Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

jures

Priporočeno sporočilo

Notri original je 95ah, jaz sem imel 5 let 70ah zdej pa 80ah

itak servis te bo nategnu,..tistih 160€ je bilo pri lokalnem mehaniku,..na servisu so mi rekli ceno za baterijo 280€

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

@SpEkTr pejt v eno trgovino z autodeli pa naj ti da vse akuje k pašejo tej tvoji dimenziji za M6.... pol pa tist k je najtežji tistega vzami :)

Če pa nočeš komplicirat, naroči te Exide in to je to. Zdej si verjetno že itak par ur svojga časa vrgu v to :D 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 6. 11. 2024 ob 22:41 je SeekK napisal:

Tole je skor best buy tudi za 6ko? Mam v glavi da je @Janez007 ga objavljal v eni temi, pa zdej ne najdem. Janez007 ti si ga tudi vgradil potem v svojo 6ko?

Je začela jamrat da ji manjka energije..

Koliko so ti računali?

@SeekK s popustom 210€

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 30. 10. 2024 ob 15:49 je Haxballer napisal:

Zamenjal akumulator na svoji M3. Vzel sem VARTA akumulator 65AH, 650A BLUE DYNAMIC EFB, N65 (D).

Sem že pozabil, kako je težka ta baterija. Med montažo sem en mini ognjemet povzročil, sicer pa radio seznam, kontakti za klici in vse ostalo je ostalo nespremenjeno. Aja, edino tempomat sem mogel znova vklopit. :D 

Po kakšni ceni si ga dobil? Se dobro obnese? Si samo zamenjal ali si nastavljal še kaj drugega? Je tvoja bencinarka?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.