SpEkTr Napisano pred 7 urami Prijavi Deli Napisano pred 7 urami A za naše dizelce bi bil pa tale ok - 2017 letnik recimo https://www.eurodiskont.net/izdelek/akumulator-exide-ek800-agm-start-stop-80ah/ 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano pred 7 urami Prijavi Deli Napisano pred 7 urami Da Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano pred 7 urami Prijavi Deli Napisano pred 7 urami Kar ugodno, morm vprašat na servisu kok pride s popustom 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano pred 6 urami Prijavi Deli Napisano pred 6 urami Jaz sem dal nekaj časa nazaj za AGM 80ah z menjavo vred 160€, je pa od druge firme 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami pred 2 urama je SpEkTr napisal: Kar ugodno, morm vprašat na servisu kok pride s popustom Cenej nebo.... 😉 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Na servisu pravijo da je notri 95ah, moram pa prav pogledat , kva je v avtu notr en akumulator. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami (urejeno) Notri original je 95ah, jaz sem imel 5 let 70ah zdej pa 80ah itak servis te bo nategnu,..tistih 160€ je bilo pri lokalnem mehaniku,..na servisu so mi rekli ceno za baterijo 280€ Popravljeno pred 4 urami od Tilen5 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Na servisu je res taka cena za 95ah. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Em, sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl, o čem vi tole debatiraste... Vem pa, da je za Štoreta 504 akumulator (12V, 105Ah, 1000A) nekaj manj kot 120€... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Saj gledam, da bi tut nekaj takega pomoje bilo ok nullnull Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami @SpEkTr pejt v eno trgovino z autodeli pa naj ti da vse akuje k pašejo tej tvoji dimenziji za M6.... pol pa tist k je najtežji tistega vzami Če pa nočeš komplicirat, naroči te Exide in to je to. Zdej si verjetno že itak par ur svojga časa vrgu v to Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami Ja sej tako bom naredil, na servis ne bom šel kot nazadnje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami pred 54 minutami je SpEkTr napisal: Saj gledam, da bi tut nekaj takega pomoje bilo ok nullnull Tega 80ah imam jaz že ene 2-3 leta notri 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.