Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

To je bilo pa  hitro rešeno. 😊

In predvem ekspresni odgovor. 👍

Mazda je dobila zopet zaupanje. 

Janez pa, kot sem obljubil, ob priložnosti pijačo. Lahko častim  tudi pizzo. 🍻

IMG_20230227_150008.jpg

Kdo je to odgovoril? A-Cosmos, Mazda Slovenija ali BTG?

Napisano

pred 10 minutami je Janez007 napisal:

Bi rekel, da A-Cosmos? Ker so oni tisti, ki so “obljubili” ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Mal sm jo usral...aja pa ogledala sem poklopil, upsi

20230227_130316.jpg

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 3
  • Haha 2

image.jpeg

Napisano
pred 13 minutami je Janez007 napisal:

A-Cosmos. 

Napisano
pred 1 minuto je TiEn napisal:

Mal sm jo usral...aja pa ogledala sem poklopil, upsi

20230227_130316.jpg

Ti pa maš jajca...

Glih zdj k je usrana neb smel poklopit da ne gre prahu notr :D 

Napisano (urejeno)
pred 3 minutami je NevLado napisal:

Ti pa maš jajca...

Glih zdj k je usrana neb smel poklopit da ne gre prahu notr :D 

Poklapljam ogledala že 5 let, ne glede na situacijo. Morm potrkat še mal na les.

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 2
  • Haha 2

image.jpeg

Napisano
Pravkar je Janez007 napisal:

Pa tolk razburjanja, po nepotrebnem. 😂 

Ja pa nekaj se moraš razburit. 😊 Ni bilo pa zopet tako hudo, kot se znam razburit ponavadi. 

Dobro, da si me "nateral", da grem do konca. 😊 Vidiš, da upoštevam tudi druga mnenja. Kdaj se dobimo, da ti častim pivo +pizzo? 🤗

Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Alex napisal:

Ja pa nekaj se moraš razburit. 😊 Ni bilo pa zopet tako hudo, kot se znam razburit ponavadi. 

Dobro, da si me "nateral", da grem do konca. 😊 Vidiš, da upoštevam tudi druga mnenja. Kdaj se dobimo, da ti častim pivo +pizzo? 🤗

Sem vesel, da bodo popravili tako očitno neumnost, ki bi jo moral rešit takoj že tisti za šaltarjem servisa, še posebno, če je sin lastnika. :) 

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Da ne bosta pozabila vzet računa, boš še tisto poslal za refund na acosmos :lol:

• Haha 5
  • Začuden 1
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

Sem vesel, da bodo popravili tako očitno neumnost, ki bi jo moral rešit takoj že tisti za šaltarjem servisa, še posebno, če je sin lastnika. :) 

Jutri popoldan bom v BTC v Ljubljani. 

Če boš kaj tam jutri mi javi. 🍻

Sem res vesel, da smo skupaj to rešili. Hvala tudi vsem ostalim(Jest.) za kontakte. 😊

Popravljeno od Alex

Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Poklapljam ogledala že 5 let, ne glede na situacijo. Morm potrkat še mal na les.

Kr po glavi dej... glih tko zaleže... 🤪

33112_1.png

Napisano
pred 45 minutami je Boss napisal:

Kr po glavi dej... glih tko zaleže... 🤪

pejd se solit 🧂

image.jpeg

Napisano
pred 9 urami je Gregster napisal:

Men špegli še zmer normalno delajo.  Hmm, imam mogoče ponarejeno Mazdo🤔😩

Tudi na naši 3ki 18 letnik še delajo bp.... 😊 Mogoče čakajo, da gre garancija mimo.... 🥴 

• Začuden 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 44 minutami je Bini napisal:

Tudi na naši 3ki 18 letnik še delajo bp.... 😊 Mogoče čakajo, da gre garancija mimo.... 🥴 

Upam, da ne, ker je moja tudi 18 letnik😟

Napisano
pred 51 minutami je Gregster napisal:

Upam, da ne, ker je moja tudi 18 letnik😟

Vem ja... 👍

Napisano

Edino od prvega dne so glasni.

Zelo glasni.

Tak če jih pospraviš in kdo zravn stoji se vstraši.

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 13 urami je godlike napisal:

Meni že 13 let delajo 🤣

Meni že tud 15 let delajo BP.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 20 minutami je TBA napisal:

Odpeljal na redni servis. 

Za kakšno ceno in kam?

Napisano
pred 20 minutami je TBA napisal:

Odpeljal na redni servis. 

Kam pa... 🤔

Pravkar je Gregster napisal:

Za kakšno ceno in kam?

Hkrati napisala... 😂👌

Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Kam pa... 🤔

Hkrati napisala... 😂👌

Cena- pustim se presenetiti.

AH Kržišnik

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
    • Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.