Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 7. 3. 2023 ob 22:58 je Bini napisal:

Na njej nisem nič naredil je pa ona dobila novo družbo.....😉🤗

(21000€)

Screenshot_20230307-225428~2.png

Jst še kr ne razumem ljudi, ki v 2023 kupijo avto z navadnimi žarnicami brez meglenk, kamere, dvoconske klime... :blink:

Napisano
pred 1 minuto je NevLado napisal:

Jst še kr ne razumem ljudi, ki v 2023 kupijo avto z navadnimi žarnicami brez meglenk, kamere, dvoconske klime... :blink:

Jaz pa jih in to čedalje bolj;)

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 11 minutami je NevLado napisal:

Glej, tak se je odločil.... :nevem:

Eni tako drugi drugače, jaz osebno tudi nebi tole kupil.... 🥴😉

Napisano

Je pa res, da pri moji "premijki" ne rabiš meglenk.... :prstgor:

Tako močno svetijo, da te celo svetloba od prometnih znakov moti ko ti svetlobo odbija.... ?zmeden?

Napisano
pred 38 minutami je Bini napisal:

Glej, tak se je odločil.... :nevem:

Eni tako drugi drugače, jaz osebno tudi nebi tole kupil.... 🥴😉

Sej zato ma pa on Audija, ti pa samo Mazdo... haha😆🤣

ps.: sej veš na zuni se več al manj samo značka vidi.

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano

Jih je končno pamet srečala, da je krom kr precej outdejtan.

Sej mogoče pa lahko tud pri nas naročim na Mazda servisu. Sam da ni cena astronomska. Ker še vedno je moja prva izbira da si tole dipnem.

@50keda   a si ti mislil zase kej naročat?

33112_1.png

Napisano

Eh ne seri ga, nič nem naročal, samo pogledal sem šel, kaj še ponujajo od šestke (pri nas je namreč v konfiguratorju več ne najdeš), pa sem našel to in tudi 20th anniversary varianto majo ;) Kar se tiče črne je pa tonamreč samo ena izmed opcij, druge opreme so s kromom. Razmišlam pa zadnje čase kaj naredit z zadnjim delom, da bi se manj svinjala šipa.

Napisano

Ampak na rdeči ful paše tale črna... Zgleda še bolj strupeno.

• Všeč 3
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

A je tole letelo name? 🤔

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano

Včeraj tehnični in podaljšanje na 08 letniku... 

Avto BP, zavarovanje je šlo pa gor...sem imel še hišo zraven.

Napisano

Oprema Homura ima crne obrobe... oprema Takumi pa krom ... Vsaj pri CX-60 je tako ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

A je tole letelo name? 🤔

Mislim, direktno nate ne, ampak dejansko pa dobro zgleda na tvoji, čeprav je tam tale trim kr precej drugačen kot pa na zadnjem FL-ju.

33112_1.png

Napisano

Najgrša barva pri Mazdi,ko jo v živo vidiš....:hohoho:

Kot,da je temeljna barva gor,se pa lastnikom te barve opravičujem.....👌

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Jezen 1
Napisano

Lepotica v tej barvni kombinaciji,.. a tako modro ko imam jaz je še v ponudbi?

image.jpeg

Napisano
pred 11 minutami je TiEn napisal:

Lepotica v tej barvni kombinaciji,.. a tako modro ko imam jaz je še v ponudbi?

Ni več :(

Mi je pa všeč crystal blue tatemna takšna kot od @SeekK v kombinaciji s svetlečimi felgami

Evo še konfigurator če bo kdo poklikal

https://www.mazda.cz/konfigurator/MAZDA6/5WGN/

Napisano

Meni je pa soul red še zmeraj top. Ne vem, enostavno paše ji ta barva. 

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Opral sem jo in pogledal, če je v mašini še kaj olja, in ja, je. Za 1x pije samo bencin😁

• Všeč 3
  • Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano
dne 9. 3. 2023 ob 11:17 je Boss napisal:

Nope. Men je ogabno, ker ni kontrasta. Črne obrobe in felge samo v primeru, da:
1. se greš stealh mode aka FBI

2. se greš kontrast (torej bele barve)

Vse ostalo je mimo zame, ker ti nardi pol avta nevidnega.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.