NevLado Napisano 13. november, 2024 Prijavi Napisano 13. november, 2024 pred 3 urami je Bini napisal: Sem pravkar zamenjal letne z zimskimi nesponzorinami Klebercami.... 😂😉 stari drugič obvezno staro felgo pod prag, če slučajno vinta popusti škoda bi blo kakšne pizdarije ! 4 1 Citiraj
Bini Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 pred 13 urami je NevLado napisal: stari drugič obvezno staro felgo pod prag, če slučajno vinta popusti škoda bi blo kakšne pizdarije ! To se ne dela več.... 😉 1 Citiraj
Alex Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 Tudi zamenjal letne z zimskimi, nesponzorskimi hankook. Sem že pozabil, kako si te gume tihe. 5 Citiraj
Gelipter Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 Res je 😉👍👍👍tudi . jaz zamenjal gume ..zdaj so zimske gor 😉 5 Citiraj
Alex Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 pred 1 uro je Gelipter napisal: Res je 😉👍👍👍tudi . jaz zamenjal gume ..zdaj so zimske gor 😉 Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊 1 3 Citiraj
Bini Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 pred 3 urami je Alex napisal: Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊 Ste bolj pripravljeni kot cestarji... 👌 Tudi moje zimske so tišje kot letne Bridgestonke.... 😉 3 Citiraj
NevLado Napisano 14. november, 2024 Prijavi Napisano 14. november, 2024 pred 4 urami je Alex napisal: Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊 Nima veze kakšne gume maš, ko zapade sneg boste meli vsi primorci srečanje na Ravbarkomandi 4 Citiraj
Alex Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 pred 10 urami je NevLado napisal: Nima veze kakšne gume maš, ko zapade sneg boste meli vsi primorci srečanje na Ravbarkomandi Kakor kdo, kakor kdo.😉 Nekateri gremo z lahkoto tudi preko zasneženih prelazov v Dolomitih. Sicer je meni osebno velik užitek voziti po snegu. Citiraj
Slivka Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 pred 2 urama je Alex napisal: Kakor kdo, kakor kdo.😉 Nekateri gremo z lahkoto tudi preko zasneženih prelazov v Dolomitih. Sicer je meni osebno velik užitek voziti po snegu. Aha, ja, seveda... Ob prvem snegu se na Ravbarkomandi zataknejo trije Bolgari in trije Romuni s kombiji na zlizanih letnih gumah in potem imaš lahko ti zadaj za njimi gosenice, pa boš vseeno "na srečanju"... 2 2 Citiraj
50keda Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 Peljal sem jo do Krke, podalšal regisrtacijo do 11.2025 in se odpeljal domov, se mi zdi da je bolj potegnala ... ajaaaa to bo vrjetno zato ker sem po koncu registracije lažji za 1400 € to bo to, zapisano. 3 4 1 Citiraj
Boss Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 Tudi jaz danes podaljšal... sem uletel z vsemi papirji in zavarovanjem, nisem rabil tehničnega a notri truma kamionarjev en z večjimi problemi kot drug. čebljali pa k stare babe na dopoldanskem kofetku. Se kr vidi, da jim je tole najboljša socialna interakcija v živo. Hvala bogu se mi ni nič mudilo, da sem z lahkoto počakal razlage o gumah, nalaganju tovora, nespečnosti, flirtanju z mladenko na drugi strani okenca. Skratka zanimivo. 2 Citiraj
godlike Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 pred 2 urama je Boss napisal: Tudi jaz danes podaljšal... sem uletel z vsemi papirji in zavarovanjem, nisem rabil tehničnega Za takšno podaljšanje hodim raje na UE. Je ceneje in ni gužve. 1 Citiraj
Jest Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 pred 11 minutami je godlike napisal: Za takšno podaljšanje hodim raje na UE. Je ceneje in ni gužve. Jaz pa kar poklikam preko e-uprave… pa ni treba nikamor hodit… pa še ceneje je 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 pred 8 minutami je Jest napisal: Jaz pa kar poklikam preko e-uprave… pa ni treba nikamor hodit… pa še ceneje je Drži. Celo je nekaj malega ceneje preko e-uprave kot na upravni enoti. Ampak OCD ali pa trajnostni vidik (izberi kaj imaš raje) mi ne dopuščata vsako leto nove prometne. Citiraj
