Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zamenjal ketno oljne črpalke (preventivno). Pohvale fantom v Interclassu, kjer so opazili še načet jermen od alternatorja in so ga zamenjali. Vgrajena nova ketna naj bi bila posodobljena in ni več možnosti, da bi se strgala (pogovor z dr. Majesom je vedno precej poučen).

20230523_105201_resized.jpg

20230523_112933_resized.jpg

20230523_124700_resized.jpg

• Všeč 5
  • Ljubim 1
Napisano
pred 3 urami je AmpeR napisal:

Izolacija zamenjena. Krije kasko.

Na servisu je vprašal, kje je bil avto parkiran. Reku, da pri KC lj pri Lublanci.

Serviser se je samo zasmejal in povedal, da se lahko zahvalimo Nutriji, da ni bla preveč lačna. V zadnjem času imajo veliko takih primerov iz okolice Lublance......😆 tako, da lublančani pripravite se na pojedine....😁

Bo treba nutrijaške golaže začet kuhat:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
Zamenjal ketno oljne črpalke (preventivno). Pohvale fantom v Interclassu, kjer so opazili še načet jermen od alternatorja in so ga zamenjali. Vgrajena nova ketna naj bi bila posodobljena in ni več možnosti, da bi se strgala (pogovor z dr. Majesom je vedno precej poučen).
20230523_105201_resized.thumb.jpg.9eec2c317248ea63c35615703d4ef568.jpg
20230523_112933_resized.thumb.jpg.1a4a8f5206f20c818930c3786de4dea9.jpg
20230523_124700_resized.thumb.jpg.c6eb7dfc255026ecd4c3152e8811d558.jpg
Kakšna je tam tarifa, pa koliko imaš prevoženih?
Napisano
1 hour ago, SpEkTr said:
2 hours ago, vzupan3 said:
20230523_105201_resized.thumb.jpg.9eec2c317248ea63c35615703d4ef568.jpg
20230523_112933_resized.thumb.jpg.1a4a8f5206f20c818930c3786de4dea9.jpg
20230523_124700_resized.thumb.jpg.c6eb7dfc255026ecd4c3152e8811d558.jpg

Kakšna je tam tarifa, pa koliko imaš prevoženih?

Blizu 150.000, menjava ketne nekaj cez 900.

• Všeč 2
  • Hvala 1
Napisano

Registriral svojo Gta-ko in prodal sivo sestico

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Umil sem jo in zglancal je bila ful potrbna..... 😊

Ps; avto mislim.... 😁😉

IMG_20230525_110906.jpg

IMG_20230526_173625.jpg

• Všeč 3
  • Haha 5
  • Začuden 2
Napisano

Malo prah dol spral… Je vceraj @ignacij imel opazko, da je umazana ;)

IMG_0473.jpeg

IMG_0481.jpeg

IMG_0485.jpeg

• Všeč 8
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Si pa čakal...
Avto ni bil v prometu malo vec kot 1 leto. 24 sva pa naredila ponovno regiatracijo in presedlala takoj na 19 letne

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Razmigali smo bate, pa pa ležaje malo hitreje obrnili, da se malo podmažejo in iz izpušne cevi spihali pajke...

Ostalo pa se vidi v Galeriji...

Napisano

Za vikend popucal iz noter v piko in pogledal da dolijem vitrex/olje in glej ga zlomka, sem imel očitno obiske.

A mi lahko nekdo slika kak je ta kos pri njemu? A se to mašine drži pri pokrovu ventilov al iz kje je to, da vem paničart al pustim?

null

image.png

Napisano (urejeno)

Izolacija od pokrova motorja po vsej vrjetnosti.

Popravljeno od Scr3am
Napisano
dne 28. 5. 2023 ob 14:49 je Tilen5 napisal:

Mal sm jo očedil na hitrco

20230528_144006.jpg

Ta mi je strašno lepa barva, gledam dve limo tuki pri nas...

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je Scr3am napisal:

Izolacija od pokrova motorja po vsej vrjetnosti.

Ampak ta košček se tukaj drži motorja :o Na stropu je vse bp. 

Napisano
pred 10 urami je NevLado napisal:

Ampak ta košček se tukaj drži motorja :o Na stropu je vse bp. 

Dizl(moj) ima med palstiko(pokrovom) in delom motorja zaščitni pokrov tak manjši,..gre za injektorji dol,.. lahko ti snamem pokrov in poslikam

image.jpeg

Napisano (urejeno)
pred 23 urami je NevLado napisal:

Za vikend popucal iz noter v piko in pogledal da dolijem vitrex/olje in glej ga zlomka, sem imel očitno obiske.

A mi lahko nekdo slika kak je ta kos pri njemu? A se to mašine drži pri pokrovu ventilov al iz kje je to, da vem paničart al pustim?

image.png

image.png

Citronski vonji naj bi odganjali mačke, glodalce ... za akumulator je zataknjen osvežilec zraka + WC račka

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 2
Napisano
pred 10 minutami je Janez007 napisal:

image.png

image.png

Citronski vonji naj bi odganjali mačke, glodalce ... za akumulator je zataknjen osvežilec zraka + WC račka

image.png

Ej hvala! WC bref?

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano
6 minutes ago, Janez007 said:

Mislim, da ja. Odkar ga imam v mašini, nisem opazil še niti ene sledi mačk.

Dobra fora, jaz sem pa mislil da je to fora pač --skret motor 😄

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
    • Daj vin šasijo da pogledam, sam d kisikova sonda crkne mal dvomim, možno pa je, jz bi kr adblue off naredu k ga najbrš adblue serje ne ta sezor. K boš zmetov 1500€ na avto pa še kr nbo delal. Preden boto adblue začel meriti bo tud ta mazda pezijo dočakala. O vw in adblue pa raje nebi sploh kometirov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.