dvorjan Napisano 27. december, 2023 Prijavi Napisano 27. december, 2023 pred 14 minutami je Jest napisal: Drugace lahko odklenes tudi, ce je baterija prazna… pa tudi vzges lahko… V ohisju je “skrit” fizicni kljuc… za zagon pa prislonis daljinca k START gumbu in ga pritisnes, ko zelis zalaufati motor.., Vse to vem. A ni zur razdirati kljuca zjutraj na minus nekaj. 😃 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. december, 2023 Prijavi Napisano 28. december, 2023 Sploh, če imaš nekaj "antifriza" v sebi... In okoli Novega leta je na cestah najbolj nevarno. Moški pijejo, potem jih pa ženske vozijo domov... 5 Citiraj
NevLado Napisano 28. december, 2023 Prijavi Napisano 28. december, 2023 Ne vem, kje smo se zadnjič pogovarjali o porabi olja, ampak včeraj pogledam in po 12kkm prevoženih olje točno na črtici za minimum. Sem zavil v lokalno trgovino ker sem nujno rabil in kupil 5W30 A5 (od forda, ker mazdinega ni imel). Dolil pol literčka in piči dalje 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 28. december, 2023 Prijavi Napisano 28. december, 2023 pred 2 urama je NevLado napisal: Ne vem, kje smo se zadnjič pogovarjali o porabi olja, ampak včeraj pogledam in po 12kkm prevoženih olje točno na črtici za minimum. Sem zavil v lokalno trgovino ker sem nujno rabil in kupil 5W30 A5 (od forda, ker mazdinega ni imel). Dolil pol literčka in piči dalje Preveč jo goniš😉🤣.... 3 Citiraj
skritikrt Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Včeraj opral "črnuha"😄 10 Citiraj
Scr3am Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Sem ji naročil nov alternator 4 Citiraj
Bini Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 pred 8 urami je skritikrt napisal: Včeraj opral "črnuha"😄 Ta barva je za pozimi res smotana, kar naprej je šekasta od soli..... 😔😉 2 Citiraj
Scr3am Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Zato jo pa povoskaš oz. naneseš keramično zasčito 2 Citiraj
Brane Napisano 30. december, 2023 Prijavi Napisano 30. december, 2023 pred 20 urami je Scr3am napisal: Sem ji naročil nov alternator Starga spravi da ga ne boš slučajno rabil po enem letu ali še prej 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano 30. december, 2023 Prijavi Napisano 30. december, 2023 pred 15 urami je Bini napisal: Ta barva je za pozimi res smotana, kar naprej je šekasta od soli..... 😔😉 Ja...kaj morem,če pa ni alternative😁...keramika+nanolex in je spet čist. Je pa res...ne glede na barvo-"usrani" so pa vsi enako🙄 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 30. december, 2023 Prijavi Napisano 30. december, 2023 Je pa najlepši črn, ko je spucan 😁 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 30. december, 2023 Prijavi Napisano 30. december, 2023 (urejeno) pred 3 urami je Brane napisal: Starga spravi da ga ne boš slučajno rabil po enem letu ali še prej Novega sem vzel od helle. Popravljeno 30. december, 2023 od Scr3am 1 Citiraj
Jest Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar Je bila tako umazana, da sem jo moral oprat… tudi ce je se vedno slabo vreme napovedano… 12 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar pred 50 minutami je MazdaBoy napisal: Lepo se šajna, ni kej 👍 Bi rekli nekateri:"samo kaj, ko je pa rdeča". 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar Mene bolj moti, da ne diši po nafti. Čeprav, modra bi mogoče celo bila lepša - sploh, če bi dišala po nafti... Citiraj
Tilen5 Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 12 minutami je NevLado napisal: Evo, prevozil 0123456 null hitro na avtonet pa prodat 😛 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 24 minutami je NevLado napisal: Evo, prevozil 0123456 null Še 100Kkm in bo motor utečen😄 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Dobil ponudbo za zavarovanje , lani 690, letos 880 eur. WTF 😕 1 Citiraj
dvorjan Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 6 minutami je SpEkTr napisal: Dobil ponudbo za zavarovanje , lani 690, letos 880 eur. WTF 😕 Jaz imam naslednji teden zavarovanje za EV. Me zanima, kakšna razlika bo ... 1 Citiraj
NevLado Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar (urejeno) pred 39 minutami je SpEkTr napisal: Dobil ponudbo za zavarovanje , lani 690, letos 880 eur. WTF 😕 Normalno, meni je šlo za 100 eur gor novembra, verjamem da je zdj še več edit: pa 1 premijski razred dol! (tako da bi bilo ob istem premijskem razredu več kot 100 razlike Popravljeno 8. januar od NevLado Citiraj
Matick Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 40 minutami je SpEkTr napisal: Dobil ponudbo za zavarovanje , lani 690, letos 880 eur. WTF 😕 Jest sem mel septembra zavarovanje, prej je bilo 600, zj pa 800 Pa dol en premijski razred ... Letos ko bo registracija menjam zavarovalnico pomoje Pred eno uro je NevLado napisal: Evo, prevozil 0123456 null Jest sem pa 2 mesca nazaj pozabu tole slikat, sem isto šel čez 123456 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Grawe je 100eur ceneje, ob istih predpostavkah nekako. Sicer ne bi rad menjal, če res ni treba Ima kdo izkušnjo z Grawe? Citiraj
NevLado Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 1 minuto je Matick napisal: Jest sem mel septembra zavarovanje, prej je bilo 600, zj pa 800 Pa dol en premijski razred ... Letos ko bo registracija menjam zavarovalnico pomoje Jest sem pa 2 mesca nazaj pozabu tole slikat, sem isto šel čez 123456 Menjava zavarovalnice ni več nek baš bonus tako kot je bilo včasih, kak % mogoče več ne Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.