Alex Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 Pred eno uro je 50keda napisal: Drugič v tem tednu jo opral oz. spral za 2€ (šampon z mikroprahom + izpiranje), kaj je pa to zdej na cesti ... pa to ni možno, kdaj bo zgnililo to vsrano vreme? Baje, da bo takšno vreme tudi drugi teden. Štručkoti napovedujejo "zime kot nekoč" Torej, bo zima z veliko snega, mraza, burje, megle... O kakem podnebnem segrevanju pa ne duha ne sluha. 🤗 Citiraj
Shrek Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 Servis na 09 letniku diesel. Original DPF olje, vsi filtri... 150€. Ni poceni, ni drago. Zdaj pa tankaj in vozi. Citiraj
Deeyan Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 (urejeno) pred 4 urami je Alex napisal: O kakem podnebnem segrevanju pa ne duha ne sluha. 🤗 Caki, da dam DPF ven, pol se bo baje zacelo podnebno segrevanje 😂 Popravljeno 2. december, 2021 od Deeyan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Martin Cufer Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 pred 2 urama je Shrek napisal: Servis na 09 letniku diesel. Original DPF olje, vsi filtri... 150€. Ni poceni, ni drago. Zdaj pa tankaj in vozi. Uff,to si pa fajn plačal. Koliko si dal za L olja? pred 1 uro je Deeyan napisal: Caki, da dam DPF ven, pol se bo baje zacelo podnebno segrevanje 😂 🤣 Citiraj
Shrek Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 Švoh 10 eurov je liter olja. Ne rečem, da je poceni, ni pa drago. Delo je bilo 50€. Ostalo je materijal. Ma...za 20€ se v tem primeru ne mislim dilat... Narejeno tko, kot mora biti, pa še pregledal ga je. Prvi servis tega avta v mojem lastništvu... Citiraj
Martin Cufer Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 pred 6 urami je Shrek napisal: Švoh 10 eurov je liter olja. Ne rečem, da je poceni, ni pa drago. Delo je bilo 50€. Ostalo je materijal. Ma...za 20€ se v tem primeru ne mislim dilat... Narejeno tko, kot mora biti, pa še pregledal ga je. Prvi servis tega avta v mojem lastništvu... Aja,še delo...pol pa ja. Sem mislil,da si sam menjal. 🙂 Jaz sem dal za 4L olja+filter olja 37€ ,isto na M6 D 2008. Sem pa menjal sam. Citiraj
Shrek Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 Sam nimam pogojev za tako delo... Citiraj
Brane Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 Normalna cena za opravljen servis Citiraj
Janez007 Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 (urejeno) dne 2. 12. 2021 ob 19:14 je Shrek napisal: Servis na 09 letniku diesel. Original DPF olje, vsi filtri... 150€. Ni poceni, ni drago. Zdaj pa tankaj in vozi. Junija me je prišel podoben servis 120€ za servis (z računom) 😊 Popravljeno 14. januar, 2022 od Janez007 Citiraj
Bini Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 Pred eno uro je Janez007 napisal: Junija me je prišel podoben servis (Dexelia DPF olje 5W30, oljni filter, kabinski filter) pri Pelkotu 245€. 120€ za servis (z računom) + 125€ (polovička) prehitra vožnja od servisa domov. 😩 Evo,kot da si bil na uradnem servisu..... Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 pred 48 minutami je Bini napisal: Evo,kot da si bil na uradnem servisu..... Sem mu že jaz hotel to napisat, ampak sem se premislil, da ne bi kakšne rane spet odpiral. 😉 Citiraj
Bini Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 pred 1 uro je Boss napisal: Sem mu že jaz hotel to napisat, ampak sem se premislil, da ne bi kakšne rane spet odpiral. 😉 😊 Citiraj
