Pozdravljen
Zanima me kako rešit problem z stranskimi ogledali na mazdi 3 2019 letnik. Ta se namrec ob zaklepu avtomobila ne poklopijo zadosti, ob odklepu se pa ne odprejo zadosti in niso fiksna. Sicer imam funkcijo poklapljanja ogledal izklopljeno vendar me vseeno to moti.
Aha...nisem vedel to o P2...obstajajo pa še cenejši,a z švohnej enovrstičnimi baterijami...tole za dobrih 300€ novo je ok cena...jaz kot rečeno za manj kot 150€ nebi dajal...pol je bolje,da imaš za rezervo...razen če fejst nucaš cvenk.
Bom še enkrat napisal,kar sem že enkrat v temi računalništvo-včasih je nasmeh na licu otroka vreden več kot ves denar na svetu.
Če res ne potrebuješ...in če nikakor ne moreš dobiti nekega normalnega zneska...ker sem opazil,da na bolhi cinkajo do nezavesti,pol te pa še vpraša,če mu lahko pripelješ na dom...."ma raje vržem v kanto" si včasih mislim....
Mogoče pa imaš kje v bližini kako osnovno šolo,kjer bi bili veseli tega...za tehnični pouk,modelarski krožek ipd...
Greh,greh,greh...ljubi bog oprosti mi-grešil sem...🥺
Skušnjava je bila prevelika😋...kupil najenostavnejši Bosch polnilec...naročil še 18V/4Ah ProCore baterijo (z 21700 celicami-še pride🙄)...in robni rezkar GKF18V-8.😍
Gre za to-600W verzijo na kabel (GKF600) in vsoooooo mogočo dodatno opremo že imam...kot tudi TE600 potopni koš,z katerim tako dobiš pravi potopni nadrezkar....
Imam tudi vse kopirne puše-metrične (drage kot žafran😬) in vse imperialne,večje drsne plošče (3kom.🫠),kopirni set za intarzije,vodilno adapter-ploščo za vodilno šino...in tudi precizna stranska vodila od velikega nadrezkarja in drsna plošča za "sistem-32" tudi pašejo....VSE PAŠE😀...in to je glavni razlog,za kaj nakup Bosch-a namesto Metabo-ja...ker Metabo je tudi lih kar dal ven podoben nadrezkar...a je večji in nima praktično nič dodatne opreme....in sem pač vgriznil v "limono".
Je pa ta robni rezkar trenutno najkompaktnejši takšni rezkar v tej zmogljivostni klasi...noro lepo sede v roko...in,kar nisem vedel-ohišje motorja črne barve ni plastično ampak črno eloksiran alu-gus...ima blokado vretena z avtomatskim izklopom stikala,variabilno-konstant-elektroniko in moč max.1000W...noro glede na kompaktnost...lih prava nadomestitev za moj stari 850W Iskra NR-808 (sem že pisal,da nagaja konstant elektronika)...mali 600W bo na kabel,srednji 1000W na baterijo in veliki na kabel z 1600W-perfektno
Ne vem,če sem se katerega orodja tako vselil,kot sedaj tega...sem pa cvikal,al bo pasalo,al ne😬...a glede na to,da se prodaja tudi verzija z potopnim košem,ki ga že imam,sem bil dokaj siguren,da bo vse pasalo...super.
Kogar kaj več zanima,naj prelista nazaj v tej temi...sem že veliko pisal in objavil veliko slik okoli tega.
Nadrezkar 228,9€,najenostavnejsi pilnilec pa 43,5€-oboje pri Shoppsteru
Eno 18V/4Ah ProCore baterijo pa na Baumarkteu.de za 65,02€ z našim ddv in ptt vred.
Sedaj pa seveda-slike
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.