NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 2 minutama je Brane napisal: TRW so prva vgradnja na zadnji osovini z elekrtično ročno Ja, to imam jaz Kaj je pa spredaj prva vgradnja? GMY53328Z Citiraj
SpEkTr Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Jaz imam spredaj komplet ate, zadaj pa diski textar in ploščice ate. Zaenkrat je v redu 1 Citiraj
NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Zimmermann so skladne s kataloško, trw pa ne, čeprav so enake ploščice glede na dimenzije? https://www.autodoc.si/zimmermann/9391868 https://www.autodoc.si/trw/7620103 Pravkar je SpEkTr napisal: Jaz imam spredaj komplet ate, zadaj pa diski textar in ploščice ate. Zaenkrat je v redu Zakaj si menjal komplet? Kakšen poseben razlog Citiraj
scania Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 urami je Janez007 napisal: @scania, odprl sem ATE škatli s sprednjimi ploščicami za M3 (zgoraj) in M6 (spodaj). Pri ploščicah M6 so še 4-je plehki, pri ploščicah M3 pa sta 2 plehka na ploščicah. Je vse OK, ali pa je menjavo še kaj manjka? Rabis za zgoraj in spodan, ker meni ko sem samo štiri dal mi je pokalo. Potem sem kupil dodatne tako sta šle na vsako ploščico dve je pa bil mir. pred 4 urami je NevLado napisal: Jaz rabim spredaj, in sicer po vaših prigodah sem se odločil da bom menjal in ploščice in diske nove hkrati. Daj zimmerman z luknjicami in zimmerman ploscice, nebo ti žal. Citiraj
scania Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 urami je Janez007 napisal: Hudoooooo. 👍 Človek ima ob pogledu na to sliko kar slabo vest. V našo M6 ne bo pri 100.000 km vloženega niti 20 % tega na sliki. 😀 A ti to zase, ali za avto? A prav vidim vmes 2 zobni ščetki? So dovolj "soft"? 😃 A tista guma MEYLE so brisalci? Jaz to za svoj gušt za avto, preko denarnice 😀😀😀. Prav vidiš tudi zobne ščetke sta vmes, upam da bosta dovolj soft 😂😂. Brisalci so pa meyle, ker me res zanima kako so. Aja stabilizator štangice res zgledajo zelooo masivne. Pri ina kompletu napenjalec in jermeni je napenjalec ina made in germany, jermen za vodno je gates made in germany mikro jermen pa je no name znamke samo made in china pise gor, pa sem ze narocil dva nova gates, tako da eden za vodno je ze v rezervi in pa ta made in china za skrajno silo ce bi bilo ressss kdaj nujo, al pa ce ga kdo rabi.... 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 (urejeno) Pred eno uro je scania napisal: Rabis za zgoraj in spodan, ker meni ko sem samo štiri dal mi je pokalo. Potem sem kupil dodatne tako sta šle na vsako ploščico dve je pa bil mir. Daj zimmerman z luknjicami in zimmerman ploscice, nebo ti žal. Scania, nismo vsi tako v tem, da nam bi bilo jasno. Kaj in kje se to kupi? Ugibam še 4 plehke za M6, kaj pa za Mazdo 3? Če vpišem v iskalnik "plehki" ne dobim nič. 😀 Tiste alu tesnilne podložke sem težje našel kot električni agregat ... 😂 https://www.autodoc.si/ate/18365025 za M6 ??? https://www.autodoc.si/ate/19139450 za M3 ??? Popravljeno 8. februar, 2023 od Janez007 1 Citiraj
scania Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 9 minutami je Janez007 napisal: Scania, nismo vsi tako v tem, da na bi bilo jasno. Kaj in kje se dokupi? Ugibam še 4 plehke za M6, kaj pa za Mazdo 3? Tiste alu tesnilne podložke sem težje našel kot električni agregat ... 😂 https://www.autodoc.si/quick-brake/14644250 To je to kar je na linku. Za m3 pa nwm kako ima, samo saj ce te narocis imas dovolj. Ce pa ti zmanjka ti pa jaz dam, mislim da bom imel dve viška. Citiraj
Janez007 Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Pred eno uro je scania napisal: To je to kar je na linku. Za m3 pa nwm kako ima, samo saj ce te narocis imas dovolj. Ce pa ti zmanjka ti pa jaz dam, mislim da bom imel dve viška. Itak bom to dal mehaniku v sosednji vasi (sp, moj letnik). Glede zobnih ščetk, pa že nekaj let kupujem samo še tele: 1 Citiraj
scania Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 28 minutami je Janez007 napisal: Itak bom to dal mehaniku v sosednji vasi (sp, moj letnik). Glede zobnih ščetk, pa že nekaj let kupujem samo še tele: Ščetke niso zame, ampak za sesalne kanale in ventile ko bom čistil 😀😀😀 1 1 Citiraj
Alex Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 urami je SpEkTr napisal: Jaz imam spredaj komplet ate, zadaj pa diski textar in ploščice ate. Zaenkrat je v redu Tudi poleti montiral textar spredaj, komplet diski + ploščice po neuspešnem brembo projektu nasekanih diskov, ki so se zvili. Spredaj komplet. Bremza zaenkrat zelo, zelo v redu. 1 Citiraj
curko Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Prebrusil celjusti obnovil barvo, nataknil zimske gume, dvignil vezno steno jo prebrusil in na novo zascitil pred rjavenjem. V soboto pa montaza xenon balasta kateri je vceraj prisel in sestavljanje nazaj v prvotno stanjePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 6 1 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 urami je scania napisal: Rabis za zgoraj in spodan, ker meni ko sem samo štiri dal mi je pokalo. Potem sem kupil dodatne tako sta šle na vsako ploščico dve je pa bil mir. Daj zimmerman z luknjicami in zimmerman ploscice, nebo ti žal. Ampak zakaj oboje? To sem spraševal že Alexa pri 60kkm ko je menjaval. Diski imajo še ogromno fore? Citiraj
scania Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 11 minutami je NevLado napisal: Ampak zakaj oboje? To sem spraševal že Alexa pri 60kkm ko je menjaval. Diski imajo še ogromno fore? Če so diski še ok potem menjaj samo ploščice. Če bi menjaval komplet bi ti priporočal zimmerman. 3 Citiraj
NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 minutami je scania napisal: Če so diski še ok potem menjaj samo ploščice. Če bi menjaval komplet bi ti priporočal zimmerman. Kaj pa samo zimmerman ploščice da vzamem? Citiraj
Janez007 Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 minutami je scania napisal: Če so diski še ok potem menjaj samo ploščice. Če bi menjaval komplet bi ti priporočal zimmerman. Ampak Scania, ti jih pri 100.000 km menjaš prvič ali drugič? Zakaj?🤔 Citiraj
NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Aplikacija predvideva, da bodo šlus 4.6 2 Citiraj
Bini Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 14 minutami je NevLado napisal: Kaj pa samo zimmerman ploščice da vzamem? Če si bil do sedaj zadovoljen daj gor enake ploščice,trše ploščice ti bodo zvile disk....👍 Citiraj
NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 18 minutami je Bini napisal: Če si bil do sedaj zadovoljen daj gor enake ploščice,trše ploščice ti bodo zvile disk....👍 Ja, sej zato pravim da nevem katere so original, sem mislil da so trw tudi spredaj Citiraj
FuManchu Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 27 minutami je NevLado napisal: Aplikacija predvideva, da bodo šlus 4.6 Tud take bedarije že obstajajo? 🤣 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 minutami je FuManchu napisal: Tud take bedarije že obstajajo? 🤣 Zakaj bi bila to bedarija? Imaš ljudi, ki nikoli ne preverijo svojih zavor. Če vozijo na pooblaščenca, jim le-ti to zapišejo na check list. Če ne preverijo check lista, ti aplikacija iz istega check lista generira to poročilo v screenshtou. Potem imaš tu še notification. Taki ljudje pač obstajajo in v osnovi je fajn, da imaš takšna obvestila.... A ni bila ravno zadnjič v temi o vinjeti pa kriza ta, da obvestila NI bilo? Pa je bilo vse narobe...eh denašnja družba 1 Citiraj
Alex Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 8 minutami je NevLado napisal: Ja, sej zato pravim da nevem katere so original, sem mislil da so trw tudi spredaj Pri moji 6-ki so bile original trw tudi spredaj. Citiraj
NevLado Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Pravkar je Alex napisal: Pri moji 6-ki so bile original trw tudi spredaj. Mogoče samo na nemških? Mi lahko poveš prosim še kater set si ti takrat dal, da ti je nekaj cvilil? Oz tvoji predlogi za menjavo, hvala Citiraj
FuManchu Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 8 minutami je NevLado napisal: Zakaj bi bila to bedarija? Imaš ljudi, ki nikoli ne preverijo svojih zavor. Če vozijo na pooblaščenca, jim le-ti to zapišejo na check list. Če ne preverijo check lista, ti aplikacija iz istega check lista generira to poročilo v screenshtou. Potem imaš tu še notification. Taki ljudje pač obstajajo in v osnovi je fajn, da imaš takšna obvestila.... A ni bila ravno zadnjič v temi o vinjeti pa kriza ta, da obvestila NI bilo? Pa je bilo vse narobe...eh denašnja družba Taki sploh nebi smeli voziti. Kaj šele avto 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Jaz sem dal brembo spred,i ker mi je treslo pa nimam pripomb sedaj. nevem pa katere ker sem kar v Ka3 v ajdovščini vzel 1 Citiraj
Alex Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 19 minutami je NevLado napisal: Mogoče samo na nemških? Mi lahko poveš prosim še kater set si ti takrat dal, da ti je nekaj cvilil? Oz tvoji predlogi za menjavo, hvala Montiral sem tele. Sedaj imam te +ploščice enake firme. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.