Bini Napisano 21. februar, 2022 Prijavi Napisano 21. februar, 2022 (urejeno) pred 7 urami je Denlub napisal: Pa kava pri Seliču 🤔😊? @Denlub lahko greva kdaj skup na kofe,če si z bližnje okolice....😉 Pa kako rečeva o cx30tki,vem da ne bo veliko ,ko so bolj nove.....😃 Popravljeno 21. februar, 2022 od Bini 1 Citiraj
Deeyan Napisano 21. februar, 2022 Prijavi Napisano 21. februar, 2022 (urejeno) pred 4 urami je SpEkTr napisal: Auto doc ima do konca dneva kar akcijo, 38% popusta na zavore... Are komplet spredaj pride okoli 160,to je ugodno? Skor tolk so mene lani novembra prsle naluknjane Zimmermann 🙂 Popravljeno 21. februar, 2022 od Deeyan 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Denlub Napisano 21. februar, 2022 Prijavi Napisano 21. februar, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: @Denlub lahko greva kdaj skup na kofe,če si z bližnje okolice....😉 Pa kako rečeva o cx30tki,vem da ne bo veliko ,ko so bolj nove.....😃 Kamot! 1 Citiraj
Gregster Napisano 21. februar, 2022 Prijavi Napisano 21. februar, 2022 Kdo bi mi znal svetovat katere zavorne ploščice naj kupim za mazdo 3(2018). Čez kakšnih 5 jurjov jih bo treba menjat. Citiraj
Bini Napisano 21. februar, 2022 Prijavi Napisano 21. februar, 2022 (urejeno) pred 14 minutami je Gregster napisal: Kdo bi mi znal svetovat katere zavorne ploščice naj kupim za mazdo 3(2018). Čez kakšnih 5 jurjov jih bo treba menjat. Koliko si pa naredil z njimi? 🤔 Popravljeno 21. februar, 2022 od Bini Citiraj
Gregster Napisano 21. februar, 2022 Prijavi Napisano 21. februar, 2022 Neki čez 60. Na servisu so rekli še za cca 10 jurčkov. 1 Citiraj
Bini Napisano 21. februar, 2022 Prijavi Napisano 21. februar, 2022 pred 2 minutama je Gregster napisal: Neki čez 60. Na servisu so rekli še za cca 10 jurčkov. Jaz bi dal iste,ker mislim,da so dovolj dobre in mehke,če ti niso uničili diskov.👍 Citiraj
Gregster Napisano 22. februar, 2022 Prijavi Napisano 22. februar, 2022 Ne, diski so v odličnem stanju. 1 Citiraj
Bini Napisano 22. februar, 2022 Prijavi Napisano 22. februar, 2022 pred 27 minutami je Gregster napisal: Ne, diski so v odličnem stanju. Odlično👌,daj približno enako mehke,da ti jih ne bo zvijalo kot pri 6tkah😊👍 2 Citiraj
Slivka Napisano 22. februar, 2022 Prijavi Napisano 22. februar, 2022 Daj originalne ploščice. Jaz sem naši Mazdi 5 vedno dal originalne ploščice. Rezultat: sprednje zavorne diske smo menjali pri 313.000 prevoženih kilometrih (ne, nisem se zatipkal! Res smo jih menjali pri tristo trinajst tisoč), zadnji pa so še original. Pa tudi sprednji so bili videti še čisto v redu, a je kljunasto merilo pokazalo malo premalo debeline... Pa še to: avto je zmerno do pretežno vožen po hribih ... 3 Citiraj
NevLado Napisano 22. februar, 2022 Prijavi Napisano 22. februar, 2022 pred 17 urami je Gregster napisal: Kdo bi mi znal svetovat katere zavorne ploščice naj kupim za mazdo 3(2018). Čez kakšnih 5 jurjov jih bo treba menjat. Če nisi imel težave z originalnimi in so popolnoma zadostili tvojim potrebam ne razumem zakaj bi iskal neko drugo firmo. Ponavadi menjaš na neki drugega če ti obstoječa zadeva ne funkcionira. 2 Citiraj
Bini Napisano 22. februar, 2022 Prijavi Napisano 22. februar, 2022 pred 30 minutami je NevLado napisal: Če nisi imel težave z originalnimi in so popolnoma zadostili tvojim potrebam ne razumem zakaj bi iskal neko drugo firmo. Ponavadi menjaš na neki drugega če ti obstoječa zadeva ne funkcionira. Točno tako....👌 Citiraj
