A ma ro?ni menjalnik? A ?e zna? ?altat? Citiraj
Jest Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Pa bo? pre?ivel? A ma ro?ni menjalnik? A ?e zna? ?altat? ?altat ?e znam ... pre?ivel bom tudi... Upam, da bo popoldan ?e gotovo ... V trojki se po?utim dokaj utesnjeno ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Tukaj se pa strinjam popolnoma... tudi sam sem se enako po?util. Pa bi kljub temu ?el preko tega, ?e bi bil SKyactivX bolj prepri?ljiv. ?al je trojka resni?no bolj primerna za nekoliko manj?e in bolj suhe primerke. 1 Citiraj
Jest Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Je pomoje kar prav, da si se raje odlocil za sestico ... ceprav ti niso bili vsec karavani Tudi ce ne rabis vec prostora, ki ga nudi... Je le malo bolj prostoren tudi v kabini ... V trojki sedis bolj "sportno" skoraj na tleh ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 To je res... ?estka je udobna in ravno prav velika. Kljub temu, da prisegam na 5-vratne limuzine je tale karavan ?ist OK... bo pa ?e lep?i, ko spravim tiste nesre?no grde sanke dol. Vsi ostali proizvajalci karavanov so v novej?ih modelih ugotovili, da morajo biti sanke (?e so ?e gor) ?im manj?e in ?im manj vpadljive ,,, in prav imajo. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 To je res... ?estka je udobna in ravno prav velika. Kljub temu, da prisegam na 5-vratne limuzine je tale karavan ?ist OK... bo pa ?e lep?i, ko spravim tiste nesre?no grde sanke dol. Vsi ostali proizvajalci karavanov so v novej?ih modelih ugotovili, da morajo biti sanke (?e so ?e gor) ?im manj?e in ?im manj vpadljive ,,, in prav imajo.Tipo (Fiat Tipo) jih nima v osnovni verziji. Citiraj
LabiGT Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Sanke zakon, ker pol lahk das najbolj osnovne prtljaznike/palice gor 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Pa ?e ko se nabasan spravlja? v avto so sanke zanesljiv ro?aj. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Sanke zakon, ker pol lahk das najbolj osnovne prtljaznike/palice gorJa,ampak marsikdo ne da nikoli ni? na streho... In za bv vozi sani okoli... Citiraj
LabiGT Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Ja pol ne rabis karavana Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Te povezave sicer ne vidim,ampak ok.. Citiraj
Boss Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Ja pol ne rabis karavana?????? ... kaj ma pa to veze s koalami? Citiraj
Z M A J Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 ?????? ... kaj ma pa to veze s koalami?Da jih gre noter lahko samo 22 povpre?no velikih, ?e bi imel pa ?e stre?ne sani in Thule ali Montano na strehi, jih gre ?e tja noter dodatnih 7. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Imam spet nazaj prostoren avto... pa se lanske vinjete ni bilo dol spravljat... sem samo tanovo nalepil na sveze montirano sipo 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Ej...jest dobro si to zrihtal ..zoom zoom lp Citiraj
Alex Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Imam spet nazaj prostoren avto... pa se lanske vinjete ni bilo dol spravljat... sem samo tanovo nalepil na sveze montirano sipo Bo? imel sedaj super novo ?ipo.Imam ob?utek, da niso najbolj?e kvalitete. Na moji je ?e precej tankih ?rtic. Citiraj
Boss Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Da jih gre noter lahko samo 22 povpre?no velikih, ?e bi imel pa ?e stre?ne sani in Thule ali Montano na strehi, jih gre ?e tja noter dodatnih 7. Torej so sanke dejansko pomembne za prevoz koal... no pol jih pa ne bom dol po?raufal. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.