Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jest sem vzel castrol, ker je edini imel napisano komplet specifikacijo, kot je predpisano za mazdo, ce gledas v servisni knjigi. Ja vem, da je bistvo dot 3 oz. 4, ampak sem picajzelj za te stvari in potem lazje spim ponoci :)

Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Jaz vedno uporabljam od Ate zavorno olje. Zaenkrat me še ni razočaral.

Še moj glas za ATE.

Podpis.png

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Nisem tega  še naredil, a jutri gredo gor letne 19". Pri nas je čez dan 15°C in je brez veze, da pilim zimske. 

Pa bo spet 'lepa' kot mora biti....😉

Pri nas pa je še kar naprej zima 🥶 Verjetno jih bom menjal naslednji teden,če se kaj ogreje....🌞😊

pred 1 uro je Scr3am napisal:

Jest sem vzel castrol, ker je edini imel napisano komplet specifikacijo, kot je predpisano za mazdo, ce gledas v servisni knjigi. Ja vem, da je bistvo dot 3 oz. 4, ampak sem picajzelj za te stvari in potem lazje spim ponoci :)

Da ustaviš mrcino 2.5 GTA moraš imet odlično olje....👌

pred 28 minutami je g.Wankel napisal:

Še moj glas za ATE.

Kaj pa za MAMO....😉

Napisano
pred 15 urami je Alex napisal:

Nisem tega  še naredil, a jutri gredo gor letne 19". Pri nas je čez dan 15°C in je brez veze, da pilim zimske. 

Js pa mislim, da bom se kr do aprila na zimskih, pri nas je se minus v jutrih 

Napisano

A kdo ve koliko je nek optimalni pritisk za 2.2 dizl masino, gledam eop pid (engine oil pressure). Nekje sem zasledil okol 3 bare na 4000 obratih.

Napisano
pred 8 urami je Deeyan napisal:

Js pa mislim, da bom se kr do aprila na zimskih, pri nas je se minus v jutrih 

Men kaze sneg drug teden še 😆

Mene res srbijo prsti, komaj čakam original 19ke ampak če se držimo pravila da letna guma “ne dela” pod 10 stopinj bom počakal na jutranje temperature okoli +5.

Napisano
pred 5 minutami je NevLado napisal:

Men kaze sneg drug teden še 😆

Mene res srbijo prsti, komaj čakam original 19ke ampak če se držimo pravila da letna guma “ne dela” pod 10 stopinj bom počakal na jutranje temperature okoli +5.

Pri nas je tudi zjutraj, ko grem v službo kak dan še okoli 0 a kaj, ko je čez dan krepko čez 10. Tako, da samo zaradi jutranjih temperatur ni problema. 19" je le 19".😊

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Jaz pa bencinarja samo še posesam na 2-3 tedne. 😄 Je pa bil prejšnji mesec na vpoklicu - menjava bencinske črpalke v rezervoarju.

So te oni poklicali? 

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Janez007 napisal:

Jaz pa bencinarja samo še posesam na 2-3 tedne. 😄 ... ... ...

pred 3 urami je SpEkTr napisal:

Jaz ga še na tolko me posesam emoji23.png

... ... ...

Jaz imam pa ženo zato, da mi ga posesa...

Popravljeno od Slivka
  • Haha 3
  • Začuden 1
Napisano

Kakšna razlika je v vožnji med zimskimi 17" in letnimi 19". 😊 Danes sem zopet užival, ko se gume ne zvijajo na ovinku. 👍

• Všeč 2
  • Ljubim 2

Napisano
dne 11. 3. 2022 ob 16:32 je SpEkTr napisal:

Katero zavorno olje pa je dobro? Gledam na auto doc.

Zavorna olja so vsa ok, katerokoli znamko izbereš ne moreš zgrešit. 

Bolj je pomembno se držat menjave olja na 2leti oz. pri zelo športni vožnji kar vsako leto. 

Drgač pa jaz večinoma uporabljam ATE-jevo olje. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Na xsari včeraj narejen redni servis na pooblaščencu. Razen svečk ni bilo treba nič drugega zamenjat. 148eur vse skupaj.

Obnovljeno zavarovanje in danes brez težav narejen tehnični.

IMG20220315114146_00.jpg

Napisano
dne 14. 3. 2022 ob 11:10 je Martin Cufer napisal:

Obuli japanke 😁

IMG_20220314_105802.jpg

Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm prou dobr, kam se vam tako mudi z letnim gumam. Mene so moj oča učili, da po 15. sušcu lahko pustim verige v garaži, zimske gume se pa sname, ko se stopi sneg na cesti. Te slike so z glavne ceste Ajdovščina - Čepovan, odsek Predmeja - Lokve:

IMG_20220317_105448597.jpg

IMG_20220317_110003916.jpg

IMG_20220317_110008343.jpg

IMG_20220317_110011520.jpg

• Všeč 3
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.