Ampak res ista napaka.
Če je 1x airbbag, drugič bremze, tretjič sklopka. Ne šteje.
Jaz sem na tak način dobil novi mobitel pred leti. Ampak to gre samo na grdo. Ni prijaznosti tukaj. Sami ne bojo dali nič, ker jih to zelo boli.
Hrani sprejemna in izdajna potrdila. Ko se nabere 45 dni, njim in uvozniku dopis uradni. Če ni v pravem času odgovora, kar na tržno inšpekcijo.
Drugače pa sem član ZPS-ja. V skrajni sili prosim njih za pomoč. Odvetnikov še nisem rabil. So pa moji dopisi natančni, ker grem zakonodajo brat.
Jaz lahko "našega" Martina Goloba gledam vsak dan ... pa ga mogoče vidim v cerkvi 1x na leto. 😁
Je pa kar štoser, simpatičen, odprt do drugače mislečih (na miklavža je povabil tudi otroke nevernih 👍), pozitiven, ... in še nekaj % skupnih genov imava - moj pradedek in prababica sta njegova pra pra dedek in pra pra babica.
Prostor, predvsem v prtljažniku.
Ne verjamem ti, očitno je krepko več zelo subjektiven pojem.
Kar potrjuje tudi v tem članku ( In comparison, the VW Golf R has a smaller boot than the standard car, but at 343 litres it’s still 83 litres up on the Focus RS. )
https://www.autoexpress.co.uk/ford/focus/rs-hatchback/practicality
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.