Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 13. 3. 2021 ob 12:09 je zubrck napisal:
Dobil nov elm327 in pogledal tale pid...Rabi novo ketncob4ead3867dbfd2786004326143072c6e.jpg

Poslano z mojega SM-G975F z uporabo Tapatalk

Menjal verigo!

• Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano

Ja sam s to razliko, da pri Mazdi saj imaš nekaj bolj oprijemljivega , kok 'lufta' ima veriga. BMW pri vsej svoji napredni tehniki tega ne premore :D

Napisano
  dne 20. 3. 2021 ob 19:06 je zubrck napisal:

Menjal verigo!emoji2.png

Razširi  

Pri koliko km?🤔

dne 20. 3. 2021 ob 16:32 je Deeyan napisal:

Mal sem se igral z motornim prostorom 🙂

IMG_20210320_172210.jpg

Razširi  

Malo rdeče še manjka....😃

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Aha, pol pa kaj drugače meri ,kot pri novih skyactive motorjih. Pri meni je bila pri prejšnjem R2 motorju nekje okoli 9, torej dobra sredina :) Pri novih motorjih pa med 0 in 1 nekje ponavadi kaže ta senzor.

Napisano (urejeno)
  dne 20. 3. 2021 ob 17:25 je FuManchu napisal:

Tud meni. Take farbe sm že prerasel 20 let nazaj.

Razširi  

Barve in barvnih kombinacij ne prerasteš, al ti je všeč al pa ne :)

Na temo barv, sem našel zanimiv rek na youtubu, nek avstralc se je preselil na Japonsko in tam hodi po vseh možnih eventih (youtube kanal Noriyaro) in snema tam video kak je na svojem kombiju menjeval felge in da gor srebrne in tam komentira, da ne izpada tak slabo. Pol mu žena od mehanika pove kar mu gre: "Eh srebrna ... to je barva za lene ljudi :D". Pa še prov ma :P

Popravljeno od 50keda
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
  dne 22. 3. 2021 ob 13:01 je FuManchu napisal:

Vidim, da imate skoraj vsi dizle... bencin no go?:nevem:

Razširi  

Nekaj jih je tudi benzinark. A smo dizelaši mislim da v večini. 🤗

Napisano

Če bi se še enkrat šel ta štos bi vzel bencinarko :)

• Všeč 5
  • Haha 1
  • Ljubim 2
Napisano
  dne 22. 3. 2021 ob 17:50 je Alex napisal:

Ne moreš reči, da ne sekajo ven zavorne čeljusti. 😊

Razširi  

Sm bil skeptik kok bo tole pasal glede na barvo avta, ampak sm pozitivno presenecen 😊

Napisano
  dne 22. 3. 2021 ob 18:50 je Deeyan napisal:

Sm bil skeptik kok bo tole pasal glede na barvo avta, ampak sm pozitivno presenecen 😊

Razširi  

Ni slabo. Všečno. 👍

Napisano
  dne 22. 3. 2021 ob 18:50 je Deeyan napisal:

Razširi  

Super bo pasalo spomladi k regradovim cvetovom.....😂 

Super so!👍

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano (urejeno)
  dne 22. 3. 2021 ob 22:50 je Bini napisal:

Super bo pasalo spomladi k regradovim cvetovom.....😂 

Super so!👍

Razširi  

Joooj, upam da nebo tak hudo, regradov cvet se namrec v lucko spremeni, pa ga veter odpihne 😂 

Popravljeno od Deeyan
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Hodim okrog avta kot mačka okrog vrele kaše, ker ne morem nič dokončati! Samo gledam... :( Je pa menda železje na poti...

Po večkratnem obhodu, sem pa na BJ še izčrpal servo olje. Sem za agregat Briggs&Stratton kupil eno smešno in poceni vakuumsko črpalko za olje/gorivo. Ja, tale B&S agregat nima vijaka za izpust olja. Predno sem to dojel, v skoraj celem letu, sem pregledal in prebral kup (nekoristnih) stvari. Vsak dan nekaj novega :)

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Peljal na mehanični tretma :)

Olje (Ravenol), filtri, olje v avt. menjalniku, podložke (100k kilometrov), pregled avta ni da ni :D 

Napisano (urejeno)

Kje si nabavil material za Avt. menjalnik če ni skrivnost?

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Napisano

Aha ker nevem kje naj vzazem olje za menjalnik,.. drugač pa sam furaš naprej al morš bit na kaj pozoren ?

image.jpeg

Napisano
  dne 24. 3. 2021 ob 15:51 je TiEn napisal:

Aha ker nevem kje naj vzazem olje za menjalnik,.. drugač pa sam furaš naprej al morš bit na kaj pozoren ?

Razširi  

Js sm ga kr z autodoca uzel

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Na Miklavžu ponavadi pijem špricer, sedaj je po 1,5 €. Koliko je tam kava ne vem. Jo ponavadi dobim gratis. 
    • Original Shimano. Te 3-slojni so OK, ampak, ko se stanjšajo, se hitro zvijejo. Primerno za tekmovalce, za splošno uporabo bolj ne.
    • Torej je to dejansko praksa. Pa, da smo na jasnem jaz nisem avtomehanik, me pa veseli vse kar se tiče avtomobilov in v zadnjih letih tudi šraufanje  Tako, da počasi širim znanje. V razširjeni žlahti imamo tudi odličnega Honda mehanika, ki upam, da si bo vzel kdaj časa in me še kaj naučil   Kar piše SLivka se strinjam. Človek težko dobi normalen avto ali pa klasičnega enoprostorca... Po Mazdi 5 bi si želel ostati na Mazdi a trenutno edini, ki pride v pošte je Mazda 6 karavan od celotne palete vozil. Jaz si zaposejm: Ko sam ja, ko sam jam da ti sudim   Kar se pa moje Mazda 5 tiče pa je cilj 500k km  Največji sovražnik na tej poti pa bo verjetno rja.
    • Samo res, ta banda upokojenska. Le korajžno, zberi podpise za referendum in te bomo podprli. 💪 Kaj si mislijo tej upokojenci. Prvi pred trgovinami, že ob pol osmih, pa vse izdelke pred iztekom roka poberejo,  pa zastonj se vozijo na morje z avtobusi, namesto da bi se vozili tja z svojimi bmw-ji, pa mercedesi...  Ko jih vidim dopoldan posedati pred kafići, ne prime srat. Delat naj gredo na svoje njive, ne pa jamrat. V bistvu so v najbolj zanesljivi službi na svetu, ne delajo nič in vsak mesec jim kapnejo dnarci na račun. Banda penzionistična. Potem pa, euro na euro in že je tu gradnja vil in vikendov po Dalmaciji.  Banda penzionistični.  Delat, ne pa se vozit s e-kolesi okoli in odžirat prog mladini. V glavnem, Boss, mi te podpiramo v zatiranje te zalege. 😊 Zakoni? V Sloveniji? V politiki? A ti to resno? A še vedno živiš v nekem svojem oblačku, kjer se deli cvetje in kapučin zastonj? Vse vlade, leve-desne so vedno do sedaj tako talale te privilegije. 😉
    • Ja fak no, ne moreš... pa zato so zakoni in zato se jih sprejema. A se ti tam v tvoji ljubi Italiji samo z lokalnimi mafiozoti družiš, da take ven strelaš?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.