SpEkTr Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 Aha, na autodocu vidim je 4l olja 73 eur. Če bi slučajno imel še kaj za naročit bi se že splačalo. Citiraj
NevLado Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 pred 27 minutami je SpEkTr napisal: Aha, na autodocu vidim je 4l olja 73 eur. Če bi slučajno imel še kaj za naročit bi se že splačalo. Glej jaz sem se odločil za original, ker bom naredil samo drain in refill identične količine pri 100kkm, na potem kasneje menjavo s filtrom. Tako bom mazdino original olje mešal z original mazdinim. Ravenol je takoj drugo olje (čeprav naj bi bilo po specifikaciji identično) ane. Citiraj
SpEkTr Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 A ni Ravenol identično mazdinemu, mislim v obeh primerih je Ravenol? Citiraj
NevLado Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 Pravkar je SpEkTr napisal: A ni Ravenol identično mazdinemu, mislim v obeh primerih je Ravenol? Nevem, tle na škatli piše da ga total dela Citiraj
SpEkTr Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 Aha, ne vem od kje mi to. No kakorkol, sej za tako ceno je to ok. Meni so tudi na servisu dali teh par l olja notri. Citiraj
NevLado Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 pred 7 minutami je SpEkTr napisal: Zanimivo null Ej glede na to, da sem čakal za ploščice in diske 14 dni, sem reku bom kr na servisu olje naroču 😅 3 2 1 Citiraj
godlike Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 (urejeno) Ma to so mel enkratni primer. Če bi bilo to redno, ne bi toliko prometa delali. ------------ Na M2 sem na namestil letne radirke. 2" se kr pozna 🙂 Popravljeno 18. marec, 2023 od godlike 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 mene je prišlo ATF FZ od ravenol 50€ + poštnina za 4L 3 Citiraj
FuManchu Napisano 17. marec, 2023 Prijavi Napisano 17. marec, 2023 pred 50 minutami je godlike napisal: Ma ti so mel enkratni primer. Če bi bilo to redno, ne bi toliko prometa delali. ------------ Pa M2 sem na namestil letne radirke. 2" se kr pozna 🙂 Jaz pa bom tudi počasi menjal. Sedaj mesec dni nobene obvezne vožnje me ne čaka. 3 Citiraj
Aless Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 Obe Mazdi preobul v letno kolekcijo😎 6 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Jest Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 Jaz sem pa za ponedeljek zmenjen… Itak moram tam se prevzet gume, ki so pri njih, ker bom dal tele zimske zraven… za kaksno sezono bodo se… Meni so se odlicno obnesle tudi v mokrem in takrat, ko smo imeli tistih nekaj dni snega… Ceprav bodo jeseni leto stare 5 let… profila imajo pa se vec kot dovolj… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 pred 17 urami je godlike napisal: Na M2 sem na namestil letne radirke. 2" se kr pozna 🙂 Sem pa kontra ostalim tukaj, ko majo letne Bridgestone-ke. Jaz pa sem dal dol in Yokohamo gor. 2 1 Citiraj
TBA Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 pred 3 urami je godlike napisal: Sem pa kontra ostalim tukaj, ko majo letne Bridgestone-ke. Jaz pa sem dal dol in Yokohamo gor. js mam letne Toyo 2 Citiraj
godlike Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 Prvovgradnja so ble Toyo. Pa nikoli več 🙂 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 Evo... 09 in 13 letnik na letnih gumah. 08 pa še za rezervo, če bo presenetilo... Pa tepihi tudi letni...gumijasti ven in tekstilni not... 2 1 Citiraj
