Se sprehaja Mojca po divjem zahodu, naenkrat iz grma plane Indijanec in jo posili. Ko konča, ji reče:
- "Če se ti bo čez devet mesecev kaj zgodilo, vedi, da je to od poglavarja Dva pera."
Mojca mu odgovori:
- "Če te začne čez en teden kaj peči tam spodaj, vedi, da je to od Mojčinega tri-pera..."
Ravnokar me kliče ena gospa iz številke 070 742 208 ... in v angleščini pove, da kliče iz Microsofta, da imam nek problem z računalnikom. Ker poznam te fore (SCAM) ... sem ji rekel, da sploh nimam računalnika ... pa pravi, če nimam nobenega prenosnika?, Sem rekel da ne... pa vpraša, če nihče okoli mene nima prenosnika... Sem rekel, da ne, da živim sam v gozdu v bivaku, kjer ni elektrike in ničesar... pa je dokaj razočarana rekla OOOOO 😂... in se poslovila... Sem pa pozabil omenit lopato ali kaj podobnega ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.