mazda3 2010 Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 (urejeno) Po dolgem času sem slikal...namontiral že v novembru Popravljeno 6. februar, 2021 od mazda3 2010 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 Kako se pa namontirajo? Se zalimajo, zasraufajo, nataknejo ? Citiraj
mazda3 2010 Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 pred 2 minutama je Scr3am napisal: Kako se pa namontirajo? Se zalimajo, zasraufajo, nataknejo ? Za sklopko in zavoro se originalna guma sname. Pri montaži se je treba mal potrudit ( 5 min😁), ker je guma še kr trda. Za gas pa se samo natakne čez obstoječe pedalo. poglej na AliExpressu...majo med slikami tudi filmče kako se namontira. jaz sem dal mislim da 18 ali 20€...samo sedaj (od 1.1.2021) mislim da je še carina in neki si še naša pošta vzame. Je pa zanimivo da je so aluminijaste-pričakoval sem nek fake. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 Jest osebno bi tako naredil, ker mi te iz aliexpressa niso kej prevec vsec. Je pa res, da je oem vrjetno bistveno drazja zadeva. Moja ima pa itq ze oem alu pedalke (GTA) oprema. Citiraj
Aless Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 Moje so tudi iz Alija, samo se zašraufajo😎 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
scania Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 KONČNO opral avto in spoznal da imam titanium flash barvo 😁😁😁😁 2 1 Citiraj
Boss Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 pred 1 minuto je scania napisal: KONČNO opral avto in spoznal da imam titanium flash barvo 😁😁😁😁 Jaz tudi... zanimivo kaj se je skrivalo pod vso svinjarijo belo sive barve pred 10 urami je ignacij napisal: Bil pod stresom pa prednjo 19 feltno podrajsal ob robnik. a fejst? jeba, nesreča nikoli ne počiva... 1 Citiraj
Gregster Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 pred 11 urami je ignacij napisal: Bil pod stresom pa prednjo 19 feltno podrajsal ob robnik. Meni se je to isto zgodilo jeseni. Ko bo možen prehod me regijami dam popravit. Nimaš kj, se zgodi. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 2 minutes ago, Gregster said: Meni se je to isto zgodilo jeseni. Ko bo možen prehod me regijami dam popravit. Nimaš kj, se zgodi. 2 minutes ago, Gregster said: 11 hours ago, ignacij said: Bil pod stresom pa prednjo 19 feltno podrajsal ob robnik Odvisno od tega, koliko si jo poškodoval. Sicer pa bo verjetno brušenje, nanašanje materiala, barvanje in poliranje dražje od tega, če kupiš drugo. Npr. Platišče 19 MAZDA original WWW.BOLHA.COM Platišče 19 MAZDA original Prodam 19 platišče - original za Mazda 6, mogoče paše 1 Citiraj
Scr3am Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 Ja pa lih tako popraskane. Drgac pa pride ene 60-70€ da ti eno feltno zrihta. Citiraj
Boss Napisano 6. februar, 2021 Prijavi Napisano 6. februar, 2021 kupiš še en komplet novih pa maš bonus, da lohka še tri opraskaš.. 🤪 2 Citiraj
ignacij Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 Ma ne jebem, prov trudim se da ozavestim da je feltna pac potrosni material in da ni konec sveta. Ne bom popravljal, ne bom se obremenjeval, gremo dalje, nbene se nisem podrl na racun feltn 1 1 1 Citiraj
Gregster Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 Js bom dal popravt, ker me moti za popi... je pa res cena tm okrog 70€. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 pred 5 urami je ignacij napisal: Ma ne jebem, prov trudim se da ozavestim da je feltna pac potrosni material in da ni konec sveta. Ne bom popravljal, ne bom se obremenjeval, gremo dalje, nbene se nisem podrl na racun feltn Kot da bi samega sebe poslušal raje ta denar kam drugam dati. Je bolje dati 100eur več za nov kpl gum, kot pa popravljati praske. 3 Citiraj
