Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Sem pravkar zamenjal letne z zimskimi nesponzorinami Klebercami.... 😂😉

IMG_20241113_135026.jpg

IMG_20241113_142141.jpg

IMG_20241113_151532.jpg

stari drugič obvezno staro felgo pod prag, če slučajno vinta popusti

škoda bi blo kakšne pizdarije !

• Všeč 3
  • Hvala 1
Napisano
pred 13 urami je NevLado napisal:

stari drugič obvezno staro felgo pod prag, če slučajno vinta popusti

škoda bi blo kakšne pizdarije !

To se ne dela več.... 😉

Napisano

Tudi zamenjal letne z zimskimi,

nesponzorskimi hankook. Sem že pozabil, kako si te gume tihe. 

Napisano

Res je 😉👍👍👍tudi . jaz zamenjal gume ..zdaj so  zimske gor 😉

20241114_070019.jpg

20241114_070011.jpg

Napisano
pred 1 uro je Gelipter napisal:

Res je 😉👍👍👍tudi . jaz zamenjal gume ..zdaj so  zimske gor 😉

20241114_070019.jpg

20241114_070011.jpg

Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊

Ste bolj pripravljeni kot cestarji... 👌

Tudi moje zimske so tišje kot letne Bridgestonke.... 😉

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Nima veze kakšne gume maš, ko zapade sneg boste meli vsi primorci srečanje na Ravbarkomandi :D

Napisano
pred 10 urami je NevLado napisal:

Nima veze kakšne gume maš, ko zapade sneg boste meli vsi primorci srečanje na Ravbarkomandi :D

Kakor kdo, kakor kdo.😉 Nekateri gremo z lahkoto tudi  preko zasneženih prelazov v Dolomitih. Sicer je meni osebno velik užitek voziti po snegu. 

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Kakor kdo, kakor kdo.😉 Nekateri gremo z lahkoto tudi  preko zasneženih prelazov v Dolomitih. Sicer je meni osebno velik užitek voziti po snegu. 

Aha, ja, seveda...

Ob prvem snegu se na Ravbarkomandi zataknejo trije Bolgari in trije Romuni s kombiji na zlizanih letnih gumah in potem imaš lahko ti zadaj za njimi gosenice, pa boš vseeno "na srečanju"...

Napisano

Peljal sem jo do Krke, podalšal regisrtacijo do 11.2025 in se odpeljal domov, se mi zdi da je bolj potegnala ... ajaaaa to bo vrjetno zato ker sem po koncu registracije lažji za 1400 € to bo to, zapisano.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.