Alex Napisano 22. februar, 2022 Prijavi Napisano 22. februar, 2022 Danes sem najprej temeljito opral avto, ker je bil bel od soli. Nato sem se lotil spomladanske zaščite laka in voskanja. Sem pa uspel danes "narediti" le sprednjo havbo. Jutri nadaljujemo. Je pa zanimivo, da je lak dobro preživel zimo brez novih praskic, pod "zimskim" voskom collinite 845, ki ga dam gor vedno pred zimo. 2 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 Sprehodil sem se mimo suckerja in vizuelno preveril če je dež opral ves prah ki se je nabral. Ni ga opral!🙆🙆 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 pred 11 minutami je YavarYe X6V6 napisal: Sprehodil sem se mimo suckerja in vizuelno preveril če je dež opral ves prah ki se je nabral. Ni ga opral!🙆🙆 Pa ke si ti legenda? 😁 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 pred 8 minutami je Deeyan napisal: Pa ke si ti legenda? 😁 Legendiram around de world,k bi reku ajkula. Menu đob(na bolš seveda),mulc pomaga nasi da mi dnevno ni dolgcajt(beri žreta živce kolektivno🙆🙆). Drgač pa sviram kurcu.🙈🙈 4 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bini Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 pred 26 minutami je YavarYe X6V6 napisal: Legendiram around de world,k bi reku ajkula. Menu đob(na bolš seveda),mulc pomaga nasi da mi dnevno ni dolgcajt(beri žreta živce kolektivno🙆🙆). Drgač pa sviram kurcu.🙈🙈 😊😃😂 Citiraj
Alex Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 pred 1 uro je YavarYe X6V6 napisal: Sprehodil sem se mimo suckerja in vizuelno preveril če je dež opral ves prah ki se je nabral. Ni ga opral!🙆🙆 Pozdravljen spet po toliko letih. 😊 3 Citiraj
Gelipter Napisano 24. februar, 2022 Prijavi Napisano 24. februar, 2022 pred 12 urami je YavarYe X6V6 napisal: Sprehodil sem se mimo suckerja in vizuelno preveril če je dež opral ves prah ki se je nabral. Ni ga opral!🙆🙆 Ej ...mojster 👍👍👍dobrodošel spet na M.forum😁😁😁😁😉😉smo na vezi lp👍😉😉😉 1 Citiraj
Alex Napisano 25. februar, 2022 Prijavi Napisano 25. februar, 2022 Vgradil sem nove visokotonce ESX horizon na zadnji polički, namesto obstoječih bose tweedlerjev. Kako so tej originalni bose nekvalitetni, mutno zveneči zvočniki. 🤪Sedaj se je s temi novimi tweeterji zvok "odprl" in je čisto druga pesem. V vsa vrata sem tudi zalepil zvočno izolacijo, 3 mm debeline. (Izolacija CTK Standard Pro 3 mm). Tudi to je svoje prispevalo k znatno boljšemu zvoku v avtu. Sedaj imam od originalnega bose ozvočenja v avto le še sprednja zvočnika v vratih. 😊 6 Citiraj
zubrck Napisano 25. februar, 2022 Prijavi Napisano 25. februar, 2022 Priprave na 15.marecPoslano z mojega SM-S908B z uporabo Tapatalk 2 Citiraj
Alex Napisano 25. februar, 2022 Prijavi Napisano 25. februar, 2022 pred 5 minutami je zubrck napisal: Priprave na 15.marec Poslano z mojega SM-S908B z uporabo Tapatalk Jaz jih bom zamenjal že prej. Itak ni bilo letos nobene zime. In je tudi ne bo več. 😊 Citiraj
marto Napisano 25. februar, 2022 Prijavi Napisano 25. februar, 2022 pred 6 minutami je Alex napisal: Jaz jih bom zamenjal že prej. Itak ni bilo letos nobene zime. In je tudi ne bo več. 😊 hah mogoče si se zagovoru, po radio poročajo da bo danes do nižin sneg Citiraj
Bini Napisano 25. februar, 2022 Prijavi Napisano 25. februar, 2022 pred 9 minutami je marto napisal: hah mogoče si se zagovoru, po radio poročajo da bo danes do nižin sneg 🙉 Na obali ziher ne bo ......😊 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.