Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 2. 10. 2022 ob 18:01 je Alex napisal:

Imel sem kake štiri dcl črne pol mat (satin black) barve viška, pa sem se danes  lotil barvanja zimskih platišč. Nekako mi bolj pašejo črna na rdečo strelo. 

Razširi  

Kar lepo. Bomo videli, kako bo na avtu izpadlo.

Me pa čudi, da (skoraj) nihče ne da platišč pobarvat v zlato barvo. Tale rdeča in zlata vsekakor gresta skupaj, pa na tisti od Gelipterja bi znalo tudi zanimivo izpasti ...

Napisano
  dne 3. 10. 2022 ob 7:14 je dvorjan napisal:

Me pa čudi, da (skoraj) nihče ne da platišč pobarvat v zlato barvo. Tale rdeča in zlata vsekakor gresta skupaj, pa na tisti od Gelipterja bi znalo tudi zanimivo izpasti ...

Razširi  

Bljak... zlate feltne ... :P Manjkajo potem se roza blescice na laku...  blink blink? :D 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Mogoce pa z razlogom ni toliko zlatih felten... :) Sej tudi roza medvedkov nima veliko ljudi na feltnah ... A so une od sestre še žive? :P 

lp

Thomas

image.png

Napisano
  dne 3. 10. 2022 ob 7:14 je dvorjan napisal:

Razširi  

Subaru varianta? :)

Napisano (urejeno)
  dne 3. 10. 2022 ob 7:26 je Jest napisal:

Mogoce pa z razlogom ni toliko zlatih felten... :) Sej tudi roza medvedkov nima veliko ljudi na feltnah ... A so une od sestre še žive? :P 

Razširi  

Ej, pojma nimam, so šle z avtom. Verjetno so. Takih felten zlepa ne najdeš. 😃

Da bodo še ostali vedeli, o kakih platiščih je govora:

feltne_medvedek.jpg

Popravljeno od dvorjan
  • Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 2
Napisano (urejeno)
  dne 3. 10. 2022 ob 7:11 je Scr3am napisal:

Se dobro da nisi moj sosed :D

Razširi  

Ha, ha, res smešno ... Veš kaj, zadevo bi rešil tako, da bi te povabil na pivo, pa še enga, pa še enega ... 😆

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano
  dne 2. 10. 2022 ob 18:01 je Alex napisal:

Imel sem kake štiri dcl črne pol mat (satin black) barve viška, pa sem se danes  lotil barvanja zimskih platišč. Nekako mi bolj pašejo črna na rdečo strelo. 

PSX_20221001_124135.jpg

Razširi  

Sm kmet an... ...

Se pravi, sm lep kmet an s hribu doma, pa se na estetiko ne spoznam lih tanartabl, ma vseeno me zanima, kako bi pa izpadlo, če bi jih pobarval na tako rdečo, kot je avto? Ker zdaj so tiste široke črne obrobe, pa črna guma in še črni diški - saj je spodnji del kot od pogrebnega avta... Če bi diške pobarval v barvi avta, bi malo razbil vso to črnino. Pa še 19" bi prišle bolj do izraza...

Mogoče, če kdo zna našopat sliko da se vidi, kako bi to izpadlo?

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)
  dne 3. 10. 2022 ob 9:55 je Slivka napisal:

Sm kmet an... ...

Se pravi, sm lep kmet an s hribu doma, pa se na estetiko ne spoznam lih tanartabl, ma vseeno me zanima, kako bi pa izpadlo, če bi jih pobarval na tako rdečo, kot je avto? Ker zdaj so tiste široke črne obrobe, pa črna guma in še črni diški - saj je spodnji del kot od pogrebnega avta... Če bi diške pobarval v barvi avta, bi malo razbil vso to črnino. Pa še 19" bi prišle bolj do izraza...

Mogoče, če kdo zna našopat sliko da se vidi, kako bi to izpadlo?

Razširi  

He, He, te gume niso trenutno montirane. Diski so normalni, svetli, klešče so pa že zlate barve. Tako, da ne bo vse črno. 

IMG_20210313_161638-01.thumb.jpeg.7ba09f8924c9a3cabe84b98e86d5a19e.jpeg

Popravljeno od Alex

Napisano

Privoscil sem ji nove baterije :) ... Eno sem zamenjal v daljincu ker ze nekaj dni javlja, da slaba baterija...  Drugo so pa zamenjali na servisu ... 

• Všeč 3
  • Žalosten 1

lp

Thomas

image.png

Napisano

Slabih 200€ ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
  dne 4. 10. 2022 ob 12:54 je Gregster napisal:

Kr drago. Sam tko je. Aku.ni poceni.

