NevLado Napisano včeraj ob 18:45 Prijavi Napisano včeraj ob 18:45 pred 3 urami je Bini napisal: Sem pravkar zamenjal letne z zimskimi nesponzorinami Klebercami.... 😂😉 stari drugič obvezno staro felgo pod prag, če slučajno vinta popusti škoda bi blo kakšne pizdarije ! 3 1 Citiraj
Bini Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 13 urami je NevLado napisal: stari drugič obvezno staro felgo pod prag, če slučajno vinta popusti škoda bi blo kakšne pizdarije ! To se ne dela več.... 😉 1 Citiraj
Alex Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Tudi zamenjal letne z zimskimi, nesponzorskimi hankook. Sem že pozabil, kako si te gume tihe. 4 Citiraj
Gelipter Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Res je 😉👍👍👍tudi . jaz zamenjal gume ..zdaj so zimske gor 😉 4 Citiraj
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 1 uro je Gelipter napisal: Res je 😉👍👍👍tudi . jaz zamenjal gume ..zdaj so zimske gor 😉 Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊 1 2 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 3 urami je Alex napisal: Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊 Ste bolj pripravljeni kot cestarji... 👌 Tudi moje zimske so tišje kot letne Bridgestonke.... 😉 Citiraj
NevLado Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 urami je Alex napisal: Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊 Nima veze kakšne gume maš, ko zapade sneg boste meli vsi primorci srečanje na Ravbarkomandi 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.