Alex Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 pred 1 uro je koroska18 napisal: Filter zraka je športni ga moram oprati pa tudi kabinskega se opere z lahkoto lahko , samo še počakam na kakšni sončni dan da se oba lepo posušita . Kakšno pranje kabinskega filtra? Kaj ni bolj enostavno in higienično dati novega noter? Jaz ga vsako leto obvezno zamenjam in to z protialergičnim. Vseeno dihaš ta zrak, ki pride skozi njega v kabino. Citiraj
Bini Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 pred 1 uro je koroska18 napisal: Filter zraka je športni ga moram oprati pa tudi kabinskega se opere z lahkoto lahko , samo še počakam na kakšni sončni dan da se oba lepo posušita . Saj se hecaš a ne? Citiraj
Bini Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 pred 10 minutami je Alex napisal: Kakšno pranje kabinskega filtra? Kaj ni bolj enostavno in higienično dati novega noter? Jaz ga vsako leto obvezno zamenjam in to z protialergičnim. Vseeno dihaš ta zrak, ki pride skozi njega v kabino. Alex,kaj nimaš zabave,če pa jo imaš potem je verjetno žena na forumu! 1 Citiraj
Alex Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Pred eno uro je Bini napisal: Alex,kaj nimaš zabave,če pa jo imaš potem je verjetno žena na forumu! Ha, ha, ni. Niso pa te naše zabave divje več kot nekoč. Včasih je teklo pivo v potokih. danes je pa glavna pijača - Coca Cola. Kam smo prišli.😎 1 Citiraj
NevLado Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 5 hours ago, Bini said: Kaj pa filter zraka in kabine? Kabinski filter je dobro menjat pred zimo, ker se potem šipe manj rosijo! Šipe spucaj s steleksom vsako jesen, jaz sem ravno 2 dni nazaj in se bo manj rosilo. Pa ne šparat s klimo pozimi kot to počnejo nekateri 1 Citiraj
Bini Napisano 27. september, 2020 Prijavi Napisano 27. september, 2020 pred 9 urami je NevLado napisal: Šipe spucaj s steleksom vsako jesen, jaz sem ravno 2 dni nazaj in se bo manj rosilo. Pa ne šparat s klimo pozimi kot to počnejo nekateri Vse je res, ampak filter je umazan, nato še moker in posledica je rosenje četudi je zunaj suh zrak. V tem primeru potrebuješ klimo brezzveze, če imaš pa nov filter za 10€ ni problemov. Ps;jaz oseno večkrat očistim šipe, da si malo oči odpočijem, ko se peljem v vročih dneh skozi mesto. ! 1 Citiraj
dvorjan Napisano 27. september, 2020 Prijavi Napisano 27. september, 2020 Presegel zanimivo število kilometrov ... 1 Citiraj
Alex Napisano 27. september, 2020 Prijavi Napisano 27. september, 2020 pred 4 minutami je dvorjan napisal: Presegel zanimivo število kilometrov ... Zanimiva povprečna poraba. 😛 Naročil sem xenon žarnice za mojo "sivko", staro 6-ico. Osram Night Breaker Laser D2S Next gen. 12V 35W Jih zelo hvalijo pa da vidimo. 1 Citiraj
Jest Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 Meni je tudi v oci padla povprecna poraba... Jaz take pri bencinarju nisem zasledil... edino takoj po tankanju prvih par km ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dvorjan Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 Še dobro, da gre za trenutno porabo. 😃 Citiraj
Scr3am Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 Koliko je pa drugace povprecna ? Moja je sicer druga generacija in 2.5 motor in je zabetonirana na 8.2-8.3 pa se ga nic ne spara. Citiraj
Alex Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 pred 2 urama je dvorjan napisal: Med 5.8 in 6.8 ... ?? 😳 Citiraj
Bini Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 pred 2 urama je dvorjan napisal: Med 5.8 in 6.8 ... Ko pogledam tvoje obrate in hitrost imam jaz isto pri svoji bencinarki pa imam manjšo trenutno porabo,razen če si peljal ful v breg? Citiraj
Scr3am Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 To govorimo o realni na roke izračunani porabi ali o tisti iz BCja ? Citiraj
Bini Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 pred 3 minutami je Scr3am napisal: To govorimo o realni na roke izračunani porabi ali o tisti iz BCja ? Meni kaže isto v obeh primerih,je pa res da pri veliko km po mestu in stanju v koloni pride do razlike,toda več kot 0.5 litra ne. Citiraj
SpEkTr Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 Pri meni je s powerbox-om razlika skoraj vedno točno 0.3l 🙂 Brez tega, pa ponavadi kolikor se spomnim ,kar v piko. Citiraj
dvorjan Napisano 28. september, 2020 Prijavi Napisano 28. september, 2020 8 minutes ago, Scr3am said: To govorimo o realni na roke izračunani porabi ali o tisti iz BCja ? O na roke izračunani porabi. Neko dolgoročno izračunano povprečje je okoli 6,6l/100 km. Avto se vozi pretežno relacijsko (50-60 km v posamezno smer, 80% AC). Start-stop skoraj vedno izključim, ker mi gre na živce, nima kaj mašine ugašat, edino na tehničnem naj vidijo, da dela. BC je kar točen - če ni mestne vožnje, je skoraj v piko, z mestno vožnjo pa meritev odstopa do 0,3l/100km. Zdaj, ko so na gorenjski AC večji delovni posegi in omejitve, sem imel zadnji tank porabo 5,84l/100 km (ročno merjeno; drugi najboljši rezultat, samo na izi na morje in nazaj je bilo manj). 23 minutes ago, Bini said: Ko pogledam tvoje obrate in hitrost imam jaz isto pri svoji bencinarki pa imam manjšo trenutno porabo,razen če si peljal ful v breg? Ja, ravno breg na AC se je začel ... 1 Citiraj
Bini Napisano 7. oktober, 2020 Prijavi Napisano 7. oktober, 2020 Včeraj sem opral makino, danes jo bo pa on.... 🥴 1 1 1 Citiraj
Slash13 Napisano 18. oktober, 2020 Prijavi Napisano 18. oktober, 2020 Infotainment sem updejtal na zadnjo verzijo Citiraj
Tilen5 Napisano 18. oktober, 2020 Prijavi Napisano 18. oktober, 2020 (urejeno) mene zanima če se da to kej updejtat za 2014 letnik, a kdo kej ve da ne prebrskjam celega foruma ? Popravljeno 18. oktober, 2020 od TiEn Citiraj
Alex Napisano 18. oktober, 2020 Prijavi Napisano 18. oktober, 2020 Danes sem temeljito opral rdečko in jo fajn povoskal z zimskim voskom ter pripravil na hudo in mrzlo zimo. 1 Citiraj
Bini Napisano 18. oktober, 2020 Prijavi Napisano 18. oktober, 2020 pred 52 minutami je Alex napisal: Danes sem temeljito opral rdečko in jo fajn povoskal z zimskim voskom ter pripravil na hudo in mrzlo zimo. Ne verjamem brez slike..... 1 Citiraj
Jest Napisano 18. oktober, 2020 Prijavi Napisano 18. oktober, 2020 pred 3 urami je TiEn napisal: mene zanima če se da to kej updejtat za 2014 letnik, a kdo kej ve da ne prebrskjam celega foruma ? To mas NB1 s TomTom navigacijo? Pri tej nevem, ce lahko kaj sam nadgradis... edino navigacijo, ce imas placano ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.