Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa kakšna platišča to imate, da jih na robnikih zdrsate? Ali imate robnike tako visoke? Ker meni pri BTjki robnik ne pride niti blizu platišča, kaj šele, da bi ga zdrsalo...

😛

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Tankal danes svojo cx-30 na OMV in sicer 44L na prevoženih 730km....🤗

Po tretjem zaporednem tankanju se drži poraba na dobrih 6. lit. na 100km....👌

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Tankal danes svojo cx-30 na OMV in sicer 44L na prevoženih 730km....🤗

Po tretjem zaporednem tankanju se drži poraba na dobrih 6. lit. na 100km....👌

A ti je že lučka zasvetila za bencin? Toliko km naredim, če pustim, da mi zasveti lučka...poraba nekje 6l.

Napisano

Nabavil trugo in montiral na avto
Meni vsecna zadeva a5d9290e1817f7718ef3fc6d1eaa5fcf.jpg3b4c5cb12000eee09da272778358eb8b.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
Super, sam fotko bi lahk mal bolj naredil.
To je blo v zaru borbe ko sm caku avtovleko za drugo mazdo cb2cd9d3baec8c116e1ebeffd52a4227.jpgb757ba0dc0099827d06014b985a4b0ec.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 40 minutami je curko napisal:

Nabavil trugo in montiral na avto
Meni vsecna zadeva a5d9290e1817f7718ef3fc6d1eaa5fcf.jpg3b4c5cb12000eee09da272778358eb8b.jpg

Praktična še bolj. Sam na parkirne hiše pazi :D

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je tommaazz napisal:

A ti je že lučka zasvetila za bencin? Toliko km naredim, če pustim, da mi zasveti lučka...poraba nekje 6l.

Točno tako,pri cca 60km do konca mi zasveti.....😉

Napisano
pred 12 urami je ignacij napisal:

Super, sam fotko bi lahk mal bolj naredil.

Mene bolj trigita kako je to postano na forumu :D (vse nekam zamaknjeno)

image.jpeg

Napisano
pred 37 minutami je Jaka32 napisal:

Mi zna kdo povedati kaj moram narediti na svoji Mazdi?

iStop uttipa, pa rumen trikotnik gori.

Baterijo v kljucu sem zamenjal. Sumim akumulator?

IMG-20230522-090656.jpg
IMG-20230522-092207.jpg

Tole je pa klasično opozorilo za slab aku. Zdaj če bo kak dan užgalo brez tega je na meji, če ti pa stalno gori več dni zapored tudi po daljših turcah pojdi pa kar menjat. Ko menjaš aku, je priporočeno, da narediš tudi proceduro kalibracije istop sistema. Na pooblaščencu ti to naredijo oni, če boš menjal v lastni režiji jo pa naredi sam.

Napisano

Akumulator imam še prvi, avto je 2017 letnik. Mogoče je res že čas za novega. Mi lahko priporočate katerega moram kupiti? Avto je Mazda 3 limuzina, 2017, 2.0, 88 kW.
Te lučke so se mi zdaj začele pojavljati, mogoče 1x na 14 dni.

Sem opazil da mi tudi avto včasih ne zaklene, ko grem stran od njega. Nevarno, da ne pogledaš, če pustiš denarnico notri pa ti jo kdo ukrade. Upam da je tudi tukaj razlog slab akumulator. Ker baterije v ključih sem menjal pred kratkim.

Drugače pa najlepša hvala za pomoč, @NevLado in @Bini.

Napisano
pred 55 minutami je Jaka32 napisal:

Akumulator imam še prvi, avto je 2017 letnik. Mogoče je res že čas za novega. Mi lahko priporočate katerega moram kupiti? Avto je Mazda 3 limuzina, 2017, 2.0, 88 kW.

