Janez007 Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 (urejeno) Poznam, spomnim se še njegovih začetkov v 90-tih, pošten človek 👍, a v mislih sem imel koga bolj specializiranega za Mazde ... 😉 Popravljeno 14. januar, 2022 od Janez007 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 pred 5 minutami je Janez007 napisal: Poznam, spomnim se še njegovih začetkov, pošten človek 👍, a v mislih sem imel koga bolj specializiranega za Mazde ... 😉 Nevem.... Odvisno kakšne specifične težave imaš z Mazdo. Jaz sem vozil k njemu, ker je pošten in ker se že od nekdaj poznamo. Vem da mi je lepo zrihtal rjo na mazdi pa zdaj na xsari... Saj če se gre za kakšno bolj specifično težavo, je zihr bolsa izbira Pelko... Jaz ga sicer osebno ne poznam, ampak glede na dobre ocene.... Medvode niso lih tako daleč 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 13 hours ago, Bini said: Joj,to smo že parkrat predelal,VELIKO!😳 Možno ja. Ne vem nisem sledil vseh tem, ampak kmalu bo 100EUR. Še kako leto do dve. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 Pripeljal avto od mehanika, ves presrečen kako menja avto, da sploh ni čutit kdaj grem med brzinami, oljno sito sem pa imel popolnoma čisto,..tako da samo gas naprej 5 Citiraj
Alex Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 pred 24 minutami je TiEn napisal: Pripeljal avto od mehanika, ves presrečen kako menja avto, da sploh ni čutit kdaj grem med brzinami, oljno sito sem pa imel popolnoma čisto,..tako da samo gas naprej A je z ravenolom boljše menjavanje? Stalno trdim, da se z menjavo s kvalitetnejšim oljem v menjalniku samo menjavanje drastično spremeni na bolje. Citiraj
Tilen5 Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 Ja zdej ne morem rečt da je vse samo zaradi Ravenola, tukaj je dejstvo, da se je prvič menjalo olje in da zaradi tega dela boljše. 2 Citiraj
Hixxy Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 Celo opral in ugotovil da je bila spet kuna na delu kljub zvočni napravi proti njej!!! mogoče kdo ve kako se imenuje ta del, da novega naročim? Hvala! 1 1 1 Citiraj
Gregster Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 Nimam sicer pojma kako se temu reče. Najbolje, da odstraniš in bo mir, razen, če se še na kablje spravi. Mam avto vedno garažiran pa imam tudi načeto. Opažam, da veliko ljudi to kr odstrani in pravijo, da je mir. Če ima pa ta obloga( ali karkol se že imenuje) kakšen bistven pomen pa tudi ne vem. Bo kdo drug povedal😉 Citiraj
Deeyan Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 tole je izolacija pod pokrovom motorja 2 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 pred 7 minutami je Gregster napisal: Nimam sicer pojma kako se temu reče. Najbolje, da odstraniš in bo mir, razen, če se še na kablje spravi. Mam avto vedno garažiran pa imam tudi načeto. Opažam, da veliko ljudi to kr odstrani in pravijo, da je mir. Če ima pa ta obloga( ali karkol se že imenuje) kakšen bistven pomen pa tudi ne vem. Bo kdo drug povedal😉 Ta obloga ima samo ta namen, da zaduši zvok motorja. Reče se ji zvočna izolacija motornega pokrova. Če jo boš dal ven, se bo slišalo motor kot pri 101-ki. Kot da bi bila dizel. 😉 1 Citiraj
Hixxy Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 Mja sej to, ima kdo link, na autodoc ne dobim če ne bom prosil mehanika za naročilo magari Citiraj
Gregster Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 U ne, kot dizel...to pa ne. Obvezno zamenjaj😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 @Hixxy če imaš pri zavarovalnici zavaravon avto prot divjadi ti ga bodo zastonj menjali(rečeš da so ti ga kune). Jaz sem tako naredil so mi menjali vse tri zaščite, pri turbini, na motorju in gor na haubi 1 Citiraj
Alex Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 pred 25 minutami je TiEn napisal: @Hixxy če imaš pri zavarovalnici zavaravon avto prot divjadi ti ga bodo zastonj menjali(rečeš da so ti ga kune). Jaz sem tako naredil so mi menjali vse tri zaščite, pri turbini, na motorju in gor na haubi Samo, a ni to zavarovanje proti divjadi mišljeno bolj, če se zaletiš v kako divjad? 🤔 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 Štejejo tudi pojeto/razžrto izolacijo kablovje itd.. vsaj pri savi Citiraj
sportman333 Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 pred 19 minutami je TiEn napisal: Štejejo tudi pojeto/razžrto izolacijo kablovje itd.. vsaj pri savi men so "sicer" zelo s stisnjenimi zobi šteli tudi "požrte/obrgizene" pokrovčke za pranje luči :), ampak moraš imeti živce ali pa doberga agenta, preden se spustiš v debato z cenilci, ki so majstri erste klasse 1 Citiraj
Hixxy Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 Ahh ja to bi blo fajn, bom prašal agentko Citiraj
Jest Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 pred 1 uro je Alex napisal: Samo, a ni to zavarovanje proti divjadi mišljeno bolj, če se zaletiš v kako divjad? 🤔 Triglav ima napisano takole >> https://vsebovredu.triglav.si/dom/kune-in-glodavci-v-vozilih-majhen-povzrocitelj-velika-tezava 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 Ja sej prvim pri meni je šlo to tako enostavno... zapeljem na trgo ABC v ajd, rečem tam majstri da bi menjal zaščito turbine ker so mi jo kune pojele,..odpre motor pa začne slikat in pravi aha bomo menjali še zaščito motorja in haube ker mate scufano..je poslial in je bilo rešeno. Pa ti dve zaščiti sploh nsita bile scufane od kun 2 Citiraj
Alex Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 (urejeno) pred 14 minutami je TiEn napisal: Ja sej prvim pri meni je šlo to tako enostavno... zapeljem na trgo ABC v ajd, rečem tam majstri da bi menjal zaščito turbine ker so mi jo kune pojele,..odpre motor pa začne slikat in pravi aha bomo menjali še zaščito motorja in haube ker mate scufano..je poslial in je bilo rešeno. Pa ti dve zaščiti sploh nsita bile scufane od kun Super. Drugič ti bo morda dodal še barvanje blatnika, ker je znano, da cucki radi opravijo malo potrebo nanj. 🤪 Popravljeno 28. maj, 2021 od Alex 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. maj, 2021 Prijavi Napisano 28. maj, 2021 (urejeno) Ne bom niti komentiral neumnih komentarjev... Popravljeno 28. maj, 2021 od TiEn 2 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 29. maj, 2021 Prijavi Napisano 29. maj, 2021 Včasih pride prav Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.