Alex Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 Pravkar je Slivka napisal: Danes sem pa toliko naredil na BTjki, da se bojim, da ji bo škodilo... Zdaj sem še tesnila vrat namazal s parafinovim oljem. Nekaj so govorili, da bo letos huda zima, pa da ne ostanem zunaj pred zmrznjenimi vrati... Pa ti si začel enostavno pretiravati s tdm lišpanjem avta. Najprej mu dvigneš brisalce, pa ga letos že drugič opereš in glej ga zlomka, celo gumo namažeš. Kam gre ta svet. 😊 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 Samo res! Sem že pozabil, da sem ga enkrat spomladi že opral. Se moram malo umirit, drugače bom barvo zrabil s tem pranjem... 1 Citiraj
Bini Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 dne 7. 11. 2022 ob 21:36 je MarkoSolnir napisal: A priporoča kdo kak okej in ugoden nosilec za telefon za Mazdo 3 (2016)? Evo takega imam v službenem in drži magnet in telefon.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Na zdaj, prehitro sem jo pohvalil. Sicer ne vem, a je krivo to, da sem jo opral ali je krivo to, da je Mazdin dizelaš pod pokrovom motorja, a danes sem stal ob cesti z odprtim pokrovom motorja in preklinjal Mazdo in njene konstruktorje! Na poti ma ustavi policijska kontrola, zraven je bila tudi finančna policija. Pregledajo avto in tovor, vzamejo vzorec nafte, pregledajo vse dokumente in homologacijo, stehtajo,... Pride policaj k meni in reče, da me samo opominja, naj naslednjič malo bolj pazim na obremenitev, ker namesto dovoljenih 6030 kg največje dovoljene skupne teže skupine vozil imam 6040 kg. Pa da bo prometno zadržal, ker vozilo ni tehnično brezhibno. Ko opazi, da mi ni nič jasno, mi razloži, da mi ne sveti sprednja desna luč. In da to samo po sebi ni kaznivo, da pa me ne spusti naprej, dokler napake ne odpravim. In takrat so se začeli porkoti. Zamenjat desno žarnico pri BTjki je delo za ginekologe, ki so vajeni delat v majhnih luknjah... Ma prekleti poševnookci, bi jim za kazen dal, da morajo eno leto na servisih menjat žarnice, pa da vidimo potem naslednji verzijo BTjk, kakšne bodo, pe+++ za++++++ pi+++ jim m++++++ jeb+ jih da jih je++ u pi+++ us++++ golazen vzhodnjaška, samo za pref++++ so, pe+++ ,... 5 Citiraj
SpEkTr Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Glavno vprašanje je , ali si imel odprt pokrov motorja zaradi poskusa menjave žarnice, ali česa drugega? Citiraj
Bini Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 pred 18 minutami je Slivka napisal: Na zdaj, prehitro sem jo pohvalil. Sicer ne vem, a je krivo to, da sem jo opral ali je krivo to, da je Mazdin dizelaš pod pokrovom motorja, a danes sem stal ob cesti z odprtim pokrovom motorja in preklinjal Mazdo in njene konstruktorje! Na poti ma ustavi policijska kontrola, zraven je bila tudi finančna policija. Pregledajo avto in tovor, vzamejo vzorec nafte, pregledajo vse dokumente in homologacijo, stehtajo,... Pride policaj k meni in reče, da me samo opominja, naj naslednjič malo bolj pazim na obremenitev, ker namesto dovoljenih 6030 kg največje dovoljene skupne teže skupine vozil imam 6040 kg. Pa da bo prometno zadržal, ker vozilo ni tehnično brezhibno. Ko opazi, da mi ni nič jasno, mi razloži, da mi ne sveti sprednja desna luč. In da to samo po sebi ni kaznivo, da pa me ne spusti naprej, dokler napake ne odpravim. In takrat so se začeli porkoti. Zamenjat desno žarnico pri BTjki je delo za ginekologe, ki so vajeni delat v majhnih luknjah... Ma prekleti poševnookci, bi jim za kazen dal, da morajo eno leto na servisih menjat žarnice, pa da vidimo potem naslednji verzijo BTjk, kakšne bodo, pe+++ za++++++ pi+++ jim m++++++ jeb+ jih da jih je++ u pi+++ us++++ golazen vzhodnjaška, samo za pref++++ so, pe+++ ,... Zdaj, ko ti ravno gre ta menjava žarnice jo menjaj še na levi, da ti bodo obe enako lepo svetile pa pelji se nekam od doma, da te otroci ne slišijo..... 😉😂 Citiraj
Slivka Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Mah, levo žarnico zamenjam z enim zaprtim očesom. Je lepo dostopna, prideš z obema rokama lepo zraven. Ja, bom zamenjal tudi levo, ma kar doma v garaži. Desna pa... Ko moram pa desno žarnico zamenjat so pa vsi svetniki tam, kjer jim ni mesto. Ma golazen poševnooka, pa kaj so mislili, da so to tako napackedrali? Ma ku##i ušivi, pi### jim ########, če se oni radi j##### ni treba, da j##### še mene.... Mah, brez veze vse skupaj, samo v slabo voljo me spravlja... 2 Citiraj
mazdaman Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Bi rekel policaju da boš peljal na pooblaščen servis, da sam ne znaš, lahko pa jo on menja. Pol se pa naj jebeSent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
TBA Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 @Slivkasi pa naletu na enga k mu je blo mal preveč dolgčas. Me zanima kak bi pri kakem starejšem meganu okrog letnika 2005 menjal žarnico ob cesti. 2 Citiraj
