Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Po dolgem času sem slikal...namontiral že v novembru20210206_133317.thumb.jpg.c291a5f4ae914824527c9fe14dfb2191.jpg

Popravljeno od mazda3 2010
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
  dne 6. 2. 2021 ob 14:31 je Scr3am napisal:

Kako se pa namontirajo? Se zalimajo, zasraufajo, nataknejo ?

Razširi  

Za sklopko in zavoro se originalna guma sname. Pri montaži se je treba mal potrudit ( 5 min😁), ker je guma še kr trda. Za gas pa se samo natakne čez obstoječe pedalo.

poglej na AliExpressu...majo med slikami tudi filmče kako se namontira.

jaz sem dal mislim da 18 ali 20€...samo sedaj (od 1.1.2021) mislim da je še carina in neki si še naša pošta vzame.

Je pa zanimivo da je so aluminijaste-pričakoval sem nek fake.

Napisano

Jest osebno bi tako naredil, ker mi te iz aliexpressa niso kej prevec vsec. Je pa res, da je oem vrjetno bistveno drazja zadeva. Moja ima pa itq ze oem alu pedalke (GTA) oprema.

Napisano
  dne 6. 2. 2021 ob 18:31 je scania napisal:

KONČNO opral avto in spoznal da imam titanium flash barvo 😁😁😁😁

Razširi  

Jaz tudi... zanimivo kaj se je skrivalo pod vso svinjarijo belo sive barve :bravo:

dne 6. 2. 2021 ob 7:50 je ignacij napisal:

Bil pod stresom pa prednjo 19 feltno podrajsal ob robnik.

Razširi  

a fejst? jeba, nesreča nikoli ne počiva...

33112_1.png

Napisano
  dne 6. 2. 2021 ob 7:50 je ignacij napisal:

Bil pod stresom pa prednjo 19 feltno podrajsal ob robnik.

Razširi  

Meni se je to isto zgodilo jeseni. Ko bo možen prehod me regijami dam popravit. Nimaš kj, se zgodi.

Napisano
  dne 6. 2. 2021 ob 19:20 je Gregster napisal:

Meni se je to isto zgodilo jeseni. Ko bo možen prehod me regijami dam popravit. Nimaš kj, se zgodi.

Razširi  

dne 6. 2. 2021 ob 19:20 je Gregster napisal:
11 hours ago, ignacij said:

Bil pod stresom pa prednjo 19 feltno podrajsal ob robnik

Razširi  

Odvisno od tega, koliko si jo poškodoval. Sicer pa bo verjetno brušenje, nanašanje materiala, barvanje in poliranje dražje od tega, če kupiš drugo. Npr.

platisce-19-mazda-original-slika-1789348
WWW.BOLHA.COM

Platišče 19 MAZDA original Prodam 19 platišče - original za Mazda 6, mogoče paše

Napisano

kupiš še en komplet novih pa maš bonus, da lohka še tri opraskaš.. 🤪

33112_1.png

Napisano

Ma ne jebem, prov trudim se da ozavestim da je feltna pac potrosni material in da ni konec sveta. Ne bom popravljal, ne bom se obremenjeval, gremo dalje, nbene se nisem podrl na racun feltn 

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano
  dne 7. 2. 2021 ob 0:49 je ignacij napisal:

Ma ne jebem, prov trudim se da ozavestim da je feltna pac potrosni material in da ni konec sveta. Ne bom popravljal, ne bom se obremenjeval, gremo dalje, nbene se nisem podrl na racun feltn 

Razširi  

Kot da bi samega sebe poslušal :) raje ta denar kam drugam dati. Je bolje dati 100eur več za nov kpl gum, kot pa popravljati praske.

Napisano
  dne 6. 2. 2021 ob 14:56 je Scr3am napisal:

Jest osebno bi tako naredil, ker mi te iz aliexpressa niso kej prevec vsec. Je pa res, da je oem vrjetno bistveno drazja zadeva. Moja ima pa itq ze oem alu pedalke (GTA) oprema.

Razširi  

Zaenkrat pri meni ni nobenega "lufta" in so ful trdno na pedalih. Upam da bo tudi tako trajalo🤞😉

Napisano
  dne 7. 2. 2021 ob 9:20 je mazda3 2010 napisal:

Zaenkrat pri meni ni nobenega "lufta" in so ful trdno na pedalih. Upam da bo tudi tako trajalo🤞😉

Razširi  

Brez skrbi,jaz jih uporabljam kako leto pa je vse bp.

IMG_20200707_125601.jpg

Napisano
  dne 7. 2. 2021 ob 9:57 je Bini napisal:

Brez skrbi,jaz jih uporabljam kako leto pa je vse bp.

IMG_20200707_125601.jpg

Razširi  

Lepo izgleda. Če se prav spomnim si jih kupil od soforumaša?

Napisano

Sem montiral tole piščalko,če ne bom povozil nič pomeni,da deluje...😃

Sem pa lažji za 5€ in 3ka težja za 5g. Upam,da se ne bo preveč poznalo pri porabi, mogoče bo Boss izračunal nov zračni upor? (prej je bil 0.26) 

IMG_20210207_094933.jpg

IMG_20210207_094622.jpg

Napisano
  dne 7. 2. 2021 ob 10:37 je Bini napisal:

Sem montiral tole piščalko,če ne bom povozil nič pomeni,da deluje...😃

Sem pa lažji za 5€ in 3ka težja za 5g. Upam,da se ne bo preveč poznalo pri porabi, mogoče bo Boss izračunal nov zračni upor? (prej je bil 0.26) 

IMG_20210207_094933.jpg

IMG_20210207_094622.jpg

Razširi  

Jaz sem pa skos mislil, da srna pride če žvižgam... 

• Všeč 1
  • Haha 4
Napisano

Jaz sem tudi "menjal" vinjeto, pa posesal in zglancal notranjost. Ne vem od kje, ampak prahu več kot v starih časih, ko smo se še kam vozili. :D 

Pral nisem, bom pa moral neki naštudirat za zračno rjo, so se začele delat pikice. :( 

Napisano
  dne 7. 2. 2021 ob 16:55 je NevLado napisal:

Jaz sem tudi "menjal" vinjeto, pa posesal in zglancal notranjost. Ne vem od kje, ampak prahu več kot v starih časih, ko smo se še kam vozili. :D 

Pral nisem, bom pa moral neki naštudirat za zračno rjo, so se začele delat pikice. :( 

Razširi  

Za tole zračno rjo pravjo, da se da dol s plastelinom. Ko sem mel bravota bele barve sem jo imel nekaj.

Napisano
  dne 7. 2. 2021 ob 17:51 je Gregster napisal:

Za tole zračno rjo pravjo, da se da dol s plastelinom. Ko sem mel bravota bele barve sem jo imel nekaj.

Razširi  

Za rjo je pa rdeča barva vrhunska 😄 sploh ne veš da jo imaš😁

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
  dne 7. 2. 2021 ob 19:41 je Scr3am napisal:
Razširi  

A si že probal točno tega? Je okej? Ker ga drugače kar naročim pa je.

Kako gre pa tole s plastiko? Ali lahko rata sranje?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.