Boss Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 Ne vem, ti mi povej... mogoče zato ker pride do diskrepance med Alexom in ChatGPT-jem glede premium barv na Mazdah? To je lahko resen problem, ki ogroža človeštvo na splošno. Poglej recimo @50keda je že čist zmeden, ker ma baje premium barvo, ampak ni na premium modelu Mazde in še to z zastarelim motorjem in nas prosi da naj se zjasnimo glede premiuma - a se to meri v % koliko je kaj premium? Pa kdo smo mi, da se zjasnimo, a je ChatGPT tudi mi? Tako veliko vprašanj pa tako malo odgovorov. 🤪 1 6 Citiraj
Alex Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 pred 8 urami je Boss napisal: Ne vem, ti mi povej... mogoče zato ker pride do diskrepance med Alexom in ChatGPT-jem glede premium barv na Mazdah? To je lahko resen problem, ki ogroža človeštvo na splošno. Poglej recimo @50keda je že čist zmeden, ker ma baje premium barvo, ampak ni na premium modelu Mazde in še to z zastarelim motorjem in nas prosi da naj se zjasnimo glede premiuma - a se to meri v % koliko je kaj premium? Pa kdo smo mi, da se zjasnimo, a je ChatGPT tudi mi? Tako veliko vprašanj pa tako malo odgovorov. 🤪 5 Reasons Mazda Is Dominating Automotive Design Right Now CARBUZZ.COM I defy you to find me a better-looking mainstream paint color than Mazda's Soul Red Crystal and a... Citiraj
Tilen5 Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 Haha komentarji spodej pri članku pa so Citiraj
SpEkTr Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 Tole je šlo danes v armaturo Res precejšnje izboljšanje zvoka 5 2 Citiraj
50keda Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 @SpEkTr plug & play, al si mej kaj dodatnega dela, razn raznašanja armature (oz. a se dajo visokotonci direkt vn potegnt?) 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 (urejeno) Jaz sem pa na moji M3 prejšnji teden menjal gume, kupil sem nove, ker mi je Nexenke po dveh sezonah čisto pobralo. No, sedaj sem naredil še optiko. Ima kdo kakšen komentar na prej ali potem? Upam da mi sedaj te Goodyearke zdržijo 4 leta. Berem komentarje uporabnikov tu na forumu, pa imajo Nexenke po 5-6 let, pa se jočem zraven, ker so meni zdržale samo 2 leti... Sem naredil z njimi nekje 35-40.000 km vse skupaj. Popravljeno 31. marec, 2023 od Jaka32 5 Citiraj
Alex Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 pred 6 minutami je Jaka32 napisal: Jaz sem pa na moji M3 prejšnji teden menjal gume, kupil sem nove, ker mi je Nexenke po dveh sezonah čisto pobralo. No, sedaj sem naredil še optiko. Ima kdo kakšen komentar na prej ali potem? Upam da mi sedaj te Goodyearke zdržijo 4 leta. Berem komentarje uporabnikov tu na forumu, pa imajo Nexenke po 5-6 let, pa se jočem zraven, ker so meni zdržale samo 2 leti... Sem naredil z njimi nekje 35-40.000 km vse skupaj. Definitivno boš naredil več kilometrov s temi GY. In to hitro voženih. 😊 1 Citiraj
Bini Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 pred 33 minutami je Jaka32 napisal: Jaz sem pa na moji M3 prejšnji teden menjal gume, kupil sem nove, ker mi je Nexenke po dveh sezonah čisto pobralo. No, sedaj sem naredil še optiko. Ima kdo kakšen komentar na prej ali potem? Upam da mi sedaj te Goodyearke zdržijo 4 leta. Berem komentarje uporabnikov tu na forumu, pa imajo Nexenke po 5-6 let, pa se jočem zraven, ker so meni zdržale samo 2 leti... Sem naredil z njimi nekje 35-40.000 km vse skupaj. In je bilo veliko popravkov na optiki? 🤔 Citiraj
Jaka32 Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 pred 24 minutami je Bini napisal: In je bilo veliko popravkov na optiki? 🤔 Ravno to sem mislil vprašati s tistim "prej in potem" vprašanjem. Mogoče nisem ravno lepo oziroma jasno napisal kaj želim vprašati. Meni žal te cifre ne povedo veliko. Nekaj razlike je med "prej in potem" na listu, ampak še vedno ostaja neka razlika. Kaj več pa ne znam razbrati. Je pa mojster rekel, da je "spredaj levo" in "zadaj desno" bilo veliko razlike oziroma za nastavit. Ampak kolikor vidim na listu, je še več razlike bilo med "desno spredaj", kar pa ni omenil. Saj pravim, ne vem kaj so te cifre... Citiraj
Bini Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 pred 52 minutami je Jaka32 napisal: Ravno to sem mislil vprašati s tistim "prej in potem" vprašanjem. Mogoče nisem ravno lepo oziroma jasno napisal kaj želim vprašati. Meni žal te cifre ne povedo veliko. Nekaj razlike je med "prej in potem" na listu, ampak še vedno ostaja neka razlika. Kaj več pa ne znam razbrati. Je pa mojster rekel, da je "spredaj levo" in "zadaj desno" bilo veliko razlike oziroma za nastavit. Ampak kolikor vidim na listu, je še več razlike bilo med "desno spredaj", kar pa ni omenil. Saj pravim, ne vem kaj so te cifre... Kako je pa s ceno,koliko pride,če ni skrivnost 🤔 Citiraj