Bini Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Pred eno uro je TBA napisal: @Slivkasi pa naletu na enga k mu je blo mal preveč dolgčas. Me zanima kak bi pri kakem starejšem meganu okrog letnika 2005 menjal žarnico ob cesti. Ja tam pa greš do komolcev v luč in to iz spodnje strani-kolesa....😊😉😂 Citiraj
Matick Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Pogrsov avto nekje do aprila 1 Citiraj
Janez007 Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 (urejeno) pred 22 urami je Slivka napisal: Mah, levo žarnico zamenjam z enim zaprtim očesom. Je lepo dostopna, prideš z obema rokama lepo zraven. Ja, bom zamenjal tudi levo, ma kar doma v garaži. Desna pa... Ko moram pa desno žarnico zamenjat so pa vsi svetniki tam, kjer jim ni mesto. Ma golazen poševnooka, pa kaj so mislili, da so to tako napackedrali? Ma ku##i ušivi, pi### jim ########, če se oni radi j##### ni treba, da j##### še mene.... Mah, brez veze vse skupaj, samo v slabo voljo me spravlja... Kolk bi šele trajalo, če bi bila potrebna menjava LED žarometa. Včeraj je človek zjutraj na servis pripeljal CX-5, ki mu je v garanciji crknila sprednja luč. Ko je prišel popoldne ponj ga je skoraj infarkt, ko je izvedel, da bo na novo luč potrebno počakati 1 teden, 2 tedna, morda pol leta ali celo eno leto. 🙃 😪 To, da lahko v nekaj minutah pred policajem usposobiš luč, bo kmalu preteklost. Popravljeno 10. november, 2022 od Janez007 1 2 Citiraj
kacnje Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 (urejeno) Ima še srečo, da je v garanciji 😂 Ker drugič bi ga kap, ko bi videl, koliko stane. Popravljeno 10. november, 2022 od kacnje 3 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 pred 20 urami je mazdaman napisal: Bi rekel policaju da boš peljal na pooblaščen servis, da sam ne znaš, lahko pa jo on menja. Pol se pa naj jebe Sent from my iPhone using Tapatalk No, saj, če smo čisto iskreni: na Mazdi BT-50 je žarnico v desnem žarometu čisto enostavno zamenjat - če prej odstraniš akumulator, mogoče še posodo za Vitrex. Težava je samo, ker na cesti nimaš vsega potrebnega orodja: 10 mm ključ za odvit kleme in 13 mm ključ za odvit "podkev", ki drži akumulator na mestu, s 13 mm ključem lahko odviješ tudi posodo za vitrex, rabiš pa ene klešče za sprostit objemko in en tanek izvijač za sprostit konektor. Ko to narediš, je menjava žarnice zgolj formalnost... V glavnem, zdaj dela vse, zamenjani obe sprednji žarnici. Pa ne z Osran iz Kitajske ampak sem se izprsil in montiral Bosch iz Kitajske... 1 Citiraj
toto89 Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Sicer ne danes, ampak prejšnji vikend.. Naredil servis na Mazdi 3, na 92 500km. Poleg rednega servisa menjana še vodna črpalka, mikrojermena, napenjalec in antifriz. 4 Citiraj
dvorjan Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 Nadgradil programsko opremo CMU enote (multimedije). Zdaj je že na 12004. Posodobitev je na voljo tudi za EU modele novih trojk in CX-30, ampak baje, da jo sedaj lahko dobiš zgolj in samo še na servisu ... Vprašajte, ko boste tam (pa imejte USB ključek s seboj). 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 pred 20 urami je toto89 napisal: Sicer ne danes, ampak prejšnji vikend.. Naredil servis na Mazdi 3, na 92 500km. Poleg rednega servisa menjana še vodna črpalka, mikrojermena, napenjalec in antifriz. Vodna črpalka??? OK, pri teh km so mikrojermeni včasih že napokani, ampak vodna črpalka? 😲 1 Citiraj
Robert Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 Menjal gume iz letnih na zimske... 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 Jst še kolebm al ja al ne,.. zdej smo mel zjutraj med 10 in 15 stopinj 😕 1 Citiraj
Jest Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 Jaz imam za menjavo gum termin v ponedeljek ob 14:00 ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Liuch Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 Prešaltal na zimske. Sam res grozn zgleda 😀 2 1 Citiraj
Alex Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 Midva z Gelipterjem imava zmenek z gumistim v ponedeljek ob 8 uri. Pa da vidimo, kako bodo izpadle črne 18" feltne... ravno danes sem malo gledal na parkirišču avte in me je zelo presenetilo, da je imel že vsak tretji avto montirane zimske gume. In to na obali. 5 Citiraj
Bini Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 Pred eno uro je Liuch napisal: Prešaltal na zimske. Sam res grozn zgleda 😀 Kaj češ do marca boš mižal na desno oko,ko boš v avto šel, potem bo pa spet boljše.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. november, 2022 Prijavi Napisano 11. november, 2022 pred 1 uro je Liuch napisal: Prešaltal na zimske. Sam res grozn zgleda 😀 Še vedno boljše kot pa na letnih ob spolski cesti z zmečkanim blatnikom in razbito lučjo... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.