sportman333 Napisano torek ob 05:51 Prijavi Napisano torek ob 05:51 Ja težava je ker je vsaka malenkost 500+ eur pri takem avtu....zdaj kasko pa plačaš tistih 80eur na mesec, pa spet ni toliko....(lani sem imel gumi defekt, vleka, nadomestni avto....ko sem bil pri agentu, mi je pokazal strošek in je bil 800eur 🤨), na zadnje praska na odbijaču, samo barvanje, itd...500 eur, tako da.... 1 Citiraj
godlike Napisano torek ob 06:31 Prijavi Napisano torek ob 06:31 (urejeno) pred 7 urami je sportman333 napisal: na zadnje praska na odbijaču, samo barvanje, itd...500 eur, tako da.... To sem dal pod parking. pred 7 urami je sportman333 napisal: lani sem imel gumi defekt, vleka, nadomestni avto. Asistenca. To bi lahko vse pisal v dodatne kombinacije. Kasko je samo: ne želim povedati ali pa jaz sem kriv. Ja tudi pri meni je bilo barvanje kr lepa cifra. Jaz vedno prosim za kopije računov, ki so šli na zavarovalnico. Popravljeno torek ob 12:57 od godlike 1 Citiraj
Bini Napisano torek ob 08:47 Prijavi Napisano torek ob 08:47 Če si že od novega navajen, da ga nimaš je lahko.... Citiraj
50keda Napisano torek ob 10:55 Prijavi Napisano torek ob 10:55 (urejeno) pred 20 urami je NevLado napisal: Plačal 1035 za zavarovanje Po celem tednu teženja in mailih s Savo sem zdilal za 10 eur Vredu si zdilal, zj kot ostali pravijo, upaj da nebo škode, ker te majo zih na black listi Js sem brez večjih pregovarjan, tudi pri Savi, odštel 1224 ravno danes (1% odbitne na kasko, če ga prbijem, tatvine in ostale kombinacije mam brez odbitne). Se pa že tudi menim 2 leti, da grem dol s kaska, we will see. Popravljeno torek ob 10:55 od 50keda Citiraj
Boss Napisano torek ob 16:57 Prijavi Napisano torek ob 16:57 Jaz sem včeraj plačal na Savi za vse 1032€ 1 Citiraj
godlike Napisano torek ob 17:08 Prijavi Napisano torek ob 17:08 (urejeno) Smo vsi tu nekje. 950€ na Savi, Focus in raketa. Nekaj malega razlike. Popravljeno torek ob 17:10 od godlike Citiraj
50keda Napisano včeraj ob 08:59 Prijavi Napisano včeraj ob 08:59 Napisat da si plačal XXX za vse pa niti ne omeniš a maš kasko, kaj da šele franšize, aja gremo se kdo je manj plačal, sj ni važno kaj je v ceni 3 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 09:11 Prijavi Napisano včeraj ob 09:11 Za prevoženih 8kkm na leto in plačati 420€(v mojem primeru) namesto jurja je drugače kot pa prevoziti 100kkm in plačati jurja...🥴 To bi zavarovalnice morale nekako upoštevat.... 2 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 09:15 Prijavi Napisano včeraj ob 09:15 pred 14 minutami je 50keda napisal: Napisat da si plačal XXX za vse pa niti ne omeniš a maš kasko, kaj da šele franšize, aja gremo se kdo je manj plačal, sj ni važno kaj je v ceni 0.5% odbitne kasko (ostal obrez odbitne), divjad, kraja, stekla, objestnost, toča 1 Citiraj
Agerg Napisano včeraj ob 11:58 Prijavi Napisano včeraj ob 11:58 pred 2 urama je Bini napisal: Za prevoženih 8kkm na leto in plačati 420€(v mojem primeru) namesto jurja je drugače kot pa prevoziti 100kkm in plačati jurja...🥴 To bi zavarovalnice morale nekako upoštevat.... Uf, s tem se pa strinjam. Če že statistiko uporabljajo za vsako sranje, bi lahko bilo jasno oz. bi lahko upoštevali, da je manjša možnost nezgode pri manj prevoženih km. 1 Citiraj
dvorjan Napisano včeraj ob 12:01 Prijavi Napisano včeraj ob 12:01 Točno tako. Oldtimerji, ki se peljejo par sto kilometrov letno, bi morali imeti 20-30€ zavarovanje. Citiraj
godlike Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami (urejeno) pred 3 urami je Agerg napisal: Uf, s tem se pa strinjam. Če že statistiko uporabljajo za vsako sranje, bi lahko bilo jasno oz. bi lahko upoštevali, da je manjša možnost nezgode pri manj prevoženih km. Mnja, na koncu poklicni voznik naredi manj nesreč, kot pa penzioner, ki še svojega nosa ne vidi za volanom. Tak pač zavarovalnica več pobere oz. pavšalno pobere. Isto kot vinjete. Ki so tudi do mene grozno ne fer. Popravljeno pred 21 urami od godlike 1 Citiraj
