Slivka Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 8 urami je Bini napisal: Na nekaj si pa pozabil....😁😉 ? Citiraj
Bini Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 50 minutami je Slivka napisal: ? Vključil nisi ono; sem kmet s hribov doma......😊😉😂 Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 Če bi to vključil že na začetku, bi imel s seboj lopato. Zna biti, da bi prišla prav... 1 Citiraj
dvorjan Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 Podpisal kupoprodajno pogodbo z Mazdinimi in svojimi podatki ... 6 Citiraj
Alex Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 2 urama je dvorjan napisal: Podpisal kupoprodajno pogodbo z Mazdinimi in svojimi podatki ... Kaj boš pa vzel? Citiraj
curko Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 En mal jo je krstila v rondoju partnerica. V ponedeljek je ze narocena na servisu da vse zamenjajo z novimi deli *_* saj odbijac ne bo vec vn strleu kot do sedaj Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
FuManchu Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 Kako ji je pa to ratalo v rondoji? Citiraj
Bini Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 24 minutami je curko napisal: En mal jo je krstila v rondoju partnerica. V ponedeljek je ze narocena na servisu da vse zamenjajo z novimi deli *_* saj odbijac ne bo vec vn strleu kot do sedaj Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 😓 Citiraj
dvorjan Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Kaj boš pa vzel? Pokažem - vse ob svojem času. Mislim, da boste zvečine navdušeni. 😃 1 Citiraj
Jest Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 5 minutami je dvorjan napisal: Pokažem - vse ob svojem času. Mislim, da boste zvečine navdušeni. 😃 A pokazem slikco? 😅 😇 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dvorjan Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 7 minutami je Jest napisal: A pokazem slikco? 😅 😇 @Jest: Ti že veš. Mogoče jih malo podražiš z zamegljeno fotko? 😃 Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 Pred eno uro je FuManchu napisal: Kako ji je pa to ratalo v rondoji? Pomojem je zapeljala v rondo in kakšno sekundo pred tem je z njene desne nekdo pod pravim kotom precej hitro prav tako zapeljal v rondo . In je zadela v skrajni zadnji levi del avta. Tako sem jaz skoraj nabil enega majstra,ki je s punim šusom priletel notri... Predvidevam... 1 Citiraj
Bini Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 24 minutami je dvorjan napisal: Pokažem - vse ob svojem času. Mislim, da boste zvečine navdušeni. 😃 Potem pa čakajmo. ni druge......😉 Citiraj
Jest Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 13 minutami je dvorjan napisal: @Jest: Ti že veš. Mogoče jih malo podražiš z zamegljeno fotko? 😃 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 4 minutami je Jest napisal: Evo,ena 3ka.... Citiraj
dvorjan Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 Perla white ... a to še ni vse. 😃 Stay tuned ... Citiraj
Jest Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 Podobna je moji mazdi … Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 pred 36 minutami je Jest napisal: 😅😜 2 Citiraj
Bini Napisano 4. marec, 2022 Prijavi Napisano 4. marec, 2022 PL tablica 😳 Kaj je iz Poljske 🤔 Citiraj
dvorjan Napisano 5. marec, 2022 Prijavi Napisano 5. marec, 2022 Čistokrvna Mazda je; Made in Japan. 😁 2 Citiraj
curko Napisano 5. marec, 2022 Prijavi Napisano 5. marec, 2022 Pomojem je zapeljala v rondo in kakšno sekundo pred tem je z njene desne nekdo pod pravim kotom precej hitro prav tako zapeljal v rondo . In je zadela v skrajni zadnji levi del avta. Tako sem jaz skoraj nabil enega majstra,ki je s punim šusom priletel notri... Predvidevam...Kar tocno napisal ljubljana je za nekatere v rondoju pravo dirkalisce in res zapeljala v rondo in naletela na drug avto ki jo je butnil. Ker je avtomatsko kriva ne glede na to z kaksno hitrostjo je drugi voznik pripeljal. Smo dali koponcek da se oba avta popravita na njegovem samo praska. Hvala bogu sem se letos dal fullkasko na avto kljub temu da sem razmisljal da za 14let star avto ne bi vec dal. Pa se brez odbitne sem imel tako da gre vse preko zavarovalnicePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2022 Prijavi Napisano 5. marec, 2022 pred 41 minutami je curko napisal: Kar tocno napisal ljubljana je za nekatere v rondoju pravo dirkalisce in res zapeljala v rondo in naletela na drug avto ki jo je butnil. Ker je avtomatsko kriva ne glede na to z kaksno hitrostjo je drugi voznik pripeljal. Smo dali koponcek da se oba avta popravita na njegovem samo praska. Hvala bogu sem se letos dal fullkasko na avto kljub temu da sem razmisljal da za 14let star avto ne bi vec dal. Pa se brez odbitne sem imel tako da gre vse preko zavarovalnice Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Jp,tipično v lj. Problem so rondoji,kjer lahko dobesedno zapelješ naravnost skozenj. 2 Citiraj
scania Napisano 5. marec, 2022 Prijavi Napisano 5. marec, 2022 Danes slikal list v novem renault cliotu ki caka na prevzem, vglavnem zanimiv je napis Balkans. 4 Citiraj
Scr3am Napisano 5. marec, 2022 Prijavi Napisano 5. marec, 2022 (urejeno) Kako pa to da imas brez odbitne ? No bos vsaj dobil glanc nov odbijac :). Popravljeno 5. marec, 2022 od Scr3am Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.