Bini Napisano 4. december, 2021 Prijavi Napisano 4. december, 2021 Pred eno uro je scania napisal: Naredil krown na avtu 🙂 👌 Citiraj
mazdaman Napisano 4. december, 2021 Prijavi Napisano 4. december, 2021 Naredil krown na avtu Si sam delal ali peljal tja?Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
g.Wankel Napisano 4. december, 2021 Prijavi Napisano 4. december, 2021 pred 5 minutami je mazdaman napisal: Si sam delal ali peljal tja? Sent from my iPhone using Tapatalk Če je, je moral ful prej rezervirat, ker so zasedeni do januarja Citiraj
scania Napisano 4. december, 2021 Prijavi Napisano 4. december, 2021 pred 27 minutami je mazdaman napisal: Si sam delal ali peljal tja? Sent from my iPhone using Tapatalk Peljal k tri krone. Rezerviral termin oktobra, peljali smo pa mazdo in mercedesa. Marca ko pride yaris gremo spet z yarisom in fičkoto. Moram jih pohvalit in priporocat vsem ki se tehtajo ali bi ali nebi. Citiraj
Janez007 Napisano 4. december, 2021 Prijavi Napisano 4. december, 2021 pred 4 minutami je scania napisal: Peljal k tri krone. Rezerviral termin oktobra, peljali smo pa mazdo in mercedesa. Marca ko pride yaris gremo spet z yarisom in fičkoto. Moram jih pohvalit in priporocat vsem ki se tehtajo ali bi ali nebi. To delate na novih oz na. koliko rabljenih? Cena pa? Trajanje zaščite? Citiraj
scania Napisano 4. december, 2021 Prijavi Napisano 4. december, 2021 Moja je stara 3leta. Vsake 2leti gres na kontrolo in ti po potrebi se enkrat premazejo. Cena je bila 120€, lahko je pa do okoli 160€ odvisno od stanja in velikosti avtomobila. Traja pa 1uro. Citiraj
sportman333 Napisano 4. december, 2021 Prijavi Napisano 4. december, 2021 Pred eno uro je Janez007 napisal: To delate na novih oz na. koliko rabljenih? Cena pa? Trajanje zaščite? Kot je napisal @scania, task tja vozi ze zadnjih 5.let Hyndaia, cena okrog 100eur,ker je redna stranka, mislim da vozi na dve leti, tako da ni kaj veliko za delati, on se bolje počuti🤭🤗🤔, jaz tega se v življenju nisem delal in mi se noben avto ni prerjavel🤭🤗🤔??? Citiraj
mazdaman Napisano 5. december, 2021 Prijavi Napisano 5. december, 2021 dne 4. 12. 2021 ob 19:20 je scania napisal: Moja je stara 3leta. Vsake 2leti gres na kontrolo in ti po potrebi se enkrat premazejo. Cena je bila 120€, lahko je pa do okoli 160€ odvisno od stanja in velikosti avtomobila. Traja pa 1uro. Zakaj pa nisi šel v Ljutomer OZ v Cven, misliš da tam slabše naredijo? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
scania Napisano 6. december, 2021 Prijavi Napisano 6. december, 2021 pred 10 urami je mazdaman napisal: Zakaj pa nisi šel v Ljutomer OZ v Cven, misliš da tam slabše naredijo? Tri krone ima že dolgo tradicijo, vsi imajo pozitivne izkušnje z njimi pa sem reko grem pogledat Citiraj
Bini Napisano 8. december, 2021 Prijavi Napisano 8. december, 2021 Da jo ne bo najedal sem jo na fino opral...😜 Ne za dolgo,jutri bo sneg....😂 Citiraj
SpEkTr Napisano 15. december, 2021 Prijavi Napisano 15. december, 2021 Včasih je bil to mazda znak. Zdej pa.. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 15. december, 2021 Prijavi Napisano 15. december, 2021 Pred eno uro je SpEkTr napisal: Včasih je bil to mazda znak. Zdej pa.. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Strahec? 🤗 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.