curko Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Kje si pa dobil software za recimo menjalnik ipd? To pa mene prevec vprasas kje ga je majster dobil naj bi bila pa za avtomatski menjalnik samo 2 softwar razlicice za ta modelSoftware mi je pa za ene 3 update zaostajalPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
SpEkTr Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Aja, sem mislil da si sam to delal Kdo je pa to delal ? 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Je škripalo pa sem rekel: - "Gotovo so šle ploščice." Pogledam in vidim, da so ploščice dobre. A kdo odkrije, kaj je vzrok? 3 1 Citiraj
curko Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Aja, sem mislil da si sam to delal Kdo je pa to delal ?G Miha veliko clanov k njemu vozi pa sem se sr jaz odlocil in je res mojster za taksne zadevePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 A to je kdo iz foruma?Ne vem jaz sem ga spoznal v klepetu na mazda portalu na fb tam vsakodnevno objavlja zadeve Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Brane Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Pred eno uro je Slivka napisal: A kdo odkrije, kaj je vzrok? Skala ti je za diskom 2 Citiraj
Scr3am Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 (urejeno) Kamencek ujet med diskom. Pa smo ti lepo rekl, da ne kupi dizla pa nisi poslušal. Sedaj pa imaš. Popravljeno 19. junij, 2023 od Scr3am 1 6 Citiraj
Slivka Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Hja, vidiš, bom drugič... ... ... Ma, veš kaj, tudi drugič bom kupil dizla! Verjetno. Najbrž. Mogoče. Če ne bodo samo še štromarji na izbiro... Citiraj
Tilen5 Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Napumpal gume...zadnja leva 2bar..ni cudno da je piskalo v avtu 🤣. Upam.da ne puša. Citiraj
Jest Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Pri CX-60 je koncno tudi moznost preverit stanje napolnjenosti v infotainmentu ali pa preko aplikacije MyMazda… Je vsaj ena dodatna korist od TPMS senzorjev … Ali je to mozno tudi pri “premium” CX-30 ali novejsih drugih modelih ali samo pri CX-60? 4 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 pred 38 minutami je Jest napisal: Pri CX-60 je koncno tudi moznost preverit stanje napolnjenosti v infotainmentu ali pa preko aplikacije MyMazda… Je vsaj ena dodatna korist od TPMS senzorjev … Ali je to mozno tudi pri “premium” CX-30 ali novejsih drugih modelih ali samo pri CX-60? Itak, da je možnost. Drugače, kako bi lahko bila premium? 😉 2 Citiraj
Jest Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Itak, da je možnost. Drugače, kako bi lahko bila premium? 😉 Tudi preko aplikacije? Ali samo v infotainmentu? Nima pa verjetno moznosti daljinskega vklopa gretja ali hajenja? Ali? 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 pred 1 uro je Jest napisal: Tudi preko aplikacije? Ali samo v infotainmentu? Nima pa verjetno moznosti daljinskega vklopa gretja ali hajenja? Ali? Tako premium kot cx60 pa spet ni.😊 Ne, daljinskega nima. Vsaj meni je ta možnost neuporabna. Manj kot ima teh bonbončkov, manj je možnosti za okvaro. Citiraj
Boss Napisano 19. junij, 2023 Prijavi Napisano 19. junij, 2023 Jaz se pa čist zapostavljenega čutim, ob tej premium/premium+ debati, da še daljinca za odklepanje vrat ne uporabljam več. 4 Citiraj
mazdaman Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Ne vem jaz sem ga spoznal v klepetu na mazda portalu na fb tam vsakodnevno objavlja zadeve Poslano z mojega SM-G998B z uporabo TapatalkKako se pa imenuje skupina?Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
curko Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Kako se pa imenuje skupina?Sent from my iPhone using TapatalkEvo gaPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 2 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
NevLado Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 pred 2 urama je curko napisal: Evo ga Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Aha hvala, sploh nisem vedel da to obstaja. 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Ja, samo Mih je cel kup v tej grupi 2 Citiraj
curko Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Aha hvala, sploh nisem vedel da to obstaja.Ja res je ja. Im dobro laufa ker si res izmenjujemo vsi mnenja in vsak dan pouno obvestil pa res samo o mazdah ne vsega po malem malo hehePoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 2 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
ignacij Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Zanimivo, tudi jaz nisem vedel, sem se zdej pridružil skupini. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 pred 12 urami je Alex napisal: Tako premium kot cx60 pa spet ni.😊 Ne, daljinskega nima. Vsaj meni je ta možnost neuporabna. Manj kot ima teh bonbončkov, manj je možnosti za okvaro. Meni se ne zdi neuporabno. Pride prav in poleti in pozimi pomoje. Ta zadnji stavek pa tudi ni logičen, ker potem bi se raje vozil samo s kolesom. Pa še tam kaj crknu 4 Citiraj
NevLado Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Za vikend sem snel airbox in prvič preveril olje v menjalniku, glede na to, da sem prebil 100kkm in ga imam namen menjat Ni ravno plavo, kot je nov, ne zgleda pa tudi neki rjav? Mnenje @scania? Pa sem rekel, da bom kar zamenjal, pa imajo starši tako ozko garažo, da je nemogoče z mazdo6 manevrirat nad kanalom. Tako da bom moral al kupit klocne, al pa pelat nekam zamenjat. nullnullnull 1 Citiraj
scania Napisano 20. junij, 2023 Prijavi Napisano 20. junij, 2023 Pred eno uro je NevLado napisal: Za vikend sem snel airbox in prvič preveril olje v menjalniku, glede na to, da sem prebil 100kkm in ga imam namen menjat Ni ravno plavo, kot je nov, ne zgleda pa tudi neki rjav? Mnenje @scania? Pa sem rekel, da bom kar zamenjal, pa imajo starši tako ozko garažo, da je nemogoče z mazdo6 manevrirat nad kanalom. Tako da bom moral al kupit klocne, al pa pelat nekam zamenjat. nullnullnull Ni še neke sile, ampak na tvojem mestu bi menjal 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.