SpEkTr Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami 4 hours ago, Bini said: Za prevoženih 8kkm na leto in plačati 420€(v mojem primeru) namesto jurja je drugače kot pa prevoziti 100kkm in plačati jurja...🥴 To bi zavarovalnice morale nekako upoštevat.... Se strinjam, včasih je bil se mi zdi na triglavu nek popust za tole: null Jaz jih tudi naredim 8-9tisoč na letu zadnja 3 leta 3 Citiraj
godlike Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Tudi na Zavarovalnici Maribor. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Misliš sava? Potem moram pa zdele januarja to omenit 1 Citiraj
Agerg Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami (urejeno) Pred eno uro je godlike napisal: Mnja, na koncu poklicni vozni naredi manj nesreč, kot pa penzioner, ki še svojega nosa ne vidi za volanom. Tak pač zavarovalnica več pobere oz. pavšalno pobere. Isto kot vinjete. Ki so tudi do mene grozno ne fer. Zdaj si pa potegnil dva ekstrema ven. Profi voznike in pa skupino, ki ima vozne sposobnosti na meji. Komentar je šel bolj v smer, da pri vsej obdelavi podatkov in pametnjakovičih, ki so zaposleni v zavarovalnicah, bi lahko nekaterim ponudili popust. Kakor vem so po znamkah različne premije, ker vozniki BMW-jev so po statistiki bolj objestni kot pa drugi. No, vidim, da nek popust se omenja, samo meni ga ni nihče ponudil. Jih moram januarja zahaklati. Ni za v to temo, ampak podobno je z omrežninami po novem. Sistem iz prejšnjega stoletja, pri vsej informatiki in obdelavi podatkov, ki je možna. Lahko bi pa mesečno plačal priključno moč, glede na to kaj si tisti mesec štroma kuril. Popravljeno pred 22 urami od Agerg Citiraj
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami A se vi hecate? 7.000 km na leto naredi moja hčerka z mopedom (AM kategorija, do 50 km/h)... 2 Citiraj
Bini Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 1 uro je godlike napisal: Mnja, na koncu poklicni vozni naredi manj nesreč, kot pa penzioner, ki še svojega nosa ne vidi za volanom. Tak pač zavarovalnica več pobere oz. pavšalno pobere. Isto kot vinjete. Ki so tudi do mene grozno ne fer. Prvo sem, drugo pa še ne in kje je tu fora🤔 S službenim naredim 100kkm letno s svojo Mazdo pa cca 8kkm. Še nazaj bi moral nekaj dobit, do sploh zavarujem avto pri njih ne pa,da me hočejo vžgat za jurja pri kasku pri teh 8kkm..... 2 Citiraj
Bini Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Sem pravkar zamenjal letne z zimskimi nesponzorinami Klebercami.... 😂😉 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Vsi se nekaj na zimo pripravljajo, edino vrh hriba smo še na letnih gumah... 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 2 minutama je Slivka napisal: Vsi se nekaj na zimo pripravljajo, edino vrh hriba smo še na letnih gumah... Dol gre tudi z letnimi, gor pa.... 😁😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 17 minutami je Bini napisal: Dol gre tudi z letnimi, gor pa.... 😁😉 Gor pa z verigami, pa ne glede na to, a so na letnih al na zimskih... 1 Citiraj
Shrek Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 19 minutami je Bini napisal: Dol gre tudi z letnimi, gor pa.... 😁😉 Gre samo tja, kamor avto hoče... Citiraj
FuManchu Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 3 minutami je Shrek napisal: Gre samo tja, kamor avto hoče... V prvi graben😁 Citiraj
Agerg Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 3 urami je Slivka napisal: A se vi hecate? 7.000 km na leto naredi moja hčerka z mopedom (AM kategorija, do 50 km/h)... Ja, tako je če si v hribih doma. Jaz imam vse cca. 15 minut stran, na šiht (kjer ni direktorja, ker sem sam) grem pa peš. 🙃 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.