Liuch Napisano 11. oktober Prijavi Deli Napisano 11. oktober Očitno so akumulatorski dnevi. Tudi jaz ga ravno zamenjal na pooblaščencu. Bil je prvi in zdržal 7let. Novi pa baje zdrži max.4leta. 🫤 2 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
asddas Napisano 12. oktober Prijavi Deli Napisano 12. oktober (urejeno) Sem se igral mehanika. Menjal olje v AT, olje motorja in oba filtra zraka. Popravljeno 12. oktober od asddas 7 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano petek ob 16:01 Prijavi Deli Napisano petek ob 16:01 Da se za praznike ne bomo vozili naokoli ko eni prasci... Ni treba, da se že na daleč vidi, kdo je kmet an s hribu doma... 3 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano petek ob 16:48 Prijavi Deli Napisano petek ob 16:48 Se pozna po avtu tudi🤣 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano petek ob 22:01 Prijavi Deli Napisano petek ob 22:01 pred 5 urami je Slivka napisal: Da se za praznike ne bomo vozili naokoli ko eni prasci... Ni treba, da se že na daleč vidi, kdo je kmet an s hribu doma... Te vrate še daj dol s strehe pa si zmagaw.... 🫣😉 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano sobota ob 15:41 Prijavi Deli Napisano sobota ob 15:41 Malo sem spral svinjarijo… 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano nedelja ob 06:50 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 06:50 (urejeno) Tudi jaz sem danes opral obe rdečke. Druga je bila že doma. Popravljeno nedelja ob 06:51 od Alex 6 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano nedelja ob 07:25 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 07:25 Vidim da nisi za kafe. Da ti monster teče 😉 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano ponedeljek ob 12:43 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 12:43 dne 27. 10. 2024 ob 7:50 je Alex napisal: Tudi jaz sem danes opral obe rdečke. Druga je bila že doma. Evo ti dam malo kontra, se sveti kot tvoja ni pa tako zardela... 👍😉 4 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Janez007 Napisano pred 6 urami Prijavi Deli Napisano pred 6 urami (urejeno) Danes sem si pa privoščil in peljal kolesa zamenjat k lokalnemu vulkanizerju, da je opravil še centriranje. Strošek: Mazda 3 skupaj 38 € - centriranje (13-16") 4 x 6,5 € - vijačenje 4 x 3 € Mazda 6 skupaj 32 € (ker sta bila 2 avta so mi slednjega računali samo centriranje ... sami so se spomnili) - centriranje (17-18") 4 x 8 € Popravljeno pred 6 urami od Janez007 4 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami pred 1 uro je Janez007 napisal: Danes sem si pa privoščil in peljal kolesa zamenjat k lokalnemu vulkanizerju, da je opravil še centriranje. Strošek: Mazda 3 skupaj 38 € - centriranje (13-16") 4 x 6,5 € - vijačenje 4 x 3 € Mazda 6 skupaj 32 € (ker sta bila 2 avta so mi slednjega računali samo centriranje ... sami so se spomnili) - centriranje (17-18") 4 x 8 € Pohvalno... 👌😉 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Agerg Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami Zakaj pa balansirate, če je že vse na felgah in je vse kot je bilo pred demontažo? Jaz samo previjačim - 4x4,5€ za 19", 15 minut dela. Pri Meganu sem sam, zdaj se mi pa na da več, je dovolj drugega dela. Edino moment preverim, ker so ga že usrali kdaj. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Haxballer Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama Zamenjal akumulator na svoji M3. Vzel sem VARTA akumulator 65AH, 650A BLUE DYNAMIC EFB, N65 (D). Sem že pozabil, kako je težka ta baterija. Med montažo sem en mini ognjemet povzročil, sicer pa radio seznam, kontakti za klici in vse ostalo je ostalo nespremenjeno. Aja, edino tempomat sem mogel znova vklopit. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.