Razširi  

Tudi jaz sem dal nekaj čez 200 ampak ne vidim smisla v temu, da bi vgrajeval aftermarket (ki je 20 eur cenejši), če je ta zdržal 5 let :D 

Napisano

Ta je kao original… je pa proizvajalec Exide…

82C4A62C-D808-4E38-B64A-9AC9DF62A67B.jpeg

Prejsnji je bil pa japonski…

1A560FEB-3E77-4DDD-A533-71B001A1B2FC.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano
  dne 4. 10. 2022 ob 13:38 je Jest napisal:

Ta je kao original… je pa proizvajalec Exide…

82C4A62C-D808-4E38-B64A-9AC9DF62A67B.jpeg

Prejsnji je bil pa japonski…

1A560FEB-3E77-4DDD-A533-71B001A1B2FC.jpeg

Razširi  

Ja, tudi pri meni so vgradili exide na Interclassu. Verjetno celo istega, glede na to, da imava isti motor.

Napisano
  dne 4. 10. 2022 ob 13:13 je NevLado napisal:

Tudi jaz sem dal nekaj čez 200 ampak ne vidim smisla v temu, da bi vgrajeval aftermarket (ki je 20 eur cenejši), če je ta zdržal 5 let :D 

Razširi  

A po 5ih letih je biu fuč? To se vidi kako? Na zalaufa al kakšni so znaki?

Men po 4h letih in pol še vse dela bp. Na servisu spomladi so rekli, da je še poln energije😄. Bom videl kaj bodo rekli tokrat. A da bi sam menjal pa ni debate?

Napisano

Meni se je obcasno pojavilo tole obvestilo spodaj na slikah, ko sem recimo dlje cakal v avtu z ugasnjenim motorjem ... Sicer je bilo potem spet en cajt mir... Sem pa opazil, da ce je avto dlje stal, da je prvic tezje obrnil motor... Tako, da sem ga preventivno zamenjal pred zimo... Mraz baterijo se dodatno utrudi... in rabi vec moci, da obrne mrzel motor ... 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Pa tole s temi ocenami na forumih je vedno sranje. Ponavadi vedno pridejo pisati izkušnje tisti, ki imajo slabe. Tako pač je. Že če kupuješ kakšen nov produkt, boš na forumih vedno našel tiste, ki iščejo rešitve za probleme in potem bereš samo sranje in se za nič ne odločiš. Edino prava je ocena zvezdic s kar veliko ocenami in ko je tam nekje nad 4, je že super. Nad 4,5 je pa odlično. Drugo je pa statistika. Mazda v Ljubljani ima kar visoko oceno in kar dosti podanih mnenj za velikost slovenskega trga. To mora nekaj povedati.   Kot sem že rekel, več ocenjujte, da se bomo drugi lažje odločali.      null  
    • Da je stvar še bolj enostavna - verjetno si imel v mislih 3 fazni sistem?    Trifazni UPS | Socomec WWW.SOCOMEC.SI Trifazni UPS ščiti kritične IT in industrijske aplikacije pred nevarnostjo izpada električne energije. Ti sistemi za neprekinjeno napajanje zagotavljajo zanesljivo napajanje prostorov, ki je bistveno za...  
    • Super. Debata na mestu. Vsaj za začetek.   Tole s hibridno ali pa otočno elektrarno sem že razmišljal. Da bi porabil kar obstaja. Sem na vezi z enim od ponudnikov teh elektrarn in mi je omenil, da je pri njih že dodan vhod za agregat. Torej imajo mix sončne elektrarne, baterije in omrežja. Pustijo ti pa da kasneje sam investiraš v agregat. Sicer je tu zdaj vprašanje, kako je to izvedeno. Če je agregat kot posebej vir, potem mora biti tri fazni, da ti vse v hiši deluje. Z mislijo na to, da je večina objektov s tremi fazami. Novi sploh, ker so povsod toplotne črpalke. Če bi bil pa agregat samo za ponjenje baterije, potem je pa lahko cenejši, ker ga vedno skriješ za baterijo. Iz baterije ven gredo pa tri faze enostavno. Moram še malo povprašati.   Tole glede zagona bi bilo treba še tudi preveriti. Hvala za komentar.   Če ne bom našel, bom pa sam naredil. Izpadov zaradi obnovljivih virov bo tako vedno več, kot kaže. Pa še kakšno subvencijo pokasiram. Je pa to tako kot zavarovanje, vsi kupimo zaradi "fear factorja" (kaj pa če), upamo pa da za več kot kakšno prasko ne bomo potrebovali.   Sem še odprt za kakšne praktične nasvete, imate prosto.
    • Vedno se kaj najde. Pač kdo dela greši. Veliko šteje odnos in reakcija, ko jim pokažeš ka so zaj....   Pri Fordu je bil odnos kot mora bit. Naročli, menjali, uredili.   Na Hyundai-u, pa pridi si po to miloščino, kaj smo ti 2x računali.
    • Kdaj se je začelo to dogajati? Si kupil takšen avto, ali se je zadeva med lastništvom poslabšala?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.