Alex Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 Danes sva skupaj z Gelipterjem spedenala (spolirala) cx3 od njegove lepše polovice. Bila je polna še kar globokih hologramov. Nekaj sem mu jaz pomagal, se pa pridno uči in je največ dela opravil kar sam Gelipter. 🤗 Edino strojna polirka mu ni še prirasla k srcu 😄 Lahko vprašate Gipterja, če meni ne verjamete a vsi njegovi sosedi so se ustavljali in občudovali najino delo. Prav tako barvo njegove cx3 in moje cx30. 🤗 Eden ju je celo slikal. 😊 Sva oa morala uporabiti najprej plastelin, ker je bila cx3 precej "hrapava". Na koncu jo je Gelipter povoskal z karnauba Butter waxom. Vreme je bilo super, družba odlična, vmes sva pojedla pizzo, na koncu je prišel mimo še sodelavec, ki je kupil mojo staro 6-ko. 8 1 Citiraj
TBA Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 pred 28 minutami je godlike napisal: Prvovgradnja so ble Toyo. Pa nikoli več 🙂 Kaj te je pa motlo na njih? Citiraj
godlike Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 pred 6 minutami je TBA napisal: Kaj te je pa motlo na njih? Kupil sem M2 3.5 letara staro. In Toyo Proxxes, ki so še imele 6mm profila, so bile noro spolzke. Česa takega še nisem doživel. Mogoče blizu tega so prišle zimske Dunlop winterSport 4D, tam peto leto. Pa še Conti Sport Contact 2 so se mi posedale. Drugo leto so se vsak mesec centrirale. Potem pa so šle od hiše. Recimo pa ne morem prehvaliti Dunlop Sportmax TT. Nisem še vozil boljših. Tako da je vse odvisno od modela. Samo grenki priokus ostane. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 pred 53 minutami je TiEn napisal: Jaz lahko toyo pohvalim Tudi jaz. Na Polu GTi-ju sem imel letne toyo. Dober oprijem je imela v mokrem in suhem. 1 Citiraj
Gelipter Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 Pred eno uro je Alex napisal: Danes sva skupaj z Gelipterjem spedenala (spolirala) cx3 od njegove lepše polovice. Bila je polna še kar globokih hologramov. Nekaj sem mu jaz pomagal, se pa pridno uči in je največ dela opravil kar sam Gelipter. 🤗 Edino strojna polirka mu ni še prirasla k srcu 😄 Lahko vprašate Gipterja, če meni ne verjamete a vsi njegovi sosedi so se ustavljali in občudovali najino delo. Prav tako barvo njegove cx3 in moje cx30. 🤗 Eden ju je celo slikal. 😊 Sva oa morala uporabiti najprej plastelin, ker je bila cx3 precej "hrapava". Na koncu jo je Gelipter povoskal z karnauba Butter waxom. Vreme je bilo super, družba odlična, vmes sva pojedla pizzo, na koncu je prišel mimo še sodelavec, ki je kupil mojo staro 6-ko. E..ja res je bilo full dela smo se namučili ..😉😁😁hvala Alex-ju za strokovno pomoč 👍👍👍😉😁zdaj bo nekaj časa mir ..zoom zoom ..pa lp😁😁😉 2 2 Citiraj
TBA Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 Pred eno uro je godlike napisal: Kupil sem M2 3.5 letara staro. In Toyo Proxxes, ki so še imele 6mm profila, so bile noro spolzke. Česa takega še nisem doživel. Mogoče blizu tega so prišle zimske Dunlop winterSport 4D, tam peto leto. Pa še Conti Sport Contact 2 so se mi posedale. Drugo leto so se vsak mesec centrirale. Potem pa so šle od hiše. Recimo pa ne morem prehvaliti Dunlop Sportmax TT. Nisem še vozil boljših. Tako da je vse odvisno od modela. Samo grenki priokus ostane. to pa čist vrjamem ja da priokus ostane... Lansko leto sem tele vzel Toyo Proxes Comfort 215/45 R18 93W XL, FSL, in niso razočarale. Tud po mokri cesti nisem imel težav. Je pa res da sem do sedaj menjal gume na 2-3 sezone 1 Citiraj
Bini Napisano 18. marec, 2023 Prijavi Napisano 18. marec, 2023 (urejeno) Nisem ga poliral,ker je brez potrebe,sem ga pa notri spedenal u nulo in menjal zimska kolesa za letna.....💪 Zanimivo,koliko šodra je v profilu zadnjih gum..... Ni čudno,da se zadek tako drži ceste v snegu,ko ima pa šoder kar s seboj......😂🤣😉 Popravljeno 18. marec, 2023 od Bini 7 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.