Sem opazil da mi tudi avto včasih ne zaklene, ko grem stran od njega. Nevarno, da ne pogledaš, če pustiš denarnico notri pa ti jo kdo ukrade. Upam da je tudi tukaj razlog slab akumulator. Ker baterije v ključih sem menjal pred kratkim.

Original ti je zdržal 6 let. Jaz bi šel še enkrat po originala, vsaj tako sem jaz naredil :) 

Napisano

Jaz tudi ;) … 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Topla, Bosch so super. Jaz sem dal v M2 Toplo.

Maš še kaj boljšega, samo boš plačal. Na primer: Yuassa

Napisano
pred 7 urami je Jaka32 napisal:

IMG-20230522-090656.jpg
IMG-20230522-092207.jpg

Akumulator

Napisano
pred 13 urami je godlike napisal:

Topla, Bosch so super. Jaz sem dal v M2 Toplo.

Maš še kaj boljšega, samo boš plačal. Na primer: Yuassa

Verjetno mora biti start stop, čeprav ga imam vedno izključenega?

Napisano
dne 22. 5. 2023 ob 9:25 je Jaka32 napisal:

IMG-20230522-090656.jpg
IMG-20230522-092207.jpg

Akumulator :)

Jaz sem menjal z: Varta N65

1684834155056.jpg

pred 21 urami je Jaka32 napisal:

Nevarno in nespametno je kadarkoli pustit denarnico v avtu

Napisano

Zdaj bom malo zasmetil temo, a me je predhodnik spomnil na en zanimiv dogodek.

Grem enkrat s sodelavcem, nekaj je za plačat, on odpre denarnico in - ne da se zgrešiti - notri obvestilo z banke, katera je PIN številka njegove bančne kartice. Seveda je v denarnici tudi bančna kartica. Kasneje v avtu mu omenim, da mogoče ni pametno, da kartico in njen PIN nosi v isti denarnici. Pa se možakar nasmeji in pove, da PIN je on takoj spremenil, če pa mu ukradejo denarnico, bi bil pa on zelo vesel, če bi lopov trikrat poskusil vtipkat tisti PIN, ki ga ima napisanega na tistem originalnem obvestilu...

Zdaj bom pa nehal smetit.

Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

Zdaj bom malo zasmetil temo, a me je predhodnik spomnil na en zanimiv dogodek.

Grem enkrat s sodelavcem, nekaj je za plačat, on odpre denarnico in - ne da se zgrešiti - notri obvestilo z banke, katera je PIN številka njegove bančne kartice. Seveda je v denarnici tudi bančna kartica. Kasneje v avtu mu omenim, da mogoče ni pametno, da kartico in njen PIN nosi v isti denarnici. Pa se možakar nasmeji in pove, da PIN je on takoj spremenil, če pa mu ukradejo denarnico, bi bil pa on zelo vesel, če bi lopov trikrat poskusil vtipkat tisti PIN, ki ga ima napisanega na tistem originalnem obvestilu...

Zdaj bom pa nehal smetit.

Ja, in kaj bo poanta da se mu zaklene račun?

Napisano
dne 20. 4. 2023 ob 20:02 je AmpeR napisal:

Šok pri motorju. Nasrečo sem opazil samo tačke od mačke.... Ma kaj ji je tako dišalo to?!

Namen je bil naliti vodo za pranje šipe.

20230420_192816.jpg

20230420_192752.jpg

20230420_192608.jpg

20230420_192204.jpg

Izolacija zamenjena. Krije kasko.

Na servisu je vprašal, kje je bil avto parkiran. Reku, da pri KC lj pri Lublanci.

Serviser se je samo zasmejal in povedal, da se lahko zahvalimo Nutriji, da ni bla preveč lačna. V zadnjem času imajo veliko takih primerov iz okolice Lublance......😆 tako, da lublančani pripravite se na pojedine....😁

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Daj mi slikaj kako in plastiko okoli ogledala, kjer so lucke.  ker ne vem ali ima enako kakor predFL
    • Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.