samSimon Napisano 29. marec, 2022 Prijavi Napisano 29. marec, 2022 Sej za kaj drugega kot redni servis narest pa že niso 😒 Z njimi nikoli več nič 1 Citiraj
Bini Napisano 29. marec, 2022 Prijavi Napisano 29. marec, 2022 pred 2 urama je samSimon napisal: Sej za kaj drugega kot redni servis narest pa že niso 😒 Z njimi nikoli več nič Saj druga ne rabiš, tankaš 95 in voziš do naslednjega.... 😁 Citiraj
mazdaman Napisano 29. marec, 2022 Prijavi Napisano 29. marec, 2022 Opravil 5. redni servis pri Selmar Celje, tako kot zmeraj so vrhunski. Vse pohvale.A imajo ceno kaj bolj normalno kakor Ferk?Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
scania Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 pred 9 urami je mazdaman napisal: A imajo ceno kaj bolj normalno kakor Ferk? Sent from my iPhone using Tapatalk Dosti bolj, tudi odnos je kot dan in noč. Mene je prišel 5. servis okoli 180€ 1 Citiraj
NevLado Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 dne 25. 3. 2022 ob 18:55 je scania napisal: Še ena slika barvanja A si barval s čeljustmi na disku ali si odmontiral stran disk? Zadaj tudi? Kako si spucal čeljusti, dratena krtača? dne 25. 3. 2022 ob 18:55 je scania napisal: Še ena slika barvanja A si barval s čeljustmi na disku ali si odmontiral stran disk? Zadaj tudi? Kako si spucal čeljusti, dratena krtača? Citiraj
NevLado Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 dne 27. 3. 2022 ob 9:06 je Janez007 napisal: Pri nas je pa včeraj žena vzela avto z novimi gumami. Ko pride nazaj po prevoženih 50 km jo vprašam, če ji je vožnja z novimi gumami všeč, odgovor "niti opazila nisem, da so nove gume" .... Prej so bile zimske GY 225/55 R17, sedaj letne Michelin 225/45 R19. 🤪 Mogoče bi opazila, če bi kakšna počila. 🤣 Blondinki se vozita z avtom in postopoma začne zanašat avto bolj v levo. Ko rata na meji znosnega se ustavita, gresta iz avta in preverita gume. Pa reče prva "o lej fak, sprednja leva je prazna". Tadruga se zadere iza avta "a res, a čist?". Taprva mal razmisli pa reče "Ne, ni čist, sam spodej - zgorej je še polna" 1 3 Citiraj
scania Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 pred 1 uro je NevLado napisal: A si barval s čeljustmi na disku ali si odmontiral stran disk? Zadaj tudi? Kako si spucal čeljusti, dratena krtača? A si barval s čeljustmi na disku ali si odmontiral stran disk? Zadaj tudi? Kako si spucal čeljusti, dratena krtača? Barval sem z diskom gor, vse sem zascitil. Scistil sem z drotpirsno in z brake cleanerom. Vse je v kompletu 3 1 Citiraj
NevLado Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 (urejeno) Pred eno uro je scania napisal: Barval sem z diskom gor, vse sem zascitil. Scistil sem z drotpirsno in z brake cleanerom. Vse je v kompletu Hudo. Te barve maš v spreju? Jaz bi dal živo flurescenčno zelene EDIT: vidim da si dopisal "vse je v kompletu"..lahko link? Popravljeno 30. marec, 2022 od NevLado Citiraj
g.Wankel Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 pred 2 urama je NevLado napisal: Hudo. Te barve maš v spreju? Jaz bi dal živo flurescenčno zelene EDIT: vidim da si dopisal "vse je v kompletu"..lahko link? Sam kaj, če jih ne pucaš vsak teden, so samo 1x živo flurescenčne barve 2 Citiraj
scania Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 pred 2 urama je NevLado napisal: Hudo. Te barve maš v spreju? Jaz bi dal živo flurescenčno zelene EDIT: vidim da si dopisal "vse je v kompletu"..lahko link? Ekola tukaj sem nabavil: Barve za zavore :: Matsport WWW.MATSPORT.SI Raznolik asortiman sprejev in barv za zavore. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 Samo a potem vsako leto ponoviš postopek? Citiraj
FuManchu Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 Jaz sem svoje prebarval na črno. Imam mir že par let 1 Citiraj