Boss Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 Ja kako pa prometno podaljšaš? A ti vedno novo pošljejo? Ja kolk je pa ceneje... plačam 12€ stroška na storitev. Proti zavarovanju 1032€ in nadomestilu za ceste 153€ to res ni omembe vreden znesek. 2 Citiraj
godlike Napisano 15. november, 2024 Prijavi Napisano 15. november, 2024 Tako je. 5.03€ z novo prometno po pošti na dom. 7.30€ na Upravni Enoti. 3 1 Citiraj
Jest Napisano 16. november, 2024 Prijavi Napisano 16. november, 2024 pred 11 urami je Boss napisal: Ja kako pa prometno podaljšaš? A ti vedno novo pošljejo? Ja kolk je pa ceneje... plačam 12€ stroška na storitev. Proti zavarovanju 1032€ in nadomestilu za ceste 153€ to res ni omembe vreden znesek. Kot ze napisano... dobis novo prometno, nov ovitek (brez reklame ) ... in za kaksno kavico ceneje ... Pa ni treba nikamor hodit. Doma poklikas in cez kaksen dan ali dva ti postar dostavi ... https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/vloge/vloga.html?id=196 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
vzupan3 Napisano 16. november, 2024 Prijavi Napisano 16. november, 2024 (urejeno) 1 hour ago, Jest said: Kot ze napisano... dobis novo prometno, nov ovitek (brez reklame ) ... in za kaksno kavico ceneje ... Pa ni treba nikamor hodit. Doma poklikas in cez kaksen dan ali dva ti postar dostavi ... https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/vloge/vloga.html?id=196 Ja, zagotovo dobra opcija v kolikor ni potrebno opraviti tehničnega pregleda. Tudi sam sem se jo posluževal, sedaj ko je avto malo bolj v letih pa je tako ali tako potrebno opraviti tehničnega vsako leto Popravljeno 16. november, 2024 od vzupan3 2 Citiraj
etcho Napisano 16. november, 2024 Prijavi Napisano 16. november, 2024 Zamenjal letne gume z zimskimi. A? Bo ok za to temo? 1 Citiraj
Alex Napisano 16. november, 2024 Prijavi Napisano 16. november, 2024 pred 1 uro je etcho napisal: Zamenjal letne gume z zimskimi. A? Bo ok za to temo? Lepo. Mi Matdaši tu na obalii pa res lepo skrbimo, da nas sneg tukaj ob morju ne more presenetiti. Vsako leto, ko ga kar nekaj zapade, se brezskrbno vozimo. Ostali Primorci pa zmedarijo po cesti. 1 Citiraj
Boss Napisano 16. november, 2024 Prijavi Napisano 16. november, 2024 pred 10 urami je Jest napisal: Kot ze napisano... dobis novo prometno, nov ovitek (brez reklame ) ... in za kaksno kavico ceneje ... Pa ni treba nikamor hodit. Doma poklikas in cez kaksen dan ali dva ti postar dostavi ... Hmm, ne vem če razen, če maš delo od doma. Verjetno, ker je to dokument, je priporočena pošiljka in ker me ni doma, ko nosi poštar, moram najprej domov po listek pol pa na pošto in tam čakat v vrsti. Se pravi samo, da je nekoliko ceneje, druge prednosti pa pač ni. Citiraj
etcho Napisano 17. november, 2024 Prijavi Napisano 17. november, 2024 pred 16 urami je Alex napisal: Lepo. Mi Matdaši tu na obalii pa res lepo skrbimo, da nas sneg tukaj ob morju ne more presenetiti. Vsako leto, ko ga kar nekaj zapade, se brezskrbno vozimo. Ostali Primorci pa zmedarijo po cesti. Naša Mazdica potuje na ene 2 tedna na dalejnsku, tako da ja, boljše met zimske. 😊 1 Citiraj
NevLado Napisano 17. november, 2024 Prijavi Napisano 17. november, 2024 Jaz sem dal tudi gor Vredesteinke Je pa tako, da so zadnji dve na Nexenkah že zlizani - do tiste črtice jim fali mogoče še 1 mm, sprednji dve so pa pobrani po robovih. Koliko je ta črtica do profila? 3mm ali je kaj manj? Tako da za 5kkm spomladi, več ne Verjamem pa, da bi našel kakšnega junaka, ki bi jih vozil še 20kkm 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.