godlike Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 (urejeno) pred 2 urama je Jaka32 napisal: Ravno to sem mislil vprašati s tistim "prej in potem" vprašanjem. Mogoče nisem ravno lepo oziroma jasno napisal kaj želim vprašati. Meni žal te cifre ne povedo veliko. Nekaj razlike je med "prej in potem" na listu, ampak še vedno ostaja neka razlika. Kaj več pa ne znam razbrati. Je pa mojster rekel, da je "spredaj levo" in "zadaj desno" bilo veliko razlike oziroma za nastavit. Ampak kolikor vidim na listu, je še več razlike bilo med "desno spredaj", kar pa ni omenil. Saj pravim, ne vem kaj so te cifre... Če logično pogledava sliko, imaš pri vsaki meritvi puščice. Sredina je v mejah, potem malo iz mej in kritično. Po končani optiki imaš vse v mejah. Razen levo zadaj, je nad mejo. To pa bi verjetno moral komentirat mojster zakaj ni šlo spravit v meje.... Pa še to je po slikicah. Zgoraj pa piše, da je v mejah tovarniških nastavitev. Popravljeno 31. marec, 2023 od godlike 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 [mention=5237]SpEkTr[/mention] plug & play, al si mej kaj dodatnega dela, razn raznašanja armature (oz. a se dajo visokotonci direkt vn potegnt?) Prespajkal sem konektor, to je pa to. Bi pa dal še na sredino armature, samo mi potem 1 zvočnik ostane. To je srednjetonec, potegneš ven in je. Tile jbli pašejo notri, tako da se lepo mrežica še zapre. 2 vijaka imaš in zelo malo prostora. Jaz sem si pomagal z nastavkom in kombinirkami in je šlo. Citiraj
SpEkTr Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 To je use 2 ohma ne ?Jbl so 3ohmi. Citiraj
Tilen5 Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 Ja sam pač v originalu? Spred pod plastiko sta tweet pa srednjetonnec v vratih pa 16 ne? jaz morm pogledat če lahko popravim desno 16ko če ne bom pogledal kaj prot menjavi (cel sprednji sistem) 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 Ja original pa zna bit nekaj takega ja Citiraj
Tilen5 Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 Morm nekje dobit mere in impedance od sprednjega sistema. Citiraj
Scr3am Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 pred 2 urama je Jaka32 napisal: Ravno to sem mislil vprašati s tistim "prej in potem" vprašanjem. Mogoče nisem ravno lepo oziroma jasno napisal kaj želim vprašati. Meni žal te cifre ne povedo veliko. Nekaj razlike je med "prej in potem" na listu, ampak še vedno ostaja neka razlika. Kaj več pa ne znam razbrati. Je pa mojster rekel, da je "spredaj levo" in "zadaj desno" bilo veliko razlike oziroma za nastavit. Ampak kolikor vidim na listu, je še več razlike bilo med "desno spredaj", kar pa ni omenil. Saj pravim, ne vem kaj so te cifre... Ja ce si imel zjebano optiko logicno da ti jih je pobralo v dveh letih. To imas lahko bilokatere gume in bo rezultat isti... 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 Morm nekje dobit mere in impedance od sprednjega sistema.Crutchfield poglej.. Majo lepo napisano za Mazdo 6. Če bo pa kdo menjal center speaker naj pove, da si deliva 1 par zvočnikov Citiraj
Boss Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 pred 31 minutami je Scr3am napisal: Ja ce si imel zjebano optiko logicno da ti jih je pobralo v dveh letih. To imas lahko bilokatere gume in bo rezultat isti... Stekanje spredaj so popravili, kar je verjetno vzrok za neenakomerno obrabo na notranji strani pnevmatik in ker se menjajo spredaj zadaj je pobralo ob menjavi še drug par. Po moje bi zdaj moralo bit OK, vsaj kar se tiče slike in podatkov. 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 1. april, 2023 Prijavi Napisano 1. april, 2023 pred 12 urami je godlike napisal: Če logično pogledava sliko, imaš pri vsaki meritvi puščice. Sredina je v mejah, potem malo iz mej in kritično. Po končani optiki imaš vse v mejah. Razen levo zadaj, je nad mejo. To pa bi verjetno moral komentirat mojster zakaj ni šlo spravit v meje.... Pa še to je po slikicah. Zgoraj pa piše, da je v mejah tovarniških nastavitev. Kolikor jaz gledam, logično kot praviš, so vse puščice v eno ali drugo smer. Niti ena ni na sredini. @Bini 45 € sem dal pri Protect trade Šentjur. Pa za premontažo zlatih 54 €. 1 1 Citiraj
godlike Napisano 1. april, 2023 Prijavi Napisano 1. april, 2023 (urejeno) Trije nivoji so spodaj. Vse so v mejah tolerance. Razen ene. Poglej slikico pod puščicami. Tisto je merodajna skala. Evo na nižjem območju je ta na sliki. Torej v mejah. Popravljeno 1. april, 2023 od godlike 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. april, 2023 Prijavi Napisano 1. april, 2023 Wtf 54€ za premontažo? Jaz sem dal 28€ je pa res da mi je zimske samo odvijačil in nove letne dal na platišča gor in privijačil(mogoče zato taka cena) Citiraj
Bini Napisano 1. april, 2023 Prijavi Napisano 1. april, 2023 pred 6 urami je Jaka32 napisal: Kolikor jaz gledam, logično kot praviš, so vse puščice v eno ali drugo smer. Niti ena ni na sredini. @Bini 45 € sem dal pri Protect trade Šentjur. Pa za premontažo zlatih 54 €. Drugič povej,da si tu,bom dal za kofe.....😉👌 Ta druga cena je pa res navita 😲Če bi pri njih kupil gume bi bilo zastonj.....🤗 Mulej nima optike,da si šel Gaberšku?🤔 No važno,da si uredil....😉👍 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.