Deeyan Napisano 31. marec, 2022 Prijavi Napisano 31. marec, 2022 (urejeno) pred 18 urami je NevLado napisal: Jaz bi dal živo flurescenčno zelene Take? 😁 Popravljeno 31. marec, 2022 od Deeyan 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
NevLado Napisano 31. marec, 2022 Prijavi Napisano 31. marec, 2022 pred 2 urama je Deeyan napisal: Take? 😁 Evoo, my man! 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. marec, 2022 Prijavi Napisano 31. marec, 2022 Jah podobne, samo rdeče, nekako bi se lahko reklo da flurestenčno rdeče, vidim na marsikaterem novejšem avtu tu pri nas, ko se po teh naših strminah spusti dol v dolino. Največkrat potem menjajo vse komplet, tako čeljusti kot ploščice kot tudi disk in celo olje... 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Opral zunej/notr in posesal za 10kkm mojega lastništva Gume bodo pa počakale še en teden očitno. 3 Citiraj
mamica Napisano 4. april, 2022 Prijavi Napisano 4. april, 2022 dne 14. 3. 2022 ob 11:10 je Martin Cufer napisal: Obuli japanke 😁 To je pa pač resnično lepa barva! Vsaj meni je pač najboljša! 3 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
curko Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 Cakau vleko da smo novo gumo zamenjali z nadomestno. Popoldne peljem do vulkanizerja kaj se je zgodilo z 1 dan staro gumo. Prvic me prisla avtovleka z pickupom iskat huda zadevaPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 2 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Alex Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 Pred eno uro je curko napisal: Cakau vleko da smo novo gumo zamenjali z nadomestno. Popoldne peljem do vulkanizerja kaj se je zgodilo z 1 dan staro gumo. Prvic me prisla avtovleka z pickupom iskat huda zadeva Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Kakšne gume si montiral gor? Citiraj
curko Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 Goodyear f1 assimetric. Po pregledu naj bi bila napaka v ventilcku saj ko je pregledal gumo gospod ki me je odvlekel je zgledala cela nikjer nic videno da je kaj povozeno. Javim popoldne kaj smo ugotovili pri vulkanizerjuPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 5 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Deeyan Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 ti pa nimaš sreče 😕 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
curko Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 ti pa nimaš sreče Letos pa res ne Upam da je blo zadnja danes Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 2 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 6. april, 2022 Prijavi Napisano 6. april, 2022 Goodyear f1 assimetric. Po pregledu naj bi bila napaka v ventilcku saj ko je pregledal gumo gospod ki me je odvlekel je zgledala cela nikjer nic videno da je kaj povozeno. Javim popoldne kaj smo ugotovili pri vulkanizerjuPoslano z mojega SM-G998B z uporabo TapatalkEvo vceraj pregledali guma je cela ventilcek tudi. Spuscala je na notranji strani kjer pride guma na platisce vmes med platiscem in pnevmatikoTko da so rob felge pobrusili ocistili namazali z gumo za tesnenje in nazaj namontirali pnevmatikoPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Alex Napisano 6. april, 2022 Prijavi Napisano 6. april, 2022 pred 1 minuto je curko napisal: Evo vceraj pregledali guma je cela ventilcek tudi. Spuscala je na notranji strani kjer pride guma na platisce vmes med platiscem in pnevmatiko Tko da so rob felge pobrusili ocistili namazali z gumo za tesnenje in nazaj namontirali pnevmatiko Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Se pravi, da je bilo krivo platišče? 2 Citiraj
Bini Napisano 6. april, 2022 Prijavi Napisano 6. april, 2022 Če jo vulko dobro feltno ne pregleda in očisti pri montažji se to zgodi... 🥴 Meni je na srečo samo malo puščalo, tako da ni bilo problemov kot pri tebi 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.