mazda3 2010 Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 pred 18 urami je Scr3am napisal: Jest osebno bi tako naredil, ker mi te iz aliexpressa niso kej prevec vsec. Je pa res, da je oem vrjetno bistveno drazja zadeva. Moja ima pa itq ze oem alu pedalke (GTA) oprema. Zaenkrat pri meni ni nobenega "lufta" in so ful trdno na pedalih. Upam da bo tudi tako trajalo🤞😉 1 Citiraj
Bini Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 pred 33 minutami je mazda3 2010 napisal: Zaenkrat pri meni ni nobenega "lufta" in so ful trdno na pedalih. Upam da bo tudi tako trajalo🤞😉 Brez skrbi,jaz jih uporabljam kako leto pa je vse bp. 1 Citiraj
Gregster Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 pred 16 minutami je Bini napisal: Brez skrbi,jaz jih uporabljam kako leto pa je vse bp. Lepo izgleda. Če se prav spomnim si jih kupil od soforumaša? 1 Citiraj
Bini Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 pred 6 minutami je Gregster napisal: Lepo izgleda. Če se prav spomnim si jih kupil od soforumaša? Tako je 👍 Nove narobe kupljene za novo 3ko ! 1 Citiraj
Bini Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 Sem montiral tole piščalko,če ne bom povozil nič pomeni,da deluje...😃 Sem pa lažji za 5€ in 3ka težja za 5g. Upam,da se ne bo preveč poznalo pri porabi, mogoče bo Boss izračunal nov zračni upor? (prej je bil 0.26) 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 pred 45 minutami je Bini napisal: Sem montiral tole piščalko,če ne bom povozil nič pomeni,da deluje...😃 Sem pa lažji za 5€ in 3ka težja za 5g. Upam,da se ne bo preveč poznalo pri porabi, mogoče bo Boss izračunal nov zračni upor? (prej je bil 0.26) Jaz sem pa skos mislil, da srna pride če žvižgam... 1 4 Citiraj
NevLado Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 Jaz sem tudi "menjal" vinjeto, pa posesal in zglancal notranjost. Ne vem od kje, ampak prahu več kot v starih časih, ko smo se še kam vozili. Pral nisem, bom pa moral neki naštudirat za zračno rjo, so se začele delat pikice. 1 Citiraj
Gregster Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 pred 54 minutami je NevLado napisal: Jaz sem tudi "menjal" vinjeto, pa posesal in zglancal notranjost. Ne vem od kje, ampak prahu več kot v starih časih, ko smo se še kam vozili. Pral nisem, bom pa moral neki naštudirat za zračno rjo, so se začele delat pikice. Za tole zračno rjo pravjo, da se da dol s plastelinom. Ko sem mel bravota bele barve sem jo imel nekaj. 2 Citiraj
Husky1290 Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 42 minutes ago, Gregster said: Za tole zračno rjo pravjo, da se da dol s plastelinom. Ko sem mel bravota bele barve sem jo imel nekaj. Za rjo je pa rdeča barva vrhunska 😄 sploh ne veš da jo imaš😁 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 K2 Roton Pro 1000ml - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI Čistilo za zračno rjo in platišča https://www.operi-avto.si/kemicni-izdelki/940-iron-x-univerzalno-cistilno-sredstvo.html?search_query=iron+x&results=28 2 Citiraj
NevLado Napisano 7. februar, 2021 Prijavi Napisano 7. februar, 2021 7 minutes ago, Scr3am said: K2 Roton Pro 1000ml - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI Čistilo za zračno rjo in platišča https://www.operi-avto.si/kemicni-izdelki/940-iron-x-univerzalno-cistilno-sredstvo.html?search_query=iron+x&results=28 A si že probal točno tega? Je okej? Ker ga drugače kar naročim pa je. Kako gre pa tole s plastiko? Ali lahko rata sranje? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.