Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 2. 12. 2021 ob 13:10 je 50keda napisal:

Drugič v tem tednu jo opral oz. spral za 2€ (šampon z mikroprahom + izpiranje), kaj je pa to zdej na cesti ... pa to ni možno, kdaj bo zgnililo to vsrano vreme? :)

Razširi  

Baje, da bo takšno vreme tudi drugi teden. Štručkoti napovedujejo "zime kot nekoč" Torej, bo zima z veliko snega, mraza, burje, megle... O kakem podnebnem segrevanju pa ne duha ne sluha. 🤗

Napisano

Servis na 09 letniku diesel. 

Original DPF olje, vsi filtri...

150€. Ni poceni, ni drago. 

Zdaj pa tankaj in vozi. 

Napisano (urejeno)
  dne 2. 12. 2021 ob 14:20 je Alex napisal:

O kakem podnebnem segrevanju pa ne duha ne sluha. 🤗

Razširi  

Caki, da dam DPF ven, pol se bo baje zacelo podnebno segrevanje 😂

Popravljeno od Deeyan
Napisano
  dne 2. 12. 2021 ob 18:14 je Shrek napisal:

Zdaj pa tankaj in vozi. 

Razširi  

Uff,to si pa fajn plačal. Koliko si dal za L olja? 

dne 2. 12. 2021 ob 19:10 je Deeyan napisal:

Caki, da dam DPF ven, pol se bo baje zacelo podnebno segrevanje 😂

Razširi  

🤣

Napisano

Švoh 10 eurov je liter olja.

Ne rečem, da je poceni, ni pa drago. Delo je bilo 50€. Ostalo je materijal.

Ma...za 20€ se v tem primeru ne mislim dilat...

Narejeno tko, kot mora biti, pa še pregledal ga je. Prvi servis tega avta v mojem lastništvu...

Napisano
  dne 2. 12. 2021 ob 21:07 je Shrek napisal:

Švoh 10 eurov je liter olja.

Ne rečem, da je poceni, ni pa drago. Delo je bilo 50€. Ostalo je materijal.

Ma...za 20€ se v tem primeru ne mislim dilat...

Narejeno tko, kot mora biti, pa še pregledal ga je. Prvi servis tega avta v mojem lastništvu...

Razširi  

Aja,še delo...pol pa ja. Sem mislil,da si sam menjal. 🙂

Jaz sem dal za 4L olja+filter olja 37€ ,isto na M6 D 2008. Sem pa menjal sam.

Napisano (urejeno)
  dne 2. 12. 2021 ob 18:14 je Shrek napisal:

Zdaj pa tankaj in vozi. 

Razširi  

Junija me je prišel podoben servis 120€ za servis (z računom) 😊

Popravljeno od Janez007
Napisano
  dne 3. 12. 2021 ob 8:50 je Janez007 napisal:

Junija me je prišel podoben servis (Dexelia DPF olje 5W30, oljni filter, kabinski filter) pri Pelkotu 245€. 120€ za servis (z računom) + 125€ (polovička) prehitra vožnja od servisa domov. 😩

Razširi  

Evo,kot da si bil na uradnem servisu.....:nevem:

Napisano
  dne 3. 12. 2021 ob 10:17 je Bini napisal:

Evo,kot da si bil na uradnem servisu.....:nevem:

Razširi  

Sem mu že jaz hotel to napisat, ampak sem se premislil, da ne bi kakšne rane spet odpiral.  😉

33112_1.png

Napisano
  dne 4. 12. 2021 ob 9:58 je scania napisal:
Naredil krown na avtu

Si sam delal ali peljal tja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
  dne 4. 12. 2021 ob 16:25 je mazdaman napisal:

Si sam delal ali peljal tja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Razširi  

Peljal k tri krone. Rezerviral termin oktobra, peljali smo pa mazdo in mercedesa. Marca ko pride yaris gremo spet z yarisom in fičkoto.

Moram jih pohvalit in priporocat vsem ki se tehtajo ali bi ali nebi. 

Napisano
  dne 4. 12. 2021 ob 16:56 je scania napisal:

Peljal k tri krone. Rezerviral termin oktobra, peljali smo pa mazdo in mercedesa. Marca ko pride yaris gremo spet z yarisom in fičkoto.

Moram jih pohvalit in priporocat vsem ki se tehtajo ali bi ali nebi. 

Razširi  

To delate na novih oz na. koliko rabljenih? Cena pa? Trajanje zaščite?

Napisano

Moja je stara 3leta. Vsake 2leti gres na kontrolo in ti po potrebi se enkrat premazejo. Cena je bila 120€, lahko je pa do okoli 160€ odvisno od stanja in velikosti avtomobila. Traja pa 1uro.

Napisano
  dne 4. 12. 2021 ob 17:02 je Janez007 napisal:

To delate na novih oz na. koliko rabljenih? Cena pa? Trajanje zaščite?

Razširi  

Kot je napisal @scania, task tja vozi ze zadnjih 5.let Hyndaia, cena okrog 100eur,ker je redna stranka, mislim da vozi na dve leti, tako da ni kaj veliko za delati, on se bolje počuti🤭🤗🤔, jaz tega se v življenju nisem delal in mi se noben avto ni prerjavel🤭🤗🤔???

Napisano
  dne 4. 12. 2021 ob 18:20 je scania napisal:

Moja je stara 3leta. Vsake 2leti gres na kontrolo in ti po potrebi se enkrat premazejo. Cena je bila 120€, lahko je pa do okoli 160€ odvisno od stanja in velikosti avtomobila. Traja pa 1uro.

Razširi  

Zakaj pa nisi šel v Ljutomer OZ v Cven, misliš da tam slabše naredijo?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
  dne 5. 12. 2021 ob 20:03 je mazdaman napisal:

Zakaj pa nisi šel v Ljutomer OZ v Cven, misliš da tam slabše naredijo?

Razširi  

Tri krone ima že dolgo tradicijo, vsi imajo pozitivne izkušnje z njimi pa sem reko grem pogledat :) 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Jaz sem skos avte tja vozil, tako moje kot od fotra pa nikoli ni bilo nobene drame. Sem nazaj dobil očiščenega in z zaščitnimi polivinili preko sedežev. Tko, da me tele tvoje izkušnje čist presenečajo.
    • Bom obudil tole temo.   Ali je že kdo na trgu videl agregat, ki bi imel vgrajen komplet baterij, recimo nekje 5 kWh in bi bilo vse skupaj zapakirano kot celota? To mi je všeč kot ideja, ker potem objekt napajaš s stabilno napetostjo iz baterije, motor se pa vklopi, ko je potrebno napolniti baterijo in ni nepotrebnih nihanj napetosti ob povečanju ali zmanjšanju bremena, ker vse napaja baterija. Motor pa lahko dela na lepih idealnih obratih, ko se zažene. Se mi zdi, da en kup potencialnih problemov odpade na ta način. Nekako si shemo zamišljam takole: Motor -> DC generator -> baterija -> razsmernik iz DC na AC. Lahko bi bilo dopolnjeno še z opcijo avtomatskega starta motorja, ko je baterija nekje na 10%, za napajanje starterja se uporabi kar baterija sama. Veliko te DC AC pameti je pa že rešene, ker vse to je že v uporabi pri hibridnih sončnih elektrarnah.   Malo raziskujem trg zaradi ene potencialne ideje, pa me zanima, če je že kdo naletel na kaj podobnega?
    • Jaz bom samo to še komentiral:           Zelo dobro si zapomnite:   mediji vam prikazujejo samo del resnice!               @Boss, mislim, da se tu oba strinjava, kajne?
    • Sem se odpravil v trgovino, da kupim štruco kruha.   Ko sem jo zagledal, sem se v trenutku odločil, da ga ukradem...    
    • - "Zakaj si mi nalila pivo v kozarček za šnops?" - "Ker si me sinoči prepričal, da velikost ni pomembna..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.