Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

To je bilo pa  hitro rešeno. 😊

In predvem ekspresni odgovor. 👍

Mazda je dobila zopet zaupanje. 

Janez pa, kot sem obljubil, ob priložnosti pijačo. Lahko častim  tudi pizzo. 🍻

IMG_20230227_150008.jpg

Kdo je to odgovoril? A-Cosmos, Mazda Slovenija ali BTG?

Napisano

pred 10 minutami je Janez007 napisal:

Bi rekel, da A-Cosmos? Ker so oni tisti, ki so “obljubili” ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Mal sm jo usral...aja pa ogledala sem poklopil, upsi

20230227_130316.jpg

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 3
  • Haha 2

image.jpeg

Napisano
pred 13 minutami je Janez007 napisal:

A-Cosmos. 

Napisano
pred 1 minuto je TiEn napisal:

Mal sm jo usral...aja pa ogledala sem poklopil, upsi

20230227_130316.jpg

Ti pa maš jajca...

Glih zdj k je usrana neb smel poklopit da ne gre prahu notr :D 

Napisano (urejeno)
pred 3 minutami je NevLado napisal:

Ti pa maš jajca...

Glih zdj k je usrana neb smel poklopit da ne gre prahu notr :D 

Poklapljam ogledala že 5 let, ne glede na situacijo. Morm potrkat še mal na les.

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 2
  • Haha 2

image.jpeg

Napisano
Pravkar je Janez007 napisal:

Pa tolk razburjanja, po nepotrebnem. 😂 

Ja pa nekaj se moraš razburit. 😊 Ni bilo pa zopet tako hudo, kot se znam razburit ponavadi. 

Dobro, da si me "nateral", da grem do konca. 😊 Vidiš, da upoštevam tudi druga mnenja. Kdaj se dobimo, da ti častim pivo +pizzo? 🤗

Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Alex napisal:

Ja pa nekaj se moraš razburit. 😊 Ni bilo pa zopet tako hudo, kot se znam razburit ponavadi. 

Dobro, da si me "nateral", da grem do konca. 😊 Vidiš, da upoštevam tudi druga mnenja. Kdaj se dobimo, da ti častim pivo +pizzo? 🤗

Sem vesel, da bodo popravili tako očitno neumnost, ki bi jo moral rešit takoj že tisti za šaltarjem servisa, še posebno, če je sin lastnika. :) 

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Da ne bosta pozabila vzet računa, boš še tisto poslal za refund na acosmos :lol:

• Haha 5
  • Začuden 1
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

Sem vesel, da bodo popravili tako očitno neumnost, ki bi jo moral rešit takoj že tisti za šaltarjem servisa, še posebno, če je sin lastnika. :) 

Jutri popoldan bom v BTC v Ljubljani. 

Če boš kaj tam jutri mi javi. 🍻

Sem res vesel, da smo skupaj to rešili. Hvala tudi vsem ostalim(Jest.) za kontakte. 😊

Popravljeno od Alex

Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Poklapljam ogledala že 5 let, ne glede na situacijo. Morm potrkat še mal na les.

Kr po glavi dej... glih tko zaleže... 🤪

33112_1.png

Napisano
pred 45 minutami je Boss napisal:

Kr po glavi dej... glih tko zaleže... 🤪

pejd se solit 🧂

image.jpeg

Napisano
pred 9 urami je Gregster napisal:

Men špegli še zmer normalno delajo.  Hmm, imam mogoče ponarejeno Mazdo🤔😩

Tudi na naši 3ki 18 letnik še delajo bp.... 😊 Mogoče čakajo, da gre garancija mimo.... 🥴 

• Začuden 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 44 minutami je Bini napisal:

Tudi na naši 3ki 18 letnik še delajo bp.... 😊 Mogoče čakajo, da gre garancija mimo.... 🥴 

Upam, da ne, ker je moja tudi 18 letnik😟

Napisano
pred 51 minutami je Gregster napisal:

Upam, da ne, ker je moja tudi 18 letnik😟

Vem ja... 👍

Napisano

Edino od prvega dne so glasni.

Zelo glasni.

Tak če jih pospraviš in kdo zravn stoji se vstraši.

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 13 urami je godlike napisal:

Meni že 13 let delajo 🤣

Meni že tud 15 let delajo BP.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 20 minutami je TBA napisal:

Odpeljal na redni servis. 

Za kakšno ceno in kam?

Napisano
pred 20 minutami je TBA napisal:

Odpeljal na redni servis. 

Kam pa... 🤔

Pravkar je Gregster napisal:

Za kakšno ceno in kam?

Hkrati napisala... 😂👌

Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Kam pa... 🤔

Hkrati napisala... 😂👌

Cena- pustim se presenetiti.

AH